• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DALEEN: já jsem čtvercovky ani nezkoušela používat. Ty vícevrstvé jsou pro mou lenost lepší, toto zhruba http://www.latkovepleny.cz/vicevrstve

DALEEN: B má asi dost tlusté nožičky :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DALEEN: Ale ono i mu ty Bambino nějak divně sedí. Okolo bříška mi přijdou moc těsné a u nožiček moc volné
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ANNAWA: Čtvercovka na osminy mi tam nejde. Ale možná to není Bambinem, ale mojí tupostí. Nevyhovuje mi ani novorozenecký sklad, takže dávám jen čtvercovku na osminky. Co budu dělat až mu to bude malé netuším :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DALEEN: já do Bambino používám vcelku spéokojeně vícevrstvé, ty tam sedí dobře.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    THURINGWETHIL: Mám HD svrchňáčky i Bambino Mio, používám čtvercovky a HD sedí mnohem líp. Nepřišla jsem na to jak Bambino Mio nainstalovat se čtvercovkou na dítě, vůbec to nesedí.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    TABBY: Já používám HD svrchňáky jak s tvarovanýma tak s čtvercovkama a problém s protékáním nemám. Naopak mi po čase začaly přes Pul vrstvu protékat ty Imse. Takže to těsní dobře. :))
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: :-)))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    THURINGWETHIL: Přesně, já nad nima slintam pořád, jsou fakt krásný, taky mě mrzí, že už nemám důvod nakupovat.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A to si ještě myslím, že flís by mohl být víc voděodolný, než ten polyester nebo čím to je obšité.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TABBY: Já střídám Imse Vimse s nohavičkou a Econobum bez nohavičky a drží oboje stejně dobře. Protečou jen když dostanou přímý zásah proudem, co se nevsáknul do pleny (už jsem se asi naučila balit tak, aby se to nestávalo).
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNAWA: čoveče to za chvilku bude vypadat jakože si zaplacená :)))
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TABBY: mám HP i HC_ :-) a drží obojí perfektně.
    TABBY
    TABBY --- ---
    HC_: OK, diky za info.

Mne nejak prislo, ze ten koncept Haipa Daipa je dobrej na tvarovany pleny, který drobet drzi v pase, takze na lemu kolem nozek nevisi cela vaha pleny (jako v pripade rovnych vv ci cc a kalhotek typu BM ci IV).
    HC_
    HC_ --- ---
    TABBY: mne nikdy nic neproteklo..tam jde spis o to, jak je usita gumicka pod tim, tohle je jen lem..
    TABBY
    TABBY --- ---
    HC_: No a drzi a tesni to potom tak dobře jako ty pidinohavicky, co mají Imse Vimse nebo Bambino Mio?
    HC_
    HC_ --- ---
    THURINGWETHIL: jeste k tomu, no flis je z my zkusenosti nejlepsi, i se s nim celkem dobre lemuje, navic se jako material netrepi
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    HC_: A navíc škrábou děti do stehýnek v horní části (alespoň mým dětem to imse svrchňáky dělalay).
    HC_
    HC_ --- ---
    TABBY: jednu rychloplenu zrejme z ovci vlny, co sem podedila, sem vyprala a ona se mi dost smrskla,) no v tomhle mam jeste mezery, dik za doplneni:)

jj lemovani flisem v sikmym prouzku, HD maji lem zastrizeny, s temi pruznymi sikmymi prouzky nemam dobrou zkusenost, po nekolika vypranich ztraceji barvu a nevypadaji ta hezky jako flis, navic sou drahy jako pes
    TABBY
    TABBY --- ---
    HC_: No, to je prave vyhoda ovci vlny, ze ji pocurani nevadi. Jakoze nijak brutalne to nesmrdi, ba - odvazuju se rici - nesmrdi to vubec. Vlnene obdelniky (bezplenkovane deti) jsem davala do lanolinu tak jednou za 6 tydnu, ale ne proto, aby nesmrdely, ale proto, aby byly vic nepropustne :)

Btw, pochopila jsem spravne, ze ty tvoje svrchnaky maji zakonceni kolem stehynek jako Haipa Daipy (olemovani flisem), a ne takove ty pruzne klinky, jako treba Imse Vimse (na nasledujici fotce je to videt pomerne spatne, ale urcite vis, o cem mluvim)?

THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    HC_: No, v dohledné době to v plánu není... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam