• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    RENFRI: ja za pet, jsme na tom podobne...ale ty vkladky jdou prej do tech pop-in tak ja doufam cekam na ne....jinak taky koukam ze se to resi az ted co sem si je koupila ja (je to par mesicu)..jinak mi kazdej grovie teda doporucoval :(
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZU_22: Sousedka si na moje doporučení koupila Grovia výbavu za 6k!! :-/
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    BLANCHE1: ja jsem je kupovala na www.plenka-czech.cz, to je skoda, pani z tohoto net obchodu jiz sondovala u grovie a pani ji odepsala, ze to na reklamaci nevidi (jak to mohla vedet nejaka pani, ktera vubec kalhotky zatim nevidela, sila celkem), ze asi se spatne susilo v susicce nebo se nechavaji moc dlouho na mimcu a ze to je prvni reklamace...pche jak vidim, tak stiznosti je hodne, jen to mozna nikdo neresil...
    TABBY: no to mi presne rekl muz, ze jaktoze jsem to nevedla pred koupi tyhle spatne reference....:( prodelala jsem dvojku, to je celkem sila hm (abych davala za dvojku maly kalhotky na doma to je sice fajn, ale radsi bych mela za dvojku stopro funkcni)
    TABBY
    TABBY --- ---
    ZU_22: Skoda, ze vam nezacaly protekat pred pul rokem ;) Jsem na zaklade mistnich ovaci kalhotky doporucila zakoupit zname s velmi napnutym rozpoctem... ta mne zabije, az zacnou protekat :-/
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    ZU_22: Kde jsi je kupovala? Že bych to zkusila taky, čím víc nás bude, tak třeba tím menší šance, že nás úplně odbydou.. Já je mám oboje z pražského obchodu "V Bavlnce".
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    TABBY: ja teprve posilam na reklamaci dvoje kalhotky, cili zatim nevim, ale neocekavam zadnou slavu...:))
    MONIA
    MONIA --- ---
    NIENNA: pokud by jsi snesla AIO tak doporučuju pop-in jsem se teď zamilovala do těch novy designu http://www.vbavlnce.cz/latkova-plena-pop-in-opice.html akorát jsou drahé a já teď nic nepotřebuju :(

a co sweet monkey? znáte? máte někdo zkušenost?
    http://www.vbavlnce.cz/catalogsearch/result/?q=sweet+monkey
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: ty thristies anebo jsme celkem spokojená s blueberry, ačkoli teda po roce zápřahu už to taky není ono.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Doporučili by jste ještě nějaké svrchňáčky? Mám Haipa daipa (a jsou super), ale chtěla jsem k tomu ještě něco elegantnějšího...a teď je zrovna za co... Myslela jsem grovie, ale vzhledem k reklamacím jsem od toho upustila... Zkusím ty Flip... a ještě bych ráda něco....
    TABBY
    TABBY --- ---
    Hola, jak jste dopadly s tou reklamaci Grovii?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MERTLI: mám jedny a B je nosí od narození, jsou bezva, ale řekla bych, že někdy, někdy taky trochu protečou.
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    PETJAA: doporucuju patentkovy Flip. Maj moc prijemny material (jeden nejjemnejsich s PULem) a jsou rostouci. Pouzivam taky jen cc a vicevrstve Kikko...
    FLIP kalhotky OneSize, patentky | Nepropustné PUL | Látkovky.cz
    http://www.latkovky.cz/nepropustne-PUL/flip-kalhotky-os-patentky/
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tak se řadím k těm, co jim začaly protekat Grovie, ach jo :-( dneska úplně durch, to není žádné kolem nozicek...

jo a jinak s pop-in já jsem spokojená, ale stále vedou baby Lucy bez pochyb.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: taky je používám jen doma, kdy častěji přebaluju, trochu drahá sranda, jo jo. Ale reklamovat to nebudu, na to nějak nemám kapacitu.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    podotykam ze mi zacaly protekat asi po ctyrech mesicich, byly nove, drahe!!:((
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    BLANCHE1: ano, naprosto stejna zkusenost, impregnace jako pomohla (ne u vsech), ale sakra proc impregnovat pleny, za ktery dam takovy prachy a samozrejme ze se na ne chci spolehnout? pri ty impregnaci je stejne budu pouzivat jen doma, ptz se proste bojim, ze znovu protecou (ptz impregnace vydrzi jen nekolik prani)...proste me to zklamalo :( objednala jsem si pop-in a jsem zvedava!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BLANCHE1: je al efakt, že jsou tu holky, které přebalují častěji, když nechám ty grovie kratší dobu, jsou ok, tak mu je dávám hlavně doma, jsou zase prima úzké na pohybování se.
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    Díky za tipy, akorát přemýšlím, do kterých teď půjdu, tak asi taky vezmu ty Haipa Daipa.
    Grovie mi taky tečou, myslela jsem, že to tam špatně nasazuju, ale když je nechám déle (2+ hodiny), je vždycky mokrý kolem jedné nebo druhé nohy a od toho pak až do pasu, otestováno několikrát a s různýma plenama uvnitř, takže je to gatěma, chjo.. :-(. Ale zkusím ještě tu impregnaci, jak tuším ZU_22 psala.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CASTROL: právě, jak píšu, mně se moc nelíbily vzhledově, ale mám druhé z druhé ruky a první jsem vyřadila jen proto, že byly malé, tyhle slouží skvěle.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    PETJAA: haipa daipa jsou v pohodě pro všechny děti. nehledě k tomu, že už je máme se ségrou teď na 3. dítě a po jedné impregnaci lanolinem jsou pořád dost v pohodě a vypadají jako nové
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    THURINGWETHIL: já po zkušenostech s více typy hodnotím Haipa Daipa velice vysoko, i když nejsou řekněme tak elegantní. Objednávala jsem teď nové, respektive ještě jedny, používám je k velké spokojenosti jako noční.

BLANCHE1: s Thirsties i Anavama mám stejnou zkušenost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam