• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    IORETH: Nase neprotekaji... sice se toci s mnoha jinymi, tak asi je tak casto neperu, ale jsou v poradku.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: tak ještě, našla jsem si, že jsem je kupovala na konci března a fakt je používám často, mám je ráda, ty na patentky.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: jako ty svrchňáky? Zatím ne, a to je používám dost často, ale mám je teprve pár měsíců, pravda.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Holky, co máte Grovie... taky vám začaly po pár měsících protékat? Peru je prakticky jen v ruce, velmi jemně, v pračce jen na 40. U nožiček prosakují už při jemném namočení. Mám dvoje a dělají to oboje. Mám kliku na dva šmejdy, nebo je to prostě nekvalitní celé?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    RENFRI: to je to tom vysvětlení a úplném pochopení. když ILLUZE popisuje jakou mají doma klábosilku tak tomu i věřím, že dítě rodiči porozumí. moje dcerka byla z češtiny nešťastná ještě před 2 narozeninami. při pouhé větě: přines mi panenku je v rohu místnosti táááámhle. vůbec netušila co má jako dělat :o//
    sousedky kluci byli taky v 15-16měs bez plen na den ale asi díky velikosti močáku bylo nutné je každých 30min nechat vyčůrat.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Ach, husty!!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: a proto já naopak nečekám, že B ačkoli výhradně na látkovkách bude v tomto rychlejší než jeho starší bratři s papírovkama. Podle mě to stejně nejvíc záleží na dětech samotných.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Mimochodem - kamaradka ma holcicku 15m na den zcela bez plen, nosi uz normalne kalhotky, i venku proste 100% bez nehod, plenu ma jen na noc, ani na denni spani ne, a to nikdy ani nelatkovali ani ne bkm, proste ji minuly mesic dala redukci na zachod, vysvetlila na co to je a ona si zacala rikat... koukam jak puk.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    SINSEMILLA: taky jsem ti chtěla navrhnout, že ti mohu nějaké dlouhodobě zapůjčit. Mám tu dvě balení těch bělených kiko lux, které jsem koupila, vybalila z krabice a nakonec nebyly zatím třeba (máme spoustu jiných čtvercovek i kalhotkových). Akorát mám teď zkoušky, tak nejsem na nyxu furt. Kdyby to bylo ještě aktuální, mohu je někdy dovézt do Prahy (budu tam třeba ve středu).
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Ty jsi neuveritelne zlata, uz jsem jih dnes objednala tricet, tim padem budeme zase na stu, takze snad v pohode.. Diky moc!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: mám plnou velkou zásuvku ctvercovek, pár jich pujcim kamarádce, ale pořád mi jich tak třeba 25 zbyde, mohu dlouhodobě zapujcit. Se ztrátami počítám ;-)
    MONIA
    MONIA --- ---
    DALEEN: sama je nepoužívám,ale slyšela jsem na ně chválu.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    LANTHAL: tak jsem objednala nebělené, alespoň to vyrovná to poštovné, tak uvidím...
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    SINSEMILLA: nejspíš ano, myslím, že před těma třemi lety, když jsem je kupovala, ani ta nebělená varianta nebyla
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Když jsme u těch čtvercovek, jaké zkušenosi máte s Libštátskými plenami?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    LANTHAL: jsou o 31 kč dražší na jedno balení po deseti, moc nevím, jak ty nebělené budou žluté..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    LANTHAL: takže máš ty bělené?
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    SINSEMILLA: jo, jakýkoliv kiko lux jsou fajn, já mám tedy ty obyč bílé, už na druhé dítě a pořád drží ...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    budu muset koupit nějaké další čtvercovky, teď se mi jich během posledního měsíce tak dvacet zděděných 20 - 25 let starých rozpadlo a mám jich málo. které byste doporučily? nějak si vzpomínám, že tyhle: http://www.obchod-latkovepleny.cz/ctvercova-plena-kikko-lux-eco-nebelena-70-x-70-cm-10-ks/d-70828/
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TABBY: To jsem asi napsala moc radikalne, ale pri predstave, ze tady dnes litam za ditetem bez plenky, dejme tomu s 50 % ucinnosti v zachyceni kadeni, tak mam furt tri a pulkrat posrany koberec. O curani radeji ani nemluvim.. A taky jsem tim myslela pres den, ne v noci, takze bez nehod tak, aby to pri me bylo vyhodne, protoze s tim bude mene prace. Asi tak..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam