• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    HC_
    HC_ --- ---
    TAPINA: já byla teď u kamarádek úplně udivená, že se jejich děti přebalují v leže, já za Vojtou také lítám a oblékáme na etapy:) už u toho musím přemýšlet a nějak ho vždy zaujmout, naštěstí si to teda nerozepíná, to by mě vůbec kleplo:)
    ale už začíná celkem slyšet na ne, zkouším ho dát na záda, on švihne zadkem a je na břiše, ale když zvýším hlas a řeknu ne, tak někdy vydrží, sice kňučí, ale někdy se zabaví třeba ovladačem od televize (mobil mi už nenabíjí, jak ho oslintal, tak mu ho nedávám)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já mám zas nějakou látkovou krizi :o) Jirka se teď přebalování strašně brání, vidí, že ho nesu k přebalováku a už ječí, bojuje jako lev, aby nedostal plenu, a nějak mi dělá problémy mu ty čtyři vrstvy nasadit. Přebalování vestoje nepomáhá, nestojí, nýbrž zdrhá. Ale ono to stejně bude mít smysl maximálně do konce prázdnin, pak jde do školičky na větší část dne, takže už látkovky asi řešit nebudu.
    HC_
    HC_ --- ---
    a máme tu odklápěčky (minimální plenu) s nacvakávací vkládačkou :)

http://www.petitlulu.cz/kategorie-produktu/minimalni-pleny/
    HC_
    HC_ --- ---
    něco pro malé princezny:)

více na http://www.petitlulu.cz

jinak jsem docela stáhla ceny kalhotkových plen:)

ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: joo? Že bych zase něco nakoupila ;-)
    HC_
    HC_ --- ---
    NIENNA: koncem týdne budou minimální pleny, o něco vychytanější než se dělali, dají se dobře použít na trénování:)

TAPINA: :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HC_: Aha, nějak jsem je neviděla. Časem budou potřeba.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    HC_: A takové ty tréninkové kalhotky?Teda nééé, že by to bylo aktuální... ale výhledově vlastně bude... :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    TAPINA: nene už tam jsou veliké přímo v kategorii svrchní kalhotky

MAIKOR: tak to se budu těšit

jinak bude nová kolekce kalhotkových plen s nacvakávací vkládačkou (asi 11 nových vzorů), pak přebalovací podložky a minimální plenky:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HC_: Počítám, že větší svrchňáky, než na 12 kg, budou teprve až model a tester v jedné osobě doroste? :o)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    HC_: no vyborne! zrovna se chystam koupit testovaci sadu.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: Držím :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    tak holky držte nám palce, e-shop je na světe:) http://petitlulu.cz/
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Musím pochválit vkládačky Petit Lulu :o) S nima jsem si zase troufla zkusit látkovky i přes noc, a zatím bez nehody.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak jsme byli o vikendu v Brne u kamarada. nechtela jsem tam tahat latkovky ani nocnik, takze jsme meli jednorazovky a za tu dobu se mala tak oprudila chudak..
    takze hura zpatky na nocnik
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    INUSHKA: Ja nechavam svrchnacky proschnout dele, stridam dokola troje a peru je tak obden (ale vetsinou casteji, bo byvaji pokadene).
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNAWA: On vždycky ráno vypije dvě deci mlíka, pak ještě nějakou vodu a dopoledne je jak průtokáč. Později už je to lepší. Pleny budou v pohodě, má jednu celou noc a to neproteče (i když si v noci dá flašku mlíka taky).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: může to být tím, že nemáš nejideálnější pleny, ale taky tím, že tvoje dítě čůrá mnohem víc než moje. Já jsem před dvěma týdny testovala pro redakci papírové pleny, co mezi nimi měly být rozdíly v kvalitě a tak, a neprotekla mi nikdy jediná. Čili on asi fakt čůrá spíš méně.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já dávám na noc jednorázovky, to jsem vzdala už dávno. Na noční převlékací akce fakt nemám :D No a dneska jsem dala jednorázovku i ráno, než mi teda přijdou vkládačky, že už to nebudu riskovat, a při venčení psů mi počůral záda, tak já už nevím, jak to děláme :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: jo a vkládačky jsou dobrá volba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam