• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    ZU_22: Jestli jsi z Prahy, tak prodejny Brána k dětem nebo V bavlnce, v obou mají pleny na ukázku přímo na prodejne. Jinak víc neporadím, používám klasické čtverce, pastelky a haipa daipa svrchňáky. A ty vkládačky se musí nějak do svrchňáků uchytit nebo mohou fungovat i navolno v jiných svrchňácích?
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    tak mi prisly pop-in pleny a teda ty se mi nelibi vubec, asi se budu muset jit nekam podivat at to vse vidim, kam doporucujete? u pop-in mi prijde uplne slaba ta vkladaci plenka, navic vzadu je takovy kus suchyho zipu, ktery ma mimco na zadech primo, coz teda nechci aby mela a vkladacky grovia mi do toho nesedi, jak mi pani z obchodu rekla...cili ted vubec nevim co nakonec koupit, mam plno vkladacek grovia, o ktere nechci prijit...cili si budu muset asi poridit zase grovia ale ja se jich uz bojim!!:( nebo vkladacky prodam a koupim uplne neco jinyho, ale co!! grovie mi prijdou zatim teda nejinteligentnejsi a nejjednodussi a hlavne nejvic ucinna ta vkladacka!! ted sem uplne v koncich a uz to chci doresit ty proradny pleny...:(
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA:
    MONIA: Díky za radu....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Já je tu doporučovala, přiznávám, byla jsem z nich nadšená. Teď je beru na milost a přebaluju dřív, takže se to nakonec dá i s nimi, jen na to nesmím zapomenout.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    RENFRI: ja za pet, jsme na tom podobne...ale ty vkladky jdou prej do tech pop-in tak ja doufam cekam na ne....jinak taky koukam ze se to resi az ted co sem si je koupila ja (je to par mesicu)..jinak mi kazdej grovie teda doporucoval :(
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    jen laický dotaz: to se ty grovie prodávají teprve tak krátko? že vás to protekání postihlo tak najednou všechny a nikdo z vás to neodhalil loni....předloni?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZU_22: Sousedka si na moje doporučení koupila Grovia výbavu za 6k!! :-/
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    BLANCHE1: ja jsem je kupovala na www.plenka-czech.cz, to je skoda, pani z tohoto net obchodu jiz sondovala u grovie a pani ji odepsala, ze to na reklamaci nevidi (jak to mohla vedet nejaka pani, ktera vubec kalhotky zatim nevidela, sila celkem), ze asi se spatne susilo v susicce nebo se nechavaji moc dlouho na mimcu a ze to je prvni reklamace...pche jak vidim, tak stiznosti je hodne, jen to mozna nikdo neresil...
    TABBY: no to mi presne rekl muz, ze jaktoze jsem to nevedla pred koupi tyhle spatne reference....:( prodelala jsem dvojku, to je celkem sila hm (abych davala za dvojku maly kalhotky na doma to je sice fajn, ale radsi bych mela za dvojku stopro funkcni)
    TABBY
    TABBY --- ---
    ZU_22: Skoda, ze vam nezacaly protekat pred pul rokem ;) Jsem na zaklade mistnich ovaci kalhotky doporucila zakoupit zname s velmi napnutym rozpoctem... ta mne zabije, az zacnou protekat :-/
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    ZU_22: Kde jsi je kupovala? Že bych to zkusila taky, čím víc nás bude, tak třeba tím menší šance, že nás úplně odbydou.. Já je mám oboje z pražského obchodu "V Bavlnce".
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    TABBY: ja teprve posilam na reklamaci dvoje kalhotky, cili zatim nevim, ale neocekavam zadnou slavu...:))
    MONIA
    MONIA --- ---
    NIENNA: pokud by jsi snesla AIO tak doporučuju pop-in jsem se teď zamilovala do těch novy designu http://www.vbavlnce.cz/latkova-plena-pop-in-opice.html akorát jsou drahé a já teď nic nepotřebuju :(

a co sweet monkey? znáte? máte někdo zkušenost?
    http://www.vbavlnce.cz/catalogsearch/result/?q=sweet+monkey
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: ty thristies anebo jsme celkem spokojená s blueberry, ačkoli teda po roce zápřahu už to taky není ono.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Doporučili by jste ještě nějaké svrchňáčky? Mám Haipa daipa (a jsou super), ale chtěla jsem k tomu ještě něco elegantnějšího...a teď je zrovna za co... Myslela jsem grovie, ale vzhledem k reklamacím jsem od toho upustila... Zkusím ty Flip... a ještě bych ráda něco....
    TABBY
    TABBY --- ---
    Hola, jak jste dopadly s tou reklamaci Grovii?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MERTLI: mám jedny a B je nosí od narození, jsou bezva, ale řekla bych, že někdy, někdy taky trochu protečou.
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    PETJAA: doporucuju patentkovy Flip. Maj moc prijemny material (jeden nejjemnejsich s PULem) a jsou rostouci. Pouzivam taky jen cc a vicevrstve Kikko...
    FLIP kalhotky OneSize, patentky | Nepropustné PUL | Látkovky.cz
    http://www.latkovky.cz/nepropustne-PUL/flip-kalhotky-os-patentky/
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tak se řadím k těm, co jim začaly protekat Grovie, ach jo :-( dneska úplně durch, to není žádné kolem nozicek...

jo a jinak s pop-in já jsem spokojená, ale stále vedou baby Lucy bez pochyb.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: taky je používám jen doma, kdy častěji přebaluju, trochu drahá sranda, jo jo. Ale reklamovat to nebudu, na to nějak nemám kapacitu.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    podotykam ze mi zacaly protekat asi po ctyrech mesicich, byly nove, drahe!!:((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam