• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: fakt ti to přijde jako pěkný obchod? Jako na první pohled jo, ale na druhý mi to přijde jako obchod na tahání peněz za všechno možné bio (jako bio triko za 600 pro batole mi přijde na hlavu, ale možná jsem divná já). Když si něco objednávám přes web, trvá asi tak deset dní, než to tam mají, pokud vůbec. A ještě tam mají děsně pomalé prodavačky.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    tak imse vimse svrchnacky s grovia vkladkama nejak na mimcu nepasujou, uz se tomu smeju:))
    nechcete nekdo dvoje nove? jedny tyhle L
    Plena Imse 2v1 S (4-8kg), dráček | Latkovepleny.cz-obchod s moderními plenami
    http://www.obchod-latkovepleny.cz/plena-imse-2v1-s-4-8kg-dracek/d-70894/
    druhy se zviratkama
    necham jedny za 300kc dvoje za 550kc
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    tak jsem vcera byla v kamennem obchode Brana k detem (mimochodem moc pekny obchod) a dala jsem sanci jeste 2 svrchnackum Grovia, pak jsem vzala dvoje Imse Vimse s bavlnou svrchnacky - to budu pouzivat na vlozky Grovia a pak jsem koupila dvoje Baby lucy se svrchnackama Baby lucy, tak jsem zvedava :) grovie poslany na reklamaci a uvidime, podle me to neuznaji, ale ja s tim nic spatneho nedelala, kazdopadne ted uz je radeji nebudu susit v susicce a nebudu prat ve slizu ale v ulrichu, v cem jinem by to bylo nevim, podle me je to proste v groviich, ale davam jeste sanci..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    jen tak náhodou jsem našla
    Extrasavá noční plenka | Fler.cz
    http://www.fler.cz/zbozi/extrasava-nocni-plenka-3133913
    ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    Máte někdo zkušenost s plenkami Batolini? Je to nejspíš nová značka a nedaří se mi na ně najít žádné recenze. Jsou dost levné, tak nevím, jestli můžou fungovat:)
    MONIA
    MONIA --- ---
    ZU_22: slaba ta plenka? ja jsem s ni problem nemela a ten suchac na zadech teda nicemu nevadi (neni třeba otlaceny nebo tak neco,ani kdyz byl uplny lezak). ale zase rozumim,ze kdyz se ti nezdaji sympaticke,tak je to tezke :) preju hodne stesti at to brzo vyresis :)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    ZU_22: Jo, myslím, že vzít je s sebou je nejlepší nápad. :)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    THURINGWETHIL: jj pujdo do brany k detem, ptz v bavlnce maji strasne malo druhu plenek na netu..tak snad si vyberu. jinak ty vlozky z grovie se do grovia svrchnacku pripinaji patentky, ale vlozit by se urcite nekam daly, jen jak tam budou pasovat...zkusim si je vzit sebou a uvidim, snad uz to uzavru!:) a diky :)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    ZU_22: Jestli jsi z Prahy, tak prodejny Brána k dětem nebo V bavlnce, v obou mají pleny na ukázku přímo na prodejne. Jinak víc neporadím, používám klasické čtverce, pastelky a haipa daipa svrchňáky. A ty vkládačky se musí nějak do svrchňáků uchytit nebo mohou fungovat i navolno v jiných svrchňácích?
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    tak mi prisly pop-in pleny a teda ty se mi nelibi vubec, asi se budu muset jit nekam podivat at to vse vidim, kam doporucujete? u pop-in mi prijde uplne slaba ta vkladaci plenka, navic vzadu je takovy kus suchyho zipu, ktery ma mimco na zadech primo, coz teda nechci aby mela a vkladacky grovia mi do toho nesedi, jak mi pani z obchodu rekla...cili ted vubec nevim co nakonec koupit, mam plno vkladacek grovia, o ktere nechci prijit...cili si budu muset asi poridit zase grovia ale ja se jich uz bojim!!:( nebo vkladacky prodam a koupim uplne neco jinyho, ale co!! grovie mi prijdou zatim teda nejinteligentnejsi a nejjednodussi a hlavne nejvic ucinna ta vkladacka!! ted sem uplne v koncich a uz to chci doresit ty proradny pleny...:(
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA:
    MONIA: Díky za radu....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Já je tu doporučovala, přiznávám, byla jsem z nich nadšená. Teď je beru na milost a přebaluju dřív, takže se to nakonec dá i s nimi, jen na to nesmím zapomenout.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    RENFRI: ja za pet, jsme na tom podobne...ale ty vkladky jdou prej do tech pop-in tak ja doufam cekam na ne....jinak taky koukam ze se to resi az ted co sem si je koupila ja (je to par mesicu)..jinak mi kazdej grovie teda doporucoval :(
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    jen laický dotaz: to se ty grovie prodávají teprve tak krátko? že vás to protekání postihlo tak najednou všechny a nikdo z vás to neodhalil loni....předloni?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZU_22: Sousedka si na moje doporučení koupila Grovia výbavu za 6k!! :-/
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    BLANCHE1: ja jsem je kupovala na www.plenka-czech.cz, to je skoda, pani z tohoto net obchodu jiz sondovala u grovie a pani ji odepsala, ze to na reklamaci nevidi (jak to mohla vedet nejaka pani, ktera vubec kalhotky zatim nevidela, sila celkem), ze asi se spatne susilo v susicce nebo se nechavaji moc dlouho na mimcu a ze to je prvni reklamace...pche jak vidim, tak stiznosti je hodne, jen to mozna nikdo neresil...
    TABBY: no to mi presne rekl muz, ze jaktoze jsem to nevedla pred koupi tyhle spatne reference....:( prodelala jsem dvojku, to je celkem sila hm (abych davala za dvojku maly kalhotky na doma to je sice fajn, ale radsi bych mela za dvojku stopro funkcni)
    TABBY
    TABBY --- ---
    ZU_22: Skoda, ze vam nezacaly protekat pred pul rokem ;) Jsem na zaklade mistnich ovaci kalhotky doporucila zakoupit zname s velmi napnutym rozpoctem... ta mne zabije, az zacnou protekat :-/
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    ZU_22: Kde jsi je kupovala? Že bych to zkusila taky, čím víc nás bude, tak třeba tím menší šance, že nás úplně odbydou.. Já je mám oboje z pražského obchodu "V Bavlnce".
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    TABBY: ja teprve posilam na reklamaci dvoje kalhotky, cili zatim nevim, ale neocekavam zadnou slavu...:))
    MONIA
    MONIA --- ---
    NIENNA: pokud by jsi snesla AIO tak doporučuju pop-in jsem se teď zamilovala do těch novy designu http://www.vbavlnce.cz/latkova-plena-pop-in-opice.html akorát jsou drahé a já teď nic nepotřebuju :(

a co sweet monkey? znáte? máte někdo zkušenost?
    http://www.vbavlnce.cz/catalogsearch/result/?q=sweet+monkey
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam