• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    nevite nekdo - peru uz delsi dobu v mydlovym slizu a teprve ted ctu, ze se nesmi davat do zasobniku na prasek, ale ze do bubnu... nevite nekdo proc to vadi? ja to tak delala celou dobu a ted nevim, co to zpusobilo:)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    NIENNA: Ja mam moc rada vlnene na patentky babyidea a imsevimse s bavlnou navrchu, ty sou supr:)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    ANNAWA: Hm, mi se brana k detem libi:) je fajn, ze clovek vidi pohromade vsechny typy plen, kalhotek apod. Taky mi tam vzdycky byly ochotny poradit, asi jsem mela stesti. Je pravda, ze nechapu veci typu bio kocarky a bio obleceni, to jde mimo me... Ale v jinem obchode tohoto typu jsem nebyla, tak nemam srovnani, vetsinou kupuji pres net.
    MONIA
    MONIA --- ---
    jak a čím impregnujete celé kalhotky (ne jen kolem nožiček)
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    ZU_22: U mě teda Grovie čím dál horší, aspoň ty jedny tečou už fakt dost, zítra je čeká impregnační kúra. Aktuálně jsem doma zapomněla Anavy, takže mám k dispozici dvoje protékající Grovie a jedny už skoro malé Thirsties. A to je teprve tóčo :-))....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: já jsem vzala grovie na milost, prostě čatsěji přebaluji, ale ne zásadně, pro pohyblivost dítěte to udělám :-)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    BLANCHE1: ja myslim ze grovie do nich nepasuji ale ruku do ohne do toho nedam:) v brane mi to ani nenabizeli, koupila jsem imse vimse a jeste nejaky a stejne je pouzivam jen s groviema, s jinejma jsou ty grovie hodne stihle cili to obcas protece...takze proste sem koupila zase dalsi grovia eh eh :/ ale stridam to s ruznejma i jinejma :)
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    Nemáte náhodou někdo zkušenost se svrchňáky nebo kalhotkovými plenkami Bamboolik? Slyšela jsem teď na ně docela chválu, ale vůbec je neznám, možná jsou i nějaké nové (na branakdetem.cz je mají uvedené jako novinku) a údajně mají být i české...

Navíc to vypadá, že mají nějaké patentky, třeba by do toho pasovalo i to jádro z něšťastných Grovií...? Až budu v Praze, zkusím to omrknout naživo.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    SINSEMILLA: jo ta blond asi provozni je dost kysela to je pravda...ja to nejak nevychvalovala, jen ze jako obchod je to hezky, ja v podstate v jinym podobnym obchode ani nebyla...:)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: to jo :-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ZU_22: Ale ty vzorovane plenky vypadaji super, to zase jo..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Tak tak, uz jsem tam nebyla dlouho, ale ta blondata mozna snad dokonce provozni mi neni moc sympaticka, sortiment nestaly, takze nejde spolehat na to, ze to tam vubec budou mit (hlavne u separacek). Pred e-shop jsem tedy nenakupovala. Ale treba medvidka maji levnejsiho v bavlnce, separacky resim u nas v lekarne, kde mi vse s usmevem objednaji a maji vzdy jedny na sklade, protoze uz vi, ze si pro ne chodim.. A co se tyce ekodrogerie, tak taky nic moc vyber
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: jasně, skoro všude, ale prostě já se občas divím, co tam lidi za ty prachy jsou schopný nakoupit, ale chápu, těhotenské hormony jednoho zblbnou :-D
    Byla jsem tam párkrát a fakt jsem tam viděla scénky typu: zasněná těhotná, co nosila k pokladně jeden kousek za druhým a přítomný budoucí otec pak platil mnoho tisíc kartou. Já se celou tu dobu marně snažila zaplatzit nějakou tru svou blbost.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ANNAWA: :D aha, to ja nevim, ja tam sla jen pro ty pleny, na oblecky jsem jen jukla a prisly mi drahe, to jo, ale to ty "bio" veci skoro vsude..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: fakt ti to přijde jako pěkný obchod? Jako na první pohled jo, ale na druhý mi to přijde jako obchod na tahání peněz za všechno možné bio (jako bio triko za 600 pro batole mi přijde na hlavu, ale možná jsem divná já). Když si něco objednávám přes web, trvá asi tak deset dní, než to tam mají, pokud vůbec. A ještě tam mají děsně pomalé prodavačky.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    tak imse vimse svrchnacky s grovia vkladkama nejak na mimcu nepasujou, uz se tomu smeju:))
    nechcete nekdo dvoje nove? jedny tyhle L
    Plena Imse 2v1 S (4-8kg), dráček | Latkovepleny.cz-obchod s moderními plenami
    http://www.obchod-latkovepleny.cz/plena-imse-2v1-s-4-8kg-dracek/d-70894/
    druhy se zviratkama
    necham jedny za 300kc dvoje za 550kc
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    tak jsem vcera byla v kamennem obchode Brana k detem (mimochodem moc pekny obchod) a dala jsem sanci jeste 2 svrchnackum Grovia, pak jsem vzala dvoje Imse Vimse s bavlnou svrchnacky - to budu pouzivat na vlozky Grovia a pak jsem koupila dvoje Baby lucy se svrchnackama Baby lucy, tak jsem zvedava :) grovie poslany na reklamaci a uvidime, podle me to neuznaji, ale ja s tim nic spatneho nedelala, kazdopadne ted uz je radeji nebudu susit v susicce a nebudu prat ve slizu ale v ulrichu, v cem jinem by to bylo nevim, podle me je to proste v groviich, ale davam jeste sanci..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    jen tak náhodou jsem našla
    Extrasavá noční plenka | Fler.cz
    http://www.fler.cz/zbozi/extrasava-nocni-plenka-3133913
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam