• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    HC_
    HC_ --- ---
    TAPINA: a dáváš na noc kaši?,)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HC_: Nemůžu se dočkat, až Jirka vytloustne z těch stávajících, ale on je furt jak za groš kudla :D
    HC_
    HC_ --- ---
    óóó děkuji dámy! čekám na látky z usa, budou i nové aksamitové plenky /hebčí na trhu u nás snad nejsou:), takže toho bude ještě více

ANNAWA:
    THURINGWETHIL:
    co další miminko holky?,)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Musím tu HC_ veřejně pochválit. Mám od ní dvoje svrchňáky a jsem s nimi maximálně spokojená. Taky škoda, že už asi nebudu potřebovat zásobu plenek, protože B už snad vystačí s těmi, co mám.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    HC_: máš to všechno opravdu krásné. Skoro lituju, že už (doufám), nic nebudu potřebovat, než se i mladší odplenkuje...
    HC_
    HC_ --- ---
    já jsem taky dlouho nespamovala, trošku se mi rozšířila nabídka plenek http://www.fler.cz/shop/petit_lulu
    (kdybyste si něco vybraly napište mi do pošty, mohu vám dát lepší cenu než na fleru)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    trochu si zaspamuju - prodám 2 kojící podprsenky, skoro nenošené. Více tuto: [ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám 2 kojící podprsenky téměř nenošené / 300 CZK ]
    TABBY
    TABBY --- ---
    LAMIA: Muzes.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    mam dotaz ohledne vlnacku. Mame na 3m dceru a dostali jsme na ní daleko větší vlňáčky, takže je používáme jako kalhoty. Zatím nemáme lanolin, takže je nepozžváme jako svrchňáky. Ale teď je prokadila - když je nemám dávat do pračky můžu na ty fleky použít žlučový mýdlo? je to něčím brutální vůči vlně? díky
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    MACKA_B: případně v bavlnce kousek od florence
    KATIA
    KATIA --- ---
    MACKA_B: měli by mít i v pražské bráně k dětem - praha 2
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    ZABITULKA: vidíš to jsem uplně zapoměla napsat..:)) jsem z prahy..;) ale dík moc!:)
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    EWICZZZKA: no jsem z žižkova, ale momentálně jsem práve uplně mimo republiku a potřebuju aby mi jí sestra poslala. A ta se myslim bude v neděli stěhovat právě na žižkov. Kde přesně bydlíš??
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    MACKA_B: to zalezi odkud jsi:-) v brne urcite v brane sezenes, nebo ecocapart.
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    MACKA_B: odkud jsi? mam ji doma a nepouzivam. Praha Zizkov.
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    cau, akutně potřebuju poradit a to co nejdriv..kde je nejakej kamenný obchod kde se da koupit ta sponka snappi na látkový pleny???? na internetu je to samej eshop ale na to neni cas.... predem moc dík!!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    RENFRI: Jo, to věřím. Já jsem ale měla pocit, že mu nejde ani to přetočení, jak má ten zadek širší. A jde :o)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TAPINA: Tak pretaceni je neco jineho, Majda se pretacela ve trech mesicich s latkovou plenou, ale lezla pozdeji, az v 8. mesici a to bylo fakt videt, ze ji ten zadek zvednout nejde, ze je tezky, naucila se lezt ve vane nakonec :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    TAPINA: nas Vojta s plenou taky nema problem pri pretaceni
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak to s tou sníženou pohyblivostí v látkových plenách asi nebude tak žhavé :o) Poslední týden se tady konaly takové slibné pokusy, a dnes došlo k prvnímu samostatnému přetočení na břicho (ani nevím jak, položila jsem ho na záda a našla na břiše) - 5 měsíců bez 3 dnů a s plenou.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    LAMIA: Ja pouzivam zavazovaci babyidea, anicce je skorem pet mesicu a vypada to, ze ji budou este hooodne dlouho. Maji uni velikost, vzadu je zatim ohybam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam