• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    IORETH: jasne, ona ta kapsa je prave zevnitr z PULu a zvenku - kde normalne doleha na kuzi z naprosto jemne latky, takze je to ok...

btw zajimave plenky: http://en.hamac-paris.com/s/11477_69069_the-diapers
    IORETH
    IORETH --- ---
    MERTLI: Spíš jde o to, jestli je ten materiál příjemný dítku, citlivější by se v tom místě možná osypalo. Jestli je v pohodě, je v pohodě :-)
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    ANNAWA: to je mozny, ale zasunuju tam pliny od zacatku a jeste nikdy v tomhle miste neprovlhla... a to byly obcas naprosto nacucany.navic je prakticky, ze diky tomu ta plina nevyleze z kalhotek...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MERTLI: no ale ta kapsa tam není proto, aby se tam strkaly plíny, ale spíš proto, aby tam neprovlhla, když jsou tam švy a patentky, kde by to asi teoreticky mohlo proniknout. Ale Flipy podobné jedny mám taky a máš pravdu, jsou fajn.
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    TAPINA: Ja jsem s tema flipama fakt hodne spokojena. maj kapsu na obou koncich, takze vepredu i vzadu lze ctvercovka dobre "zaparkovat". Material je opravdu hodne prijemnej... Mam ale vsechny s patentkama, protoze naopak na suchac jsem mela jedny a reklamovala je - drely tim suchacem dite na brichu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MERTLI: Od téhle značky mám jednovelikostní svrchňáky Econobum (http://www.latkovky.cz/nepropustne-PUL/econobum-svrchni-kalhotky-bumgenius-na-patentky/), jsou to takové levné jednoduché a já jsem s nima hrozně spokojená. Teď jsem koupila navíc dvouvelikostní Imse Vimse a nějak se s nima zatím nemůžu sžít, najít v té záplavě patentků zapínání, které by úplně sedělo.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    IORETH: to ja nevim, ale asi to protece kolem, protoze to ma na bocich i mokre body a kalhoty...
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    IORETH: Ani já doteď nic nepozorovala, zaměřím se na to. Mně teda občas protečou, ale je to volšovýma rukama, když je špatně nasadím a stává se mi to jen s tím savým jádrem, to je pak potopa... Jinak zatím ok.
    Peru na 40 v pračce.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: B zánovní sandálek se naštěstí našel kousek od přejezdu, ona jedna bota se nikomu moc nehodila :-)
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    Doporucuju Flipy na patetnky. Davam ctverce a velka spokojenost. Jsou krasne mekky a prijemny... Je to od vyrobce BumGenius.

FLIP kalhotky OneSize, patentky | Nepropustné PUL | Látkovky.cz
    http://www.latkovky.cz/nepropustne-PUL/flip-kalhotky-os-patentky/
    IORETH
    IORETH --- ---
    ANNAWA: tak tak, sucháč je zdroj velké legrace, teď zrovna na botách. Už dvakrát jsem se vracela ve svých stopách a doufala v nevšímavost lidí :).

ZU_22: A vyteče to ven KOLEM těch svrchňáků, nebo to prosákne durch? Já mám na mysli to prosáknutí... teď jsem to znovu zkoumala a podezírám švy. Jak je tam prošití přes tu separační vrstvu, tak jestli ten šev nenadělal dírky do zátěru a materiál nitě neslouží jako knot :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: navíc sucháčový si B umí sundat, patentkový zatím ne, i to hraje roli.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    IORETH: ne, BM jsou myslím jen sucháčový ...
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    IORETH: mne neprotekaji, jako protecou obcas kdyz se spatne mala pretaci nebo kdyz se hoodne pokadi, ale pouzivam jen je, peru na 50 i 60 a neprotekaji, jsem s nima spokojena!
    IORETH
    IORETH --- ---
    LANTHAL: Jedny jsem měla, z druhé ruky, ale odešly jim sucháče. Mám raději ty na patentky, umožňují zapnout vždycky stejně, i když dítě leze pryč :). Nebo se dělají i s patentkama?
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    IORETH: bambino mio znáš? Ty jsou poměrně "štíhlé" a já je mám vcelku ráda ... vydržely teda hodně na prvnim dítěti
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: :-)))
    IORETH
    IORETH --- ---
    ANNAWA: Tak to mě mrzí, i když za to nemůžu :).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: a víš co? Teď jsem B přebalovala a měl ty starší Grovie navlhlé... asi si to tady přečetly .-(
    IORETH
    IORETH --- ---
    ANNAWA: aha, tak to si je pletu. Díky :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: to by mě tady zklamaly, já teď právě s nadšením koupila druhé - používám je na střídačku s jinými, protože nemám jen štíhlé pleny, do nich dávám vícevrstvé nebo úzké kalhotkové, na pastelky a jiné mám další. Pastelky jsou objemově malé, ale úplně štíhlé nejsou, ale t je řeč o plenách, ne o svrchňáxích.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam