• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TABBY: Synovi je rok a pul, takze spis L, zbytek posta?
    TABBY
    TABBY --- ---
    SINSEMILLA: Jaky svrchnaky potrebujes? Mam tu prakticky netknuty Haipa Daipa L, dala bych ti je za nejakou pratelskou cenu. Tez Mka mam, pouzivana...
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    NIENNA: takže to v pohodě drží jo? Super..dík
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    ANNAWA: tak já mám zatím dvoje, a oboje jsem vybrala páč si je holky pochvalovaly. Tak jen nevím jesltli mi ty dvoje teď stačí. Příjde mi že je to fakt málo.. Já neříkám že se budu pouštět do nějakejch mega nákupů spousty různejch svrchňáků :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MACKA_B: hele, necheš s nakupováním většího množství počkat? Ono člověk až po tom, co se dítě narodí, zjistí, co mu vyhovuje a co ne a pak je lepší dokoupit to už přesně. Rostoucích bych se ale nebála. Mně přijdou svrchňáky dost drahý na to, abych nakoupila nějaké jen tak a viděla, zda mi vyhoví.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MACKA_B: Používám jen čtverce... a snappi sponka mi nikdy nechyběla... Z svrchňáčků mám dvoje Haipa daipa v malé velikosti, dvoje ve větší velikosti a dvoje rostoucí Anavy... a stačí mi to tak...zatím...
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    čau, chci se ještě zeptat. Kupuju teď nějaký svrchnáky. Chci koupit víc druhů abych pak věděla co nám bude oboum vyhovovat. Jde mi o to jestli je teď lepší koupit například 4ks velikosti S nebo můžu risknout i ty rostoucí. Zatím mám dvoje ( bambino Mio vel.S a Haipa daipa taky vel. S). Budu používat klasický bílý čtvercovky . Jo a to mě taky napadá, myslíte že je potřeba nějaká ta snappi sponka nebo to stačí zapnout těma svrchňákama? Dík moc
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TAPINA: On kadi 5 - 7 krat denne.. Takze perete a perete, tak kdyz v tom nejsem sama, tak to tak neboli.. Diky i annawe..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA:
    TAPINA: jo, B často kadil rovně, ale teď jako Erik.

Takže mně dneska dorazily další svrchňáky a jinak je teda peru a peru.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SINSEMILLA: A oni někdy kadí rovně? :o) Já peru svrchňáky prakticky po každé stolici, naštěstí je to tak 1 - 2x denně.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Tak uz mam solidni latkovaci krizi, 4 x denne mam posrane svrchnacky a uz me to fakt nebavi. Tak nevim, jestli zacit tvrde jet nocnik nebo se na to vykaslat a jednorazovkovat, coz se mi ale moc nechce, dvoje svrchnacky mame relativne dobre, ten zater drzi, ale stejne je to furt posrany. Pritom v separacce casto ani nic neni, erik proste kadi nejak stranou.. Co poradite?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    náhodou jsem našla a hezké
    Kvaliltní látkové plenky a doplňky - U Hanky
    http://www.uhanky.cz/
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Az na jeden tyden ted taky full time provoz
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TAPINA: 14 mesicu, posledni dva uz je to celkem krize, tocila jsem pet svrchnacku, pak mam nejaky dva, ktery jsou dost nepouzitelny, takze jako zaloha
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNAWA: Tak to jde.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: Bartolomějovi je 14 měsíců, já původně měla nějaké i poděděné, některé po pár měsíc tedy šly do háje.
    Ty, co se mi zdají, že ho opouštějí teď, dostal v listopadu ke křtinám a další jsem koupila tak nějak v té době taky, ale obojí jsou velice oblíbené, takže se pořád perou (Thirsties a Blueberry - není to zatím fatál, jen mám dojem, že prostě už tak netěsní vždy).
    Dobře naopak stále těsní Haipa Daipa z druhé ruky, které moc ráda nemám, jsou takové neelegantní :-)) a dávám mu je jen na noc.

A látkuju prakticky pořád, jedinou výjimkou bylo prá dní v únoru a deset dní v létě, takže full time provoz.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A jak dlouho vám ten zátěr tak vydržel v použitelném stavu?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA:
    NIENNA: nějak se mi toho sešlo hodně v práci a do to jsem vařila, tak jsem to blbě napsala, bála jsem se o zipy, když jsem je kupovala, ty drží, zátěr je v háji, ano ano....
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA:
    SINSEMILLA: Taky si myslím, že problém bude v zátěru... U nás teda všechno OK (zatím), ale právě když jsem projížděla diskuse, tak říkali, že ten pul zátěr nevydrží na věky...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: já je taky většinou zapínám, ale přijde mi, že problém není v zipech, navíc mám i patentkové, ale že zátěr už minimálně u jedněch není to, co býval.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: já jsem prala na 40 se zapnutými zipy, ale je fakt že by možná býval stačil nějaký kratší program třeba na 30 minut, kdybych je předtím opláchla od nejhoršího.. no co se dá dělat, budu muset koupit nové..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam