• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    EWICZZZKA: tak on se erik nepere, ale teď začal dost ječet a neumí se uklidnit jinak, než objetím, což se blbě dělá s posraným batoletem...
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    SINSEMILLA: Jasne, pekny svrchnaky na vonavym miminu, ktery se jeste necha v klidu prebalovat, to je potecha. Za rok a pul budu uprebalovana, ze to asi ani Sloni safari nezachrani. (No offence HC :)
    HC_
    HC_ --- ---
    SINSEMILLA: asi se mejch plen nechce zbavit :D
    HC_
    HC_ --- ---
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    EWICZZZKA: buď ráda, mě už čoveče nebaví ani dinosauři a puntíky, už jsem fakt upřebalovaná a to mí sravý dítě poslední dny nedá už ani jeden bobek ráno do nočníku...
    HC_
    HC_ --- ---
    radost vás tu číst, hned se z tý střevní chřipky začínám uzdravovat, paradoxně mi včera přišlo 6 objednávek :)
    no musím přiznat, že už mám jednu pomocnici na šití z rodiny, jinak by mě kleplo, také chystáme e-shop, můj sen je mít plenky např. v Bráně k dětem a tak, snad se to povede

mohla bych mít v záhlaví http://www.petitlulu.cz ?:)

LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    HC_: jsou fakt nádherný, já se taky musim držet ... mám toho po prvním dítěti až až, ale stejně :) a vybalila jsem teď i bamusový kalhotkový pleny Baby Lucy, co jsem měla právě už na synka a ty tvoje svrchňáky na ně pěkně padnou. Takže o to víc se musim držet, achjo :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HC_: nee, pomoooc, zabickoveeee!!! to je mor! ale ja si dala blbe predsevzeti, ze nekoupim na nove mimino nic, dokud nerozprodam aspon cast stare kolekce. a zatim se mi nedari:-) safra safra...
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    HC_: ja jsem se o tobe zminila pred bratrem a Frantiska ted k svatku od nej dostala Sloni safari. A jsou bozi, hned me to prebalovani bavi zase vic.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: tak ty "damaškové" jsou úplně nejlepší, tyhle vzory zbožňuju. Jenže na chlapečka se mi jaksi nehodí :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    HC_: Ty s žlutými květy...!!!! Překrásné...
    HC_
    HC_ --- ---
    taková oda na hc_ díky holky
    mně se teď nejvíc líbí tyhle http://www.fler.cz/zbozi/svrchni-kalhotky-damasek-3621223
    a tyhle taky nejsou k zahození http://www.fler.cz/zbozi/svrchni-kalhotky-zlute-kvety-3637841?pos=2
    už se těším až budu šít z nových látek z kolekce Michaella Millera viz zde prvních 8 látek http://www.fler.cz/zbozi?ucat=227594

každopádně manžel mě furt nabádá, abych začla šít pleny pro seniory a už vymýšlí různé názvy plen pro seniory typu "zase pos*anej", "zase pochcanej""senilky apod":)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nejlepší jsou ovšem se slony :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CASTROL: vzorované pleny mě taky neberou, ale svrchňáky jo :-)

DALEEN: mně se od ní moc líbí dinosaurové a navíc jsou i super funkční.

IORETH: tak nějak.
    IORETH
    IORETH --- ---
    CASTROL: Nejde o děti, jde o rodiče :-). Miminu je fuk, do čeho koná, ale já si ráda zpříjemním otravnou činnost pohledem na estetiku :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    CASTROL: mě vyhovuje systém, kdy pleny jsou bílé (klasické čtverce) a přes ně mám barevné svrchňáčky.

Zrovna dneska jsem si vyzvedla na poště balíček od HC_ma musím říct, že svrchňáčky s autíčky jsou asi nejlepší:)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    HC_: já jsem tomu teda zdaleka tak nepodlehla. Spíš naopak nechápu, proč se ty plíny dělají tak vytuněný a s obrázkama. Vždyť do toho ty děti s prominutím ser.. a chč.... To je pro mě přijatelnější, když takovou věc dělají do normální plíny a nezasviňujou nějakou krásnou :)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    HC_: To je nadherny! Myslela jsem, ze magor jsem jen ja :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    holky, prodavam pleny:

pleny Popolini Onesize Rainbow Organic 6ks za 1000,-

pleny POP-IN All in One 5ks za 1000,-

pleny TOTS BOTS FLUFFLE na snappi sponku 5ks za 650,-

více info případně do zprávy.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    TAPINA: ségra dává dítěti při přebalování něco na hraní do ruky. mě to dřív nenapadlo, tak jsem našeho nebožáka v nejhorších chvílích plácala po zadku. to druhý už to bude mít lepší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam