• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    HC_: no prave ,jestli mas pristup ke kvalitnim latkam a i k merinu tak je to zase nova moznost :)ono to udrzovani neni vubec slozity,jen to jednou za cas namocis do rozpusteneho lanolinu,a nechas uschnout a potom po sundani z ditka to jen provetras ,udrzuji svou vuni lanolinovou vuni. a bodycka ke kalhotam nebudou? :) ja vim moc se ptam,ale jen lobuju za svuj oblibeny material :)ale bambusky mozna zkusim,zatim se snazim jet,hlavne ve ctvercovkach se svrchnacky,ale zvazovala jsem nejake bambusove na noc,az mala povyroste.
    HC_
    HC_ --- ---
    BERENIKEE: díky za tip, no je to asi tím, že vlňáčkama nemám přímo zkušenost a taky mi přišlo složitý to ošetřování

ale teď mám zrovna objednané merino na tepláčky, tak uvidíme :-)
    http://www.myllymuksut.com/images/merinosiili_lime.jpg
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    HC_: jsou luxusni,nejvic me zaujali bambusky:)
    a ja si hodne ujizdim na merinu,nenapadlo te zkouset treba svrchnacky z merina? Ja mam doma troje,je pravda ze na novorozenatku je nezkousim jeste dlouho,ale zatim si je nemuzu vynachvalit,je mi to prijemnejsi nez PULky,je to mekkoucke a vonave :)mam firmu skapi,a to snad taky dela pani,co se do toho nadchla a ted sije prevazne z merina,oblecko i nejake pleny,mam jak natahovaci,ty asi poznam na ucinnosti az mala povyroste a pak rostouci a jedny klasik vlnacky od Disany,ty uz jsou tvrdsi,ale prijdou mi funkcni.
    Jenom me to napadlo,kdyz jsi tak sikovna,k rozsirovani repertoaru :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: to asi jo, ale je už budu mít nejspíš po sezóně ;-)
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNAWA: to uz se to jedno mezi nima ztrati,)

TAPINA: tak to uz ti asi neporadim:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HC_: Dávám, cpe se jako nezavřenej a není to na něm vidět, on bude po tatínkovi a já budu vypadat, že jim doma všechno sežeru :o)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: mám tři děti, plus dvě přítelovy, zdá se ti to málo? :-D
    HC_
    HC_ --- ---
    TAPINA: a dáváš na noc kaši?,)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HC_: Nemůžu se dočkat, až Jirka vytloustne z těch stávajících, ale on je furt jak za groš kudla :D
    HC_
    HC_ --- ---
    óóó děkuji dámy! čekám na látky z usa, budou i nové aksamitové plenky /hebčí na trhu u nás snad nejsou:), takže toho bude ještě více

ANNAWA:
    THURINGWETHIL:
    co další miminko holky?,)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Musím tu HC_ veřejně pochválit. Mám od ní dvoje svrchňáky a jsem s nimi maximálně spokojená. Taky škoda, že už asi nebudu potřebovat zásobu plenek, protože B už snad vystačí s těmi, co mám.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    HC_: máš to všechno opravdu krásné. Skoro lituju, že už (doufám), nic nebudu potřebovat, než se i mladší odplenkuje...
    HC_
    HC_ --- ---
    já jsem taky dlouho nespamovala, trošku se mi rozšířila nabídka plenek http://www.fler.cz/shop/petit_lulu
    (kdybyste si něco vybraly napište mi do pošty, mohu vám dát lepší cenu než na fleru)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    trochu si zaspamuju - prodám 2 kojící podprsenky, skoro nenošené. Více tuto: [ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám 2 kojící podprsenky téměř nenošené / 300 CZK ]
    TABBY
    TABBY --- ---
    LAMIA: Muzes.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    mam dotaz ohledne vlnacku. Mame na 3m dceru a dostali jsme na ní daleko větší vlňáčky, takže je používáme jako kalhoty. Zatím nemáme lanolin, takže je nepozžváme jako svrchňáky. Ale teď je prokadila - když je nemám dávat do pračky můžu na ty fleky použít žlučový mýdlo? je to něčím brutální vůči vlně? díky
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    MACKA_B: případně v bavlnce kousek od florence
    KATIA
    KATIA --- ---
    MACKA_B: měli by mít i v pražské bráně k dětem - praha 2
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    ZABITULKA: vidíš to jsem uplně zapoměla napsat..:)) jsem z prahy..;) ale dík moc!:)
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    EWICZZZKA: no jsem z žižkova, ale momentálně jsem práve uplně mimo republiku a potřebuju aby mi jí sestra poslala. A ta se myslim bude v neděli stěhovat právě na žižkov. Kde přesně bydlíš??
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    MACKA_B: to zalezi odkud jsi:-) v brne urcite v brane sezenes, nebo ecocapart.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam