• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: :-)))
    IORETH
    IORETH --- ---
    ANNAWA: Tak to mě mrzí, i když za to nemůžu :).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: a víš co? Teď jsem B přebalovala a měl ty starší Grovie navlhlé... asi si to tady přečetly .-(
    IORETH
    IORETH --- ---
    ANNAWA: aha, tak to si je pletu. Díky :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: to by mě tady zklamaly, já teď právě s nadšením koupila druhé - používám je na střídačku s jinými, protože nemám jen štíhlé pleny, do nich dávám vícevrstvé nebo úzké kalhotkové, na pastelky a jiné mám další. Pastelky jsou objemově malé, ale úplně štíhlé nejsou, ale t je řeč o plenách, ne o svrchňáxích.
    IORETH
    IORETH --- ---
    ANNAWA: mám je taky na patentky, líbí se mi, Papáje jsou pohodlné... akorát ten polyuretan teda moc nevydržel.

Přemýšlím, co koupit místo nich, aby to bylo střihem podobné, spíše štíhlé... Dovnitř dávám jenom čtverec. Vnitřní vrstva být nemusí. Ty pastelky, o kterých se mluvilo, ty jsou podobné, nebo si to s něčím pletu?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    IORETH: Nase neprotekaji... sice se toci s mnoha jinymi, tak asi je tak casto neperu, ale jsou v poradku.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: tak ještě, našla jsem si, že jsem je kupovala na konci března a fakt je používám často, mám je ráda, ty na patentky.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: jako ty svrchňáky? Zatím ne, a to je používám dost často, ale mám je teprve pár měsíců, pravda.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Holky, co máte Grovie... taky vám začaly po pár měsících protékat? Peru je prakticky jen v ruce, velmi jemně, v pračce jen na 40. U nožiček prosakují už při jemném namočení. Mám dvoje a dělají to oboje. Mám kliku na dva šmejdy, nebo je to prostě nekvalitní celé?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    RENFRI: to je to tom vysvětlení a úplném pochopení. když ILLUZE popisuje jakou mají doma klábosilku tak tomu i věřím, že dítě rodiči porozumí. moje dcerka byla z češtiny nešťastná ještě před 2 narozeninami. při pouhé větě: přines mi panenku je v rohu místnosti táááámhle. vůbec netušila co má jako dělat :o//
    sousedky kluci byli taky v 15-16měs bez plen na den ale asi díky velikosti močáku bylo nutné je každých 30min nechat vyčůrat.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Ach, husty!!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: a proto já naopak nečekám, že B ačkoli výhradně na látkovkách bude v tomto rychlejší než jeho starší bratři s papírovkama. Podle mě to stejně nejvíc záleží na dětech samotných.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Mimochodem - kamaradka ma holcicku 15m na den zcela bez plen, nosi uz normalne kalhotky, i venku proste 100% bez nehod, plenu ma jen na noc, ani na denni spani ne, a to nikdy ani nelatkovali ani ne bkm, proste ji minuly mesic dala redukci na zachod, vysvetlila na co to je a ona si zacala rikat... koukam jak puk.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    SINSEMILLA: taky jsem ti chtěla navrhnout, že ti mohu nějaké dlouhodobě zapůjčit. Mám tu dvě balení těch bělených kiko lux, které jsem koupila, vybalila z krabice a nakonec nebyly zatím třeba (máme spoustu jiných čtvercovek i kalhotkových). Akorát mám teď zkoušky, tak nejsem na nyxu furt. Kdyby to bylo ještě aktuální, mohu je někdy dovézt do Prahy (budu tam třeba ve středu).
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Ty jsi neuveritelne zlata, uz jsem jih dnes objednala tricet, tim padem budeme zase na stu, takze snad v pohode.. Diky moc!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: mám plnou velkou zásuvku ctvercovek, pár jich pujcim kamarádce, ale pořád mi jich tak třeba 25 zbyde, mohu dlouhodobě zapujcit. Se ztrátami počítám ;-)
    MONIA
    MONIA --- ---
    DALEEN: sama je nepoužívám,ale slyšela jsem na ně chválu.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    LANTHAL: tak jsem objednala nebělené, alespoň to vyrovná to poštovné, tak uvidím...
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    SINSEMILLA: nejspíš ano, myslím, že před těma třemi lety, když jsem je kupovala, ani ta nebělená varianta nebyla
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Když jsme u těch čtvercovek, jaké zkušenosi máte s Libštátskými plenami?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam