• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    MONIA
    MONIA --- ---
    DALEEN: sama je nepoužívám,ale slyšela jsem na ně chválu.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    LANTHAL: tak jsem objednala nebělené, alespoň to vyrovná to poštovné, tak uvidím...
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    SINSEMILLA: nejspíš ano, myslím, že před těma třemi lety, když jsem je kupovala, ani ta nebělená varianta nebyla
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Když jsme u těch čtvercovek, jaké zkušenosi máte s Libštátskými plenami?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    LANTHAL: jsou o 31 kč dražší na jedno balení po deseti, moc nevím, jak ty nebělené budou žluté..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    LANTHAL: takže máš ty bělené?
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    SINSEMILLA: jo, jakýkoliv kiko lux jsou fajn, já mám tedy ty obyč bílé, už na druhé dítě a pořád drží ...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    budu muset koupit nějaké další čtvercovky, teď se mi jich během posledního měsíce tak dvacet zděděných 20 - 25 let starých rozpadlo a mám jich málo. které byste doporučily? nějak si vzpomínám, že tyhle: http://www.obchod-latkovepleny.cz/ctvercova-plena-kikko-lux-eco-nebelena-70-x-70-cm-10-ks/d-70828/
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TABBY: To jsem asi napsala moc radikalne, ale pri predstave, ze tady dnes litam za ditetem bez plenky, dejme tomu s 50 % ucinnosti v zachyceni kadeni, tak mam furt tri a pulkrat posrany koberec. O curani radeji ani nemluvim.. A taky jsem tim myslela pres den, ne v noci, takze bez nehod tak, aby to pri me bylo vyhodne, protoze s tim bude mene prace. Asi tak..
    TABBY
    TABBY --- ---
    SINSEMILLA: prostě až na to to dítě bude připravené a bude to pak bez bojů, nehod a v klidu

Neznam konvencne plenkovane dite, ktere by tohle - bez nehod - zvladlo.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: radši to nepiš :-)) Já to sem napsala a vidíš, už se pere. Taky jsem si tu někde pochvalovala, že se budí už jednou dvakrát za noc a tak si to zase dává nejméně pětkrát.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Ajaj, ale tak kdyz vis, ze to zvladala, tak tohle nebude trvat vecne.. Stejne je strasne sikovna!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Uf, jeste tak rok, ou... Erik se nastesti nepere, doufam, ze nezacne po tom, co tom sem napisu..
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: Hele naše supersikovna Majda má momentálně dlouho očekávaný bojkot nocniku, malou odchytavame sem tam ještě, když má náladu, jinak nene neci, ale pravidelne se teď vzbouzi a prostě už má bobek v pline, zavolá samozřejmě až potom...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: mě to momentálně taky dost točí, protože B se se mnou skoro u každé pleny pere (a chápu i, že kvůli tomu někdo látkovky vzdá),a le taky jsem starší kluky nevysazovala, nebyla kapacita ani chuť a pak jeden ve dvou a druhý ve dvou a půl (to je teda ještě doba) to najednou uměl ze dne na den bez nehod, jen teda v noci ještě měli nějaký čas pleny.
    Nicméně tuhle jsem nesla B bez pleny a počůral mě a řekla bych, že si to uvědomil minimálně, jakoby to komentoval. Ale asi z toho nic neplyne.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: přesně, abych jednou za čtvrt hodiny pokládala otázku, zda se mu nechce na záchod, to si raději asi počkám. jo jasně, líbilo by se mi nemuset přebalovat, ale kapacitu na to nemám...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: já mám momentálně pocit, že B si nebude na nic říkat nikdy, je mu to tak strášně fuk, že má mokrou nebo plnou plínu :-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MACKA_B:
    MACKA_B: jenže kdysi byla jakási mateřská prestiž být dítě brzy bez plen, navíc to často znamenalo, že dítě sice pleny nemělo, ale rodič to pořád řešil a dítě taky často převlékal. A kluků to teda většinou trvá dlouho.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MACKA_B: já prý byla v deseti měsících bez plen, ale třeba nehody s chozením na velkou se řešily fakt dlouho, určitě ještě ve školce, až mě prostě máma jednou seřezala a bylo. když se na to dívám zpětně, tak si myslím, že to máma uspěchala a že jsem na to připravená nebyla, prostě mě furt vysazovala a nadřela to, ale nikdy třeba nemluvila o tom, kdy jsem si opravdu začala na nočník říkat. takže za mě ať je to klidně později, ale prostě až na to to dítě bude připravené a bude to pak bez bojů, nehod a v klidu. a to je erik dost komunikativní kluk, holčičky jsou na tom asi lépe, ale desetiměsíční dítě mi prostě přijde tohodle úkonu nezralé, pokud tedy nejsou tak super šikovné jako majda od RENFRI, která si říká na velkou už strašně dlouho...
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    SINSEMILLA: chmmm tak to jsem zvědavá jak na tom budem..:)) já prej byla jako malá šikovná a na nočník chodila celkem brzo tak snad si ze mě něco veme..:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam