• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    BLANCHE1: ano, naprosto stejna zkusenost, impregnace jako pomohla (ne u vsech), ale sakra proc impregnovat pleny, za ktery dam takovy prachy a samozrejme ze se na ne chci spolehnout? pri ty impregnaci je stejne budu pouzivat jen doma, ptz se proste bojim, ze znovu protecou (ptz impregnace vydrzi jen nekolik prani)...proste me to zklamalo :( objednala jsem si pop-in a jsem zvedava!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BLANCHE1: je al efakt, že jsou tu holky, které přebalují častěji, když nechám ty grovie kratší dobu, jsou ok, tak mu je dávám hlavně doma, jsou zase prima úzké na pohybování se.
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    Díky za tipy, akorát přemýšlím, do kterých teď půjdu, tak asi taky vezmu ty Haipa Daipa.
    Grovie mi taky tečou, myslela jsem, že to tam špatně nasazuju, ale když je nechám déle (2+ hodiny), je vždycky mokrý kolem jedné nebo druhé nohy a od toho pak až do pasu, otestováno několikrát a s různýma plenama uvnitř, takže je to gatěma, chjo.. :-(. Ale zkusím ještě tu impregnaci, jak tuším ZU_22 psala.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CASTROL: právě, jak píšu, mně se moc nelíbily vzhledově, ale mám druhé z druhé ruky a první jsem vyřadila jen proto, že byly malé, tyhle slouží skvěle.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    PETJAA: haipa daipa jsou v pohodě pro všechny děti. nehledě k tomu, že už je máme se ségrou teď na 3. dítě a po jedné impregnaci lanolinem jsou pořád dost v pohodě a vypadají jako nové
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    THURINGWETHIL: já po zkušenostech s více typy hodnotím Haipa Daipa velice vysoko, i když nejsou řekněme tak elegantní. Objednávala jsem teď nové, respektive ještě jedny, používám je k velké spokojenosti jako noční.

BLANCHE1: s Thirsties i Anavama mám stejnou zkušenost.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PETJAA: My jsme spokojení s Haipa Daipa PUL svrchňákama. Ale hodí se spíš na kalhotkové pleny než čtvercovyk (i když mi do nich dáváme i ty). A výhodou je právě to, že nikde nedřou a nezařezávají se.
    PETJAA
    PETJAA --- ---
    BLANCHE1: Přesně tyto Thisties Duowrap mám, ale ty od 9kg, dcera má necelých 8kg a ještě jsou jí velké. :-))
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    PETJAA: Flísové Anavy jsou fajn, jen je třeba častěji přebalovat, mně rychle vlhnou. Na místní doporučení jsem je vyprala v aviváži a vlhnou o něco pomaleji. Mně se asi nejvíc osvědčily Thirsties (http://pleny.heureka.cz/thirsties-duowrap-rostouci-svrchni-kalhotky/specifikace/), na roční dítě bych už pořídila velikost 2, dají se dobře zmenšovat, můj syn měl velikost 1 od narození až doteď (akorát rok/9 kg). Používám je na vícevrstvé Kikko a čč.
    Jen po tom roce používání už sucháče nesuchají tak pěkně, nicméně sloužily dobře, netečou a rychle schnou.
    PETJAA
    PETJAA --- ---
    Zdravím,
    narazila jsem na toto forum a ráda bych se zeptala, které svrchňáčky by jste mi doporučili pro skoro roční dítě. Mám Bambino mio a Imse Vimse, ale oboje se dceři hrnou a zařezávají do bříška. Vyzkoušela bych pro změnu flísové Anavy, jsou dobré? díky
    KEYA
    KEYA --- ---
    SINSEMILLA: Tak on zatím Erik hodně spal... klidně ty dvě hodiny mezi kojením v kuse... takže když jsem ho nechtěla budit, jinak to nešlo :).
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KEYA: Tak to ja vzdycky prebalovala v rozmezi 1-2 hodky, me to prijd normalni no.. Rekord byl jednou trikrat behem 15 minut, to uz jsem byla vcelku nastvana..
    KEYA
    KEYA --- ---
    SINSEMILLA: Tyjo, tak u nás jen jedna plena nestačí ani v 5ti týdnech :). během dvou hodin má úplně mokrou čtvercovku i malou vkládačku...

ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ANNAWA: voskem
    Vlněný vosk - Popolini | plenky, nosítka, eko pro děti PLENKÁČEK
    http://www.plenka-czech.cz/hoja/eshop/0/3/5/110-Vlneny-vosk-Popolini
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: a čím je impergnuješ?
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    MONIA: no prave ze ja mam ted spatnou zkusenost s tema groviema, posilam je na reklamaci, zacaly protekat, po impregnaci gumicek je to lepsi ale to musim impregnovat casto a muze se mi lehce stat ze zas protecou coz je v zime ve fusaku dost problem zrovna :( tak zkusim asi ty pop-iny, pry tam jde i vlozka z grovii tak sem zvedava...ten fleece je na te vlozce nebo pod ni?
    MONIA
    MONIA --- ---
    ZU_22: mám je doma. ano da,akorát je tam taková vrstva fleece,která může trochu navlhnout když je hodně pročůráno,já je nechám proschnout a pak použiju znova. bohužel nemám zkušenost s groviema,taknemohu porovnat. já je používám i přes čtverce, mám je od března a max. spokojenost.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    funguji jejich svrchnacky jako grovia? da se jen vymenit vlozka a dat nova do tech stejnych svrchnacku?
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    mate zkusenosti s pop-in plenama?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SELLIGAN: Skrčený nožičky nevadí vůbec, líp se tak vyvíjí kyčle.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SINSEMILLA: no ona mi procura tu plinu prakticky okamzite :)
    spis nevim jestli nevadi, ze ma porad vlastne zkrceny nozicky kvuli tomu jakej ma kulatej zadek :)

ZU_22: dekuju :) mala uz ma 2,5 tydne
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    SELLIGAN: tys uz porodila? tak gratuluju!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam