• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    HC_: jsou fakt nádherný, já se taky musim držet ... mám toho po prvním dítěti až až, ale stejně :) a vybalila jsem teď i bamusový kalhotkový pleny Baby Lucy, co jsem měla právě už na synka a ty tvoje svrchňáky na ně pěkně padnou. Takže o to víc se musim držet, achjo :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HC_: nee, pomoooc, zabickoveeee!!! to je mor! ale ja si dala blbe predsevzeti, ze nekoupim na nove mimino nic, dokud nerozprodam aspon cast stare kolekce. a zatim se mi nedari:-) safra safra...
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    HC_: ja jsem se o tobe zminila pred bratrem a Frantiska ted k svatku od nej dostala Sloni safari. A jsou bozi, hned me to prebalovani bavi zase vic.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: tak ty "damaškové" jsou úplně nejlepší, tyhle vzory zbožňuju. Jenže na chlapečka se mi jaksi nehodí :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    HC_: Ty s žlutými květy...!!!! Překrásné...
    HC_
    HC_ --- ---
    taková oda na hc_ díky holky
    mně se teď nejvíc líbí tyhle http://www.fler.cz/zbozi/svrchni-kalhotky-damasek-3621223
    a tyhle taky nejsou k zahození http://www.fler.cz/zbozi/svrchni-kalhotky-zlute-kvety-3637841?pos=2
    už se těším až budu šít z nových látek z kolekce Michaella Millera viz zde prvních 8 látek http://www.fler.cz/zbozi?ucat=227594

každopádně manžel mě furt nabádá, abych začla šít pleny pro seniory a už vymýšlí různé názvy plen pro seniory typu "zase pos*anej", "zase pochcanej""senilky apod":)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nejlepší jsou ovšem se slony :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CASTROL: vzorované pleny mě taky neberou, ale svrchňáky jo :-)

DALEEN: mně se od ní moc líbí dinosaurové a navíc jsou i super funkční.

IORETH: tak nějak.
    IORETH
    IORETH --- ---
    CASTROL: Nejde o děti, jde o rodiče :-). Miminu je fuk, do čeho koná, ale já si ráda zpříjemním otravnou činnost pohledem na estetiku :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    CASTROL: mě vyhovuje systém, kdy pleny jsou bílé (klasické čtverce) a přes ně mám barevné svrchňáčky.

Zrovna dneska jsem si vyzvedla na poště balíček od HC_ma musím říct, že svrchňáčky s autíčky jsou asi nejlepší:)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    HC_: já jsem tomu teda zdaleka tak nepodlehla. Spíš naopak nechápu, proč se ty plíny dělají tak vytuněný a s obrázkama. Vždyť do toho ty děti s prominutím ser.. a chč.... To je pro mě přijatelnější, když takovou věc dělají do normální plíny a nezasviňujou nějakou krásnou :)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    HC_: To je nadherny! Myslela jsem, ze magor jsem jen ja :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    holky, prodavam pleny:

pleny Popolini Onesize Rainbow Organic 6ks za 1000,-

pleny POP-IN All in One 5ks za 1000,-

pleny TOTS BOTS FLUFFLE na snappi sponku 5ks za 650,-

více info případně do zprávy.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    TAPINA: ségra dává dítěti při přebalování něco na hraní do ruky. mě to dřív nenapadlo, tak jsem našeho nebožáka v nejhorších chvílích plácala po zadku. to druhý už to bude mít lepší
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: ano, něco do ruky je taky dobrá metoda, ale blbá v okamžiku, kdy dítě prokoukne, že ho s ní chceš přelstít. Takže on na to někdy přistoupí, ale někdy ne. Na druhou stranu, dovedu ho v terénu a v nouzi narvat do látkovek i ve stoje, třeba na wc ve vlaku, kdy on si občas hlasitě stěžuje a já doufám, že na mě nevletí vlaková četa kvůli podezření z týrání.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNAWA: Mně zatím pomáhá vrazit mu do tlapiček balík vlhčených ubrousků. Protože když mu ho nepodám, tak si pro něj prostě dojde.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: na to mám speciální výhrůžný obličej a několik hmatů, s nimiž bych moha uspět i ve volném zápase na olympiádě. Ale byl to náročný trénink ;-)

HC_: pozoruju na sobě taky lehké příznaky, projevující se například tím, že mi asi bude trochu líto, až B přestane nosit plíny :-D
    HC_
    HC_ --- ---
    každopádně tohle mě pobavilo, hlavně ten konec (to jsem teda dopadla :))
    Nevýhody látkových plen - eMimino.cz
    http://www.emimino.cz/denicky/nevyhody-latkovych-plen-7517/
    HC_
    HC_ --- ---
    TAPINA: a co teprve takový dítě v pleně vyfotit, to je něco
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Začínám mít takový pocit, že dostat kočku do prubanu je podstatně jednodušší, než lezoucí dítě do látkové pleny. A to ještě neběhá!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CASTROL: No zatím ne :o) Měla jsem dřív jiné, na těch bylo přímo napsáno, že se splachovat můžou. Na těch Kikko to není, ale už by se to asi ucpalo, kdyby se to mělo ucpat.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    a záchod ti ta separačka neucpe? já se to bojím do záchoda vyhazovat, aby ho to neucpalo...
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    TAPINA: Asi je tam zas zkusím dávat, je fakt, že čím míň k ruční likvidaci, tím líp.
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    HC_: Jj, občas se zadaří a je to fakt zážitek...
    U nás teda ani s příkrmy žádný pevnobobky, zas ale aspoň nemusím bojovat se zácpou nebo podobně, taky dobrý :-).
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    RENFRI: Já o tom fakt přemýšlela, ale přišlo mi to praštěný, nikoho takovýho neznám. Tak díky za zkušenost, testnu to. Jenom nevím, kam tu stěrku před tím naším všetečkou schovám, abych ho s ní o pár dní později neviděla míchat v mističce nebo ji oblizovat :-)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam