• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    mam dotaz na plenky
    pouzivam PUL svrchnacky, normalni plenku v novorozeneckem skladu a pak jeste frote vkladacku. Jenze moje precitlivela princezna pokazde kdyz se pocura tak dostane zachvat breku a musime okamzite menit (vetsinou aspon tu vkladacku) a to je treba kazdou pul hodinu.Kdybych misto PUL svrchnaku pouzila vlnene, melo by to vetsi savost? nebo to proste neovlivni a nevytahne to z te vkladacky? to jsou ty deti porad takhle v mokru? nebo mam zkusit vkladacky z bambusu?
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ZU_22: Mě přijde (ač mě nikdy jméno Matylda nezaujalo), že jste pro tu svou princeznu lepší jméno nemohli vybrat... Děsně se k ní hodí... :-)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ZABITULKA: jee diky diky, to potesi:) prijde nam, ze jsme jmenem i Matyldu zvolili spravne, ze je to takova lumpice, na druhou stranu se furt smeje, coz mi jmeno Matylda oboji evokuje :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CASTROL: mám mimo jiné ještě Matouše :-) Ale bude mu už patnáct.

CASTROL:
    ZABITULKA: moje velíc kluci si začali na nočník říkat až ve dvou a dvou a půl letech, protože to ještě u B neřeším, občas se zeptám, komentuju to, ale řekla bych, že moc neví, která bije.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    CASTROL: jee a vy mate bernarda? to je taky super jmeno" ja mam rada ta neobvykla:-) i kdyz, kdyz budeme mit holcicku, asi to bude natalka a tech je vsude taky plno:-)))
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    CASTROL: a to si zacal rikat uplne sam, ze chce na nocnik? no prave se te regrese trochu bojim, ze cim dyl se to nauci, tim spis k tomu pocuravani zas sklouzne. no ale mozna taky mylna teorie a mozna by k tomu sklouzl/nesklouzl, i kdyby to uz ted umel:-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ZABITULKA: jojo Bartolomej je super :) já jsem ho taky moc chtěla, do páru k Bernardovi. ale dostala jsem stopku a máme Matyáše...celý svět je momentálně plný Matyášů :(
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ZABITULKA: já používám qualt excel koncentrát a pere skvěle i posraný plíny - nikdy jsem nemusela předpírat. Kvalita praní z mé zkušenosti dost závisí taky na pračce...

jinak náš kluk začal chodit na nočník v podstatě přesně ve dvou letech - měsíc byl bez jediné nehody, pak se nám narodilo mimino a od té doby je to jen horší a horší (2 měsíce). Snažím se ho motivovat tak, že dostane 2 lentilky, když si vzpomene a jde sám na nočník, ale stejně na to prdí a často klidně běhá s počůranýma slipama.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZABITULKA: děkuju :-) Však tvoje taky.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    ANNAWA: diky moc!

a jen tak btw: jak jsem si tak stihla vsimnout, maji tu vase ditka krasna jmena! Bartolomej, Matylda...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZABITULKA: čistě qalt. A tahle pračka skvrny nedělá, takže proto prášek. Momentálně máme tenhle
    Qalt EXCEL Profesional - 10 kg | qalt.cz
    http://www.qalt.cz/praci-prostredky-a-avivaze/qalt-excel-profesional-10-kg

Už druhý pytel a pere dobře a Bartoloměj žádnou reakci nemá.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    ANNAWA: no, jak jsem na to prisla, kdyz lital v lete nahaty, tak jsem mu urcila na zahrade jedno misto, kam se chodi curat a on to kupodivu vicemene respoektovala achodil tam. ale jak je obleceny, tak ani nahodou. a taky kdyz se vidi s tim o den mladsim megahypersikovnym kamaradem, co ho zminovala renfri, tak chodi na zachod taky pekne - se pred nim potrebuje vytahnout. ale doma ani za mak. pritom kdyz ho na nocnik dostanu, tak se mi i na povel vycura. ale samo mi to dost casto bojkotuje a vubec si tu plnou plinu (pres den jedeme v jednorazovkach) ani vymenit nechce. a navic nas ceka v kvetnu prirustek do rodiny a pri predstave, ze prebaluju dve deti zaroven, mi vstavaji vlasy hruzou na hlave:-))) nojoo, ja jsem asi narocna matka:-) jako samozrejme ho za to nebiju, ze si nerika! to ne, jen vim, ze kdyz se mu chce, tak to rict umi, ze je spis trochu lenoch. no ale taky to bude o tom, ze on neumi podle me dlouho moc udrzet, je to malej prostatik:-)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    a qalt kupujete ciste qalt nebo batole? mne batole nic moc nevypralo. ja teda jedu ale jen v tekutych prostredcich, pze mi pracka dela na tmavem pradle z prasku skvrny:-/ ted mam aktualne formil - marseillske mydlo z lidlu a jsem vicemene spokojena, akorat mi to teda vubec nevoni! ale vypere to lip nez vsechny lovely, persily sensitiv, denkmit sensitiv dohromady. kristian na to nastesti reakci nema, tak dobry. ale o slizu jsem hodne uvazovala prave taky.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    SINSEMILLA: My si rozbor jednou za rok delame a zelezo nam to jen potvrdilo:) jinak je nastesti voda zdrava i kdyz ne kojenecka.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: ne :-) Ale právě že železo je jednoduché zaznamenat a mangan vlastně taky. To je voda za studně a tady všichni vědí, že to v té vodě je.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Vy si delate rozbory, ze? To ja nevim, jaka voda tady vlastne je, ale zelezo je jednoduche zaznamenat
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SHARIE: Super, o to vic se tesim, az to vyzkousim!
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    IBERIA: Na fleru latkove slipovky dost lidi nabizi. Urcite by na zadost usili i jinou velikost:)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SHARIE: podle mě to bylo tím naším manganem, protože ten když se usadí ve studni, je černý hnusný.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    SINSEMILLA: Ja sliz pouzivam na vsechno. Vodu mame tvrdou a zelezitou a nic to nedela.
    Pripravuju to strouhanim z kostky mydla (kupuju v dmku) a ze sody. Mydlove vlocky jsem nezkousela. Pokud neni mydlo nejake stare vyschle, jde strouhat dobre.
    Sliz mi zatim vypral vsechno dobre, doporucuju:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam