• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    HC_
    HC_ --- ---
    TRISSIE: no já píšu od 4 kg, ale zákaznice píšou i menší..ale ony ty miminka rychle vyrostou..zvažuješ do svrchňáků čtvercovky anebo nějaké kalhotkové plenky?
    KEYA
    KEYA --- ---
    TRISSIE: Tak si nech ušít trochu menší :)

HC_: Taky látkujeme, ale už moc nic neřeším... třetí dítě v látkovkách :), tak už i výbava je asi komplet (bohužel :)).

ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HC_: tak to je super, takiovy uspech! ja se ted hodne setkavam s pozitivnima reakcema na latkovky. hodne lidi kolem me to chce aspon zkouset.

my mame ted 15denni mimco a od prichodu z porodnice napul latkujeme, napul jedeme v jednorazovych. a vlastne ted nechapu, ceho jsem se u prvniho ditka ze zaatku tak bala u toho latkovani. proste je to easy peasy:-)

TRISSIE: neni to malo, my latkujeme od 3,2kg se svrchnacema od hc. prave jsem byla prekvapena, ze to jde i na tak mala mimi.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já začínám zvažovat, že bych s dvojčatama ty látkovky aspoň vyzkoušela, neb když mám momentálně tři děti v plínách, tak mi nestačí popelnice :-(
    akorát že holky jsou furt relativně droboučké a hubené (asi 3,3kg), to je na svrchňáčky od HC_ ještě málo, co?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    HC_: ale jo, látkujem. ale nějak na tom mění co řešit: zabalim do plíny, vybalim z plíny, vyperu a tak furt dokola :)
    HC_
    HC_ --- ---
    ALDEMIK: díky za pozvání, ale tento čtvrtek jedeme do Prahy na ten respektkporodu a pak si musim dát trošku oraz nebo mě klepne, a taky udělat účetnictví a faktury za dva měsíce zpětně :/
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    HC_: A nechceš si udělat propagační stánek teď v sobotu u nás na roztockým blešáku? (www.blesak-roztoky.cz) Je to sice hlavně bleší trh + jen pár nějakých profi stánků, ale je to příjemná akce v parku, kde lidi tráví celý den, spousta mladých rodin a vůbec...
    HC_
    HC_ --- ---
    tak Jilemnický jarmark mě velmi příjemně překvapil, návštěvníci jarmarku se na pleny dívali vesměs pozitivně, byli hodně zvědaví, a dokonce i nakupovali. stále mě to utvrzuje v tom, že dneska plno lidí žije v představě těch "starých" látkových plen, se kterými bylo tolik práce.
    hodně nakupovaly babičky pro své dcery, co používají jednorázovky :)

myslím, že cesta pro látkovky je už docela hezky vyšlapaná, ale je ještě stále co dělat, stále chybí lidem info

a tady je poslední dobou nějak mrtvo? látkujete ?:))
    KEYA
    KEYA --- ---
    HC_: Nádhera :)! Taky se musím pořád přesvědčovat, že už nepotřebuju další svrchňáky a tak trochu doufám, že Erik vyroste z Flipů a budu si moct u tebe objednat jedny nadměrné :).
    Jinak vkládačky nakonec v pořádku dorazily - jsou super! Moc děkuji...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HC_: To je zase nádhery, ještě že to mám daleko tam i tam :D
    HC_
    HC_ --- ---
    ZABITULKA: díky a gratuluju k miminku

DALEEN: :))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: neměla jsem se dívat na tvůj FB, neměla, neměla a hlavně jsem neměla vidět svrchňáčky s kolama. A hodně se přesvědčuju, že přeci nepotřebuju kalhotkové pleny, když používám čtvercovky :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HC_: tak ja tvuj prispevek vyuziju k podekovani za svrchnace, uz jsou u nas tyden aktualni a bezva se s nima pracuje, i novorozeneti pekne sedi, zatim nikde nic neproteklo a jsou proste kouzelne:-))
    HC_
    HC_ --- ---
    Holky v sobotu budu prodávat na Jilemnickém jarmarku, tak se přijďte mrknout, kdo to máte poblíž,
    bude to náš první prodej venku, tak budu ráda, když nás přijdete podpořit :) výrobky máme zde: http://www.facebook.com/petitlulu.cz

Jinak příští čtvrtek 23.5. budeme mít stánek i v Praze na respektkporodu.cz - ráda Vás tam uvidím i třeba jen na pokec, pokud toužíte po volných vstupenkách na čtvrtek na festival, tak ještě nějaké mám :)

SHARIE
    SHARIE --- ---
    Tak jsou svrchnacky u nas a teda velika spokojenost! Vyborne padnou a opravdu z nich plenka nikde nevyleza. Dekuju moc za tak paradni zbozi!
    HC_
    HC_ --- ---
    děkuji holky:)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    HC_: Uz se tesim!
    IORETH
    IORETH --- ---
    HC_: Držím palce :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    SHARIE: :) to manžel je šikula, snad už konečně rozjedem ten e-shop, ten bude taky hezkej (doufám)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    Tak jsem neodolala vasi chvale a objednala take jedny svrchnacky petit lulu:)
    Moc me bavi ten nazev a logo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam