TAPINA: Přestala jsem v noci přebalovat, když jsem zjistila, že spí tak tvrdě, že se prostě před kojením nepočůrá.... udělá to až po něm a to ji přebalovat nemůžu, neboť by se z ní vylilo, co vypila...
Takže tak jak ANNAWA - až na zřídkavé výjimky v noci nepřebaluji, látkuji. Ráno je celkem durch, ale nestěžuje si... Neproteče....ale dávám o plenu navíc... Ale malé jsou zatím necelé čtyři měsíce, tak uvidíme, jak to půjde dál...
TAPINA: To mi připomnělo manžela, jak se teď v sobotu vyděsil, že balím do tašky k miminku látkovky...že přeci jedeme na celodenní výlet... Tak jsem ho uklidnila, že my dvě jsme zvyklé a on to uvidí holt poprvé.... :-))) a bylo to super (výlet a látkování v pohodě)
TABBY: není to plenama... Je to souhra pleny- dítěte-produkce-zabalení do dané pleny.... Lenka předvedla, že se dostane skrz jednorázovky stejně kvalitně jako skrz látkovky...Je to občasné, ale jde to... Jinak mě přijde v látkovkách výrazně spokojenější... A mě na dovolené bylo až divně, že jsem nelátkovala... Ono se to pak srovnalo...ale bylo to tak...jiné...Ač jsem z práce zvyklá na jednorázovky, tak jesm si na látkovky zvykla strašně rychle....