• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    KEYA
    KEYA --- ---
    SINSEMILLA: Tak on zatím Erik hodně spal... klidně ty dvě hodiny mezi kojením v kuse... takže když jsem ho nechtěla budit, jinak to nešlo :).
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KEYA: Tak to ja vzdycky prebalovala v rozmezi 1-2 hodky, me to prijd normalni no.. Rekord byl jednou trikrat behem 15 minut, to uz jsem byla vcelku nastvana..
    KEYA
    KEYA --- ---
    SINSEMILLA: Tyjo, tak u nás jen jedna plena nestačí ani v 5ti týdnech :). během dvou hodin má úplně mokrou čtvercovku i malou vkládačku...

ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ANNAWA: voskem
    Vlněný vosk - Popolini | plenky, nosítka, eko pro děti PLENKÁČEK
    http://www.plenka-czech.cz/hoja/eshop/0/3/5/110-Vlneny-vosk-Popolini
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: a čím je impergnuješ?
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    MONIA: no prave ze ja mam ted spatnou zkusenost s tema groviema, posilam je na reklamaci, zacaly protekat, po impregnaci gumicek je to lepsi ale to musim impregnovat casto a muze se mi lehce stat ze zas protecou coz je v zime ve fusaku dost problem zrovna :( tak zkusim asi ty pop-iny, pry tam jde i vlozka z grovii tak sem zvedava...ten fleece je na te vlozce nebo pod ni?
    MONIA
    MONIA --- ---
    ZU_22: mám je doma. ano da,akorát je tam taková vrstva fleece,která může trochu navlhnout když je hodně pročůráno,já je nechám proschnout a pak použiju znova. bohužel nemám zkušenost s groviema,taknemohu porovnat. já je používám i přes čtverce, mám je od března a max. spokojenost.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    funguji jejich svrchnacky jako grovia? da se jen vymenit vlozka a dat nova do tech stejnych svrchnacku?
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    mate zkusenosti s pop-in plenama?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SELLIGAN: Skrčený nožičky nevadí vůbec, líp se tak vyvíjí kyčle.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SINSEMILLA: no ona mi procura tu plinu prakticky okamzite :)
    spis nevim jestli nevadi, ze ma porad vlastne zkrceny nozicky kvuli tomu jakej ma kulatej zadek :)

ZU_22: dekuju :) mala uz ma 2,5 tydne
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    SELLIGAN: tys uz porodila? tak gratuluju!:)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SELLIGAN: Ted synovi spadly na hristi kalhoty, protoze jsem mu musela dat jednorazovku a mel malej zadek. Stal tam a drzel si je, koukal jak pul a nevedel, co ma delat. Jinak mi jsme fungovali jen s jednim ctvercen na novorozenecky sklad a separacka az tak do 14 m, pak jsem teprve pridavala jeste jednu na osminy..
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak mam malou nalozenou v plenkach :) svrchnaky, novorozenecky uvaz na klasicke plence a vkladacka. Ma obrovskej zadek, chudak nenarovna nozicky, je jak takova ta panenka co ma kouli misto nozicek :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    S kalhotama taky problém nemám.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CASTROL: já mu prostě dávám kalhoty větší a ohrnu je, v tom problém nevidím.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ANNAWA: jojo, nevejde

TABBY: co to je?
    MONIA
    MONIA --- ---
    TABBY: mám ho a zatím se mi stalo,že to nepasovalo jen na jedno body.

ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: to si pamatuju, to mě taky štvalo. U triček je velikost v pohodě, ale na zimu tam mám nějaká megabody velikosti 86 právě na plínu, přičemž B nemá ani 80 cm. Ono se to ještě bude hodit na ta menší.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNAWA: U nás to je právě teď aktuální, protože Jirka má svoji velikost 62 a s vypolstrovaným pozadím jsem mu musela už dávat 68, tam je ale dost velký rozdíl ve výstřihu, takže mu to padalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam