• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: já jich měla taky tolik, čili taky spíš míň. Já pleny peru většinou na 40, to jsem kalhotky prala s nimi, když jsem je občas pro dobrý pocit prala na 60, kalhotky jsem k nim nedávala.
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNAWA: no ja je peru s plenkov. kalhotkama...ale mam jedny Haipa Daipa a asi patery nasity svoje, takze je tocim min
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: některé po roce, některé po necelém půl roce, ale záleží na tom, jak často je točíš. Já je ani na 60 nikdy neprala.
    HC_
    HC_ --- ---
    a za jak dlouho pouzivani vam svrchnaky protekaji? ja zatim pouzivam 3,5 mesice, a dobry..ale to je asi kratka doba..peru na 60
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: mně taky. Mám na Barta staré haipa daipa a ani nevím jak staré jsou a pořád super. Koupila jsem nový stejný, jen vzorované, tak uvidíme :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    ANNAWA: Mně přijde, že rychleji odcházejí ty nové značky... Staré Popolini, které jsem koupila po dvou dětech, prala s plínama na šedesát a dost drhla v ruce od Ríšových průjmů, vydržely všechno. Jednou Richard přeprogramoval pračku na vyvářku a po tomto šoku se odlepila ta PUL vrstva. Zůstala neporušená a používala jsem je ještě asi půlroku hodně a sporadicky dodnes. Materál skvělej, jenom ten design trochu kulhá :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Takové resumé... prostě žádné svrchňáky nevydrží věčně, momentálně si stýskám nad Blueberrry, které B dostal loni v listoapadu, používala jsem je hodně a už prostě tečou, a myslím, že protýkají i Thirsties, které jsem koupila nějak loni koncem roku. Pro sebe jsem si z toho vyvodila, že už svchňáky neperu s plínama, jen v ruce a snažím se k nim být šetrná, ale zda to pomůže?
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    IORETH: Sakris... Dekuju za odpoved:)
    IORETH
    IORETH --- ---
    SHARIE: Zanáší se jím cesta, kterou putuje ze zásobníku do bubnu. Ne, že byto dokázal ucpat, ale může tam zasmrádnout nebo i začít plesnivět. Blbě se to čistí.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    nevite nekdo - peru uz delsi dobu v mydlovym slizu a teprve ted ctu, ze se nesmi davat do zasobniku na prasek, ale ze do bubnu... nevite nekdo proc to vadi? ja to tak delala celou dobu a ted nevim, co to zpusobilo:)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    NIENNA: Ja mam moc rada vlnene na patentky babyidea a imsevimse s bavlnou navrchu, ty sou supr:)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    ANNAWA: Hm, mi se brana k detem libi:) je fajn, ze clovek vidi pohromade vsechny typy plen, kalhotek apod. Taky mi tam vzdycky byly ochotny poradit, asi jsem mela stesti. Je pravda, ze nechapu veci typu bio kocarky a bio obleceni, to jde mimo me... Ale v jinem obchode tohoto typu jsem nebyla, tak nemam srovnani, vetsinou kupuji pres net.
    MONIA
    MONIA --- ---
    jak a čím impregnujete celé kalhotky (ne jen kolem nožiček)
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    ZU_22: U mě teda Grovie čím dál horší, aspoň ty jedny tečou už fakt dost, zítra je čeká impregnační kúra. Aktuálně jsem doma zapomněla Anavy, takže mám k dispozici dvoje protékající Grovie a jedny už skoro malé Thirsties. A to je teprve tóčo :-))....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: já jsem vzala grovie na milost, prostě čatsěji přebaluji, ale ne zásadně, pro pohyblivost dítěte to udělám :-)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    BLANCHE1: ja myslim ze grovie do nich nepasuji ale ruku do ohne do toho nedam:) v brane mi to ani nenabizeli, koupila jsem imse vimse a jeste nejaky a stejne je pouzivam jen s groviema, s jinejma jsou ty grovie hodne stihle cili to obcas protece...takze proste sem koupila zase dalsi grovia eh eh :/ ale stridam to s ruznejma i jinejma :)
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    Nemáte náhodou někdo zkušenost se svrchňáky nebo kalhotkovými plenkami Bamboolik? Slyšela jsem teď na ně docela chválu, ale vůbec je neznám, možná jsou i nějaké nové (na branakdetem.cz je mají uvedené jako novinku) a údajně mají být i české...

Navíc to vypadá, že mají nějaké patentky, třeba by do toho pasovalo i to jádro z něšťastných Grovií...? Až budu v Praze, zkusím to omrknout naživo.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    SINSEMILLA: jo ta blond asi provozni je dost kysela to je pravda...ja to nejak nevychvalovala, jen ze jako obchod je to hezky, ja v podstate v jinym podobnym obchode ani nebyla...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam