TORUVIEL: ja na noc davam stale papirove, babylove nature, jinak jen latkove a ano asi tak jak pises, dvoje svrchnacky na den a tech sest vlozek na den, separacky dle stolice, pokud hodne kaka, tak urcite separacky, pouzivam obcas ty grovia viskozove, ale radeji mam fleesove, kazdopadne ty stay dry uz maji takovy fleece na sobe, ty druhe ne, ty jsou nahore z biobavlny, ja mam pul a pul, na ty stay dry nepouzivam separacku, kdyz vim ze uz je vykakana a na ty druhe pouzivam fleese separacku a teda v nich je hodne v suchu i oproti stay dry. jinak ja mam susicku, cili ti nereknu jak dlouho schnou, ale urcite neschnou pres noc, i na susicce je musim bud dosusit na susaku nebo jeste jednou projit dosusovacim programem, cili pocitej, ze budes po prani den bez tech vypranych plen...cili jestli budes prat co dva dny tak si kup na tri dny ale je to fakt drahy, urcite ti tu poradi levnejsi variantu, ale ja jak rikam, zkusila sem jich vice a opravdu tohle je nej podle me...ale urcite se tu bude se mnou plno holek hadat :))) ja si ted dokoupim jeste dvoje svrchnacky na cvocky a dvoje vlozky (prodavaji se vzdy po dvou cili ctvery) abych prala jednou za tri dny, i kdyz to uz bude asi puch neuveritelnej ale zase mene vody :) v soucasny chvili mam sest svrchnacku a to je nikdy nevypotrebuju a myslim dvanact vlozek