• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: já jsem dělala sliz ze strouhaného mýdla, to zabere chvilinku, ale nakonec jsem od toho upustila, protože máme mangano-železitou vodu a te prostě v kombinaci se slizem dělala n prádle velké hnědé mapy, zvláště na světlém. Podstatu této chemické reakce jsme nicméně nepochopila.
    HC_
    HC_ --- ---
    HC_: plus do spodni casti ti muzu nasit PUL latku (delaj se z ni svrchnaky), takze to neprotece vubec
    HC_
    HC_ --- ---
    IBERIA: neni problem ti je usit...mam bamb. savou latku, ze ktery siju normalne vkladacky, vypada to takhle http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/554845_3665353351087_1711771474_n.jpg ..staci dodat rozmery a mas je:) kdyztak posta
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: našla jsem tohle: http://www.mydlove-vlocky.cz/ (prý to posílají i se solí) a mají akorát těch 80 %

u těchto není uvedeno procentní složení: http://www.ekorodinka.cz/...znacky-nabizime-/organic---mydlove-myci-a-praci-prostredky--cr-/produkt/prirodni-praci-prostredek-organic---mydlove-vlocky

ale nevím, jestli raději nekoupit jedno mýdlo, udělat si slizu míň a pokud mi to bude vyhovovat, tak si třeba koupit víc vloček a tedy za lepší cenu
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    už se u mě fakt schyluje k používání slizu, chtěla jsem se zeptat, vyrábíte si ho některá s nastrouhaného mýdla nebo máte zkušenosti s mýdlovými vločkami, kde odpadá nutnost strouhání. nepočítala jste některá náhodou poměr cena - výkon - námaha u těchto metod?

teď jsem byla vbavlnce a paní prodavačka mi právě mýdlové vločky doporučovala. mám si prý dát pozor na to, aby byly minimálně 80 procentní a že to pak chce jen vychytat, jak silné si to udělat podle tvrdosti vody, objemu prádla a tak.

(filtrovala jsem to v auditku eko domácnosti, ale nic moc jsem nenašla, tak se ptám tady)
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    KATIA: diky, myslela jsem latkove, u tech komercnich se mi nelibi ruzne vune a dalsi sragory v nich.
    KATIA
    KATIA --- ---
    IBERIA: existují i miniaturní slipovky (libresse tuším), ale jsou dražší....
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    KEYA: treningove kalhotky probehly driv a neosvedcily se, mam plenku=curam do ni. Navic ted uz je o par levelu dal. Damske slipovky jsou moc velke. Ale diky.
    I Lanthal, asi tedy jedine usit.
    KEYA
    KEYA --- ---
    ANNAWA: Prokop byl taky dost šikovný na všechno, ale pleny odložil až po druhém roce... a po narození bratra se ještě vrátil k občasnému učůrnutí... což už naštěstí zase přešlo...
    Ty tréninkovky jsem měla Bambino Mio - na učůrnutí dobré, ale když se počůrá komplet, tak to nepoberou...
    S jinými zkušenost nemám. Děti většinou odložily pleny a pak už si spolehlivě říkaly...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: taky jsem flegmatická matka neandrtálce :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: Kristian je fakt takový to hodně napřed dítko snad úplně ve všem, ale má o den mladšího kamaráda, co je ještě o maličký krůček víc napřed, to je ten, jak v 16m mluvil ve větách a podobně... a nebo do našeho společného okruhu přátel patří i ta holčička, co byla v 15m zcela bez plen i na ven, tomuhle tlaku se někdy těžko odolává ;-)) Majda je proti nim neandrtalec, ještě, že jsem flegmatik :-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: tak pokud je hypersuperšikovný, tak to pak jo :-) Já si někdy myslím, že Bartoloměj je vcelku bystré dítě, nicméně popravdě řečeno, pleny jsou mu šumafuk, lžičkou se sám nenají a ani barvy či tvary neumí :-)))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: Zabitulka má bohužel srovnání s takovými těmi ultrasuperhypersikovnymi dětmi, ve svém okolí, kterými se i já nechám občas stresovat, takže už tak hypersupersikovny Kristian by je měl asi dohnat i v tomhle ;-)) Plus blížící se druhý potomek... Já myslím, že on stejně odloží pliny co nevidět. ;-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZABITULKA: jak jsi ale přišla na to, že by to měl chápat? Jasně, mohl, ale většina takto starých kluků to nechápe, řekla bych.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    KEYA: a mas s tema treninkvkama zkusenost? ktere sedi, ktere jak co vydrzi? krstianovi je rok a tricvtrte, tak uz by mohl pomalu chapat, ze do plinek se necura!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNAWA: Já právě používám taky vícevrstvé, tak studuju varianty, co zakoupit, až nebudou stačit stávající svrchňáky :o)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    IBERIA: to by šlo asi i dost lehce ušít, pokud bys nesehnala ...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: Bartovi je 17 měsíců a má už jistě přes 11 kilo a taky v zásadě v pohodě a už kromě kojení i dost pije dávám pořád jen látkovky, i na noc.
    HC_
    HC_ --- ---
    BLANCHE1: no zafenovani se dela idealne hned pri vyrobe - u prositi kolem nozicek, aby se PUL opet stahnul, je otazka, zda to vedi i vyrobci od grovie :/ a nevim, zda to pomuze potom, ale testla bych to
    KEYA
    KEYA --- ---
    Existují dámské vložky - i slipové, tak třeba by něco vyhovovalo...
    Jinak existují tréninkové kalhotky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam