• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    SINSEMILLA: nojo Matylda ma v pul roce skoro devet kilo to se fakt bojim ze ji to nebude a to teda budu nastvana, protoze sem do toho hodne zainvestovala :(

TORUVIEL: ja jsem jich par zkusila, aio, kapsovky, ale teda opravdu grovia svrchnacky a do nich dokoupit ty vlozky save (originalni, jsou dole takove sustakove, cili fakt neprotecou a upevnujou se patentkama, svrchnacky pouzivam na nekolikrat, jen vymenim tu vlozku uvnitr) je nejlepsi, ale taky hodne draha varianta, ale ja si nemuzu stezovat, fakt super, holka je v suchu, neprotecou, snadne prebalovani, i na ven super, fakt jsem naprosto spokojena..ale je to samozrejme o cene no :( mne na to pridala mama, nastesti :ú)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    TABBY: mluvim o svrchnaccich grovia
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    Tak nakouknu i do tohoto klubu :-) Zatím nelátkuju a jsem tímto zatím celkem nedotčená. Zaujaly mne ale, jakožto tvora líného, plenky AIO. Mám 9,5měsíční dceru, váha cca 9,5kg. Jaké plenky AIO mi doporučíte nebo naopak, jaké nekupovat? Na co si dát pozor při výběru? atd. Jestli se někomu bude chtít poradit anebo odkázat na nějaký článek apod., budu ráda. Chtěla bych to kombinovat s jednorázovkama,... doma používat AIO, dejme tomu bych si sehnala sadu plenek na 2 dny (cca 10ks, třeba tohle? http://www.latkovky.cz/kapsove-AIO-pleny/stredni-sada-pop-in-new-gen-bamboo/) a na cestování apod. bych spíše vozila jednorázovky (máme ještě několik balíků doma v zásobě).
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TAPINA: Mam od zacatku jednovelikostni s patentkama a ted je synovi rok a pul a porad mu jsou v pohode, je to teda docela hubenour ma 10,5 kg. Spis mame jiny problem, ze uz jsou celkem oprane, obcas protecou, takze bych potrebovala novou sadu, ale nemame ted penize..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TABBY: Pleny mám právěže jiné. Bude to chtít větší velikost, tak asi zkusím nějaké ty univerzální s patentkama.
    TABBY
    TABBY --- ---
    TAPINA: A mas do toho BM pleny?
    Ona ta velikost XS je spis pro nedonosence, vetsina lidi zacina na vel. S.

(XS jsem chvili pouzivala pro prvni dite (porodni vaha 2,8), u druheho ditete (porodni vaha 3,8) jsem davala rovnou S, paac mi XS prisly nejak moc drobne.)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TABBY: Tyhle http://www.obchod-latkovepleny.cz/plenkove-kalhotky-bm-bile-pro-novorozence-do-5-kg/d-70407/ Ona to dokonce není ani velikost S, ale ještě menší. Nicméně teď má něco přes 4 kg, 3 týdny
    TABBY
    TABBY --- ---
    TAPINA: Jake svrchnaky mas ted, co ti v nich klucik prijde narvany?

ZU_22: Mluvis o AIO, nebo svrchnacich? Paac jestli o svrchnakach, tak potes koste, doporucila jsem je kamaradce, co ma opravdu skromny rozpocet, tak to by bylo smutne kino, kdyby diteti za pul roku nebyly...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZU_22: Patenetky chci určitě, suché zipy mě naštvaly už teď :o)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    TAPINA: ja jsem par tydnu taky novacek a pouzivam jednovelikostni grovia a teda na suche zipy budou za chvili malinky a to je dceri pul roku (i kdyz je teda pucek), s patentkama jsou lepsi, neni v nich tak narvana...cili kdyztak kupuj one size na patentky jestli muzu za me doporucit :) ale i ty si rikam ze do roka a pul ji nemuzou bejt...nevim jak to budu delat pak..:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Hlásím se do klubu, Jirka je od včerejška v látkovkách :o) A jdu hned s dotazem.
    Používáte někdo one-size svrchní kalhotky? Jsou opravdu velikostně univerzální? Koupila jsem jako první polyuretanové ve velikosti S (do 5 kg), ale přijde mi, že je v nich s velkou plenkou docela hodně staženej, takže chci vyzkoušet i buďto větší velikost, nebo ty univerzální.
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    coz mi pripomina, ze bych rada udala "rychloprdky" vhodne na bezplenkovku ve velikosti 80 - 86, barvy sedive s modrym lemovanim. Jsou temer nenosene - nejak se neseslo rocni obdobi a s kalhotami ladici zpusob reseni vymesovani. Cena mirna :)
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    SELLIGAN: zacinam o odkupu uvazovat - resim darek pro sestru k porodu, ktery ma nastat kazdym dnem. Uvazuje o latkovani a po mych detech zdedi jen hromadu ctvercovek, tak tyhle BL by ji snad mohly trochu vic navnadit. Chapu dobre, ze tohle je pouzitelny i na mini miminka?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    omylem jsem objednala dvoje kalhotkove plenky navic - je to verze 3v1 (tedy velikost S-L) Asi je budu vracet do brany v utery 7.8., ale nevim jestli mi vrati penize

nechcete neco z brany, zhruba za 500 korun kdybych si musela neco kupovat?
    nechcete nekdo ode me koupit tyto plenkove kalhotky?
    jsou prijemne, heboucke
    mam 2ks navic

Baby Lucy -plenka z organického veluru | Branakdetem.cz
    http://www.branakdetem.cz/baby-lucy-plenka-z-organickeho-veluru.htm
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SELLIGAN: moje oblíbené :-)
    | Látkové pleny Haipa-daipa Pastelka Produkty - Haipa-daipa
    http://haipa-daipa.com/product/haipa-daipa-pastelka/
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    DALEEN: pastelky? o cem je rec? :)) jsem mimo
    CHANA
    CHANA --- ---
    TABBY: nebo nad umyvadlo, zkusíš to, zíráš, že to jde a pak můžes s radostí koupit nočník:)
    TABBY
    TABBY --- ---
    DALEEN: No hele, treba te dite prekvapi. Ja si vybavuju ten ulevny moment ve tvari tehdy 5tydenni dcerky, kdyz jsem ji dala poprve nad nocnik, ktery rikal: "Konecne ti to doslo."
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    THURINGWETHIL: to je fakt, já je mám pro kluka a na to mi přijdou skoro ideální. plus se mi líbí že ho neomezují v pohybu.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    CHANA: Bezplenkovat nebudu, tak odvážná asi nejsem :) Každopádně díky za tip, já bych asi bezhlavě prala a prala a prala.

THURINGWETHIL: No to je ještě lepší, UTZ tvrdí, že to bude kluk. Líbí se mi právě, že se dají složit a jsou vlastně jednovelikostní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam