• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    LIDA_12: Já jsem s nima maximálně spokojená. První jsem kupovala, když měl Radík tak tři měsíce a šest kilo. Teď má devět měsíců a devět kilo a pořád sedí. A navíc jsou krásné :)
    LIDA_12
    LIDA_12 --- ---
    DALEEN: Děkuju, to jsem chtěla slyšet, protože zrovna od Petit Lulu bych nějaké chtěla :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    LIDA_12: Já mám od Petit Lulu a sedí skvěle, jinak originál Haipa Daipa PUL svrchňáčky
    LIDA_12
    LIDA_12 --- ---
    Ahoj zkušenější látkařky, jaké svrchňáčky, kromě vlněných, doporučíte na Haipa Daipa Pastelky? Díky.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: Upřímně - jsem hrozně vděčná za toto auditko....zavčasu jsem se zorientovala v látkování.... a měla jsem odvahu do toho jít (nepřipadala jsem si jako úplný exot)... :-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: tak, dovolená je dovolená, plus to místo v zavazadlech.
    REZZZY
    REZZZY --- ---
    Ahoj holky, jaké doporučujete svrchňáčky pro novorozence, trošku v tom tápu, díky moc za názory
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: Taky látkuju výhradně....ve dne v noci....od začátku a mám to v plánu pořád... Jen na dovolené beru jednorázovky (tj. když jsme někde přes noc). Manžel snesl argumenty proč na dovolené ne (on byl dost proti)...a já jsem v zásadě souhlasila...Je fakt, že je to pohodlnější....i to zabere méně místa... Prostě jsem tu odvahu neměla....a mám to tak, že jednorázovky jsou super věc do nemocnice a na dovolenou a tak... Ale doma ráda látkuju...a je vidět, že Lenka to má raději...
    Takže můj obdiv každému, kdo to takhle v terénu dává....já si nějak neumím představit, jak to v umyvadle peru a pak suším...evidentně jsem pohodlná.... (ani oblečení nám neperu - bereme kolik budeme potřebovat)...Prostě mám dovolenou jako dovolenou....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LAMIA:
    NIENNA: ja bezne pouzivam latkovky ve dne v noci, i na jednodenni vylety, ale na dovolene jsem tak odvazna nebyla, ackoli taky jsme byli na par dni v penzionu s latkovkami, co si pamatuju.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    INANNA: Ja mam radeji suchy zip, je to rychlejsi, nejak mi nikdy patentky nesly zapnout:) mam imsevimse i petitlulu a oboji na suchac bezva.
    HC_
    HC_ --- ---
    tak díky asi budu muset na těch patentkových zapracovat:)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    NIENNA: tak ja beru i jednorazovky, ale jedem na 3 tydny, tak mi to prijde peklo nepouzivat je. A chlap jel do brany k detem pro protismradlavou tasku, takze ja podporu mam i podporu proti smradu. Ted se uvidi kdo to bude mit v baglu.)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    LAMIA: Taky držím palce....takhle odvážná jsem nikdy nebyla....dost to zjednodušil manžel, který doslova řekl, že odmítá řešit posrané pleny na dovolené....
    IORETH
    IORETH --- ---
    LAMIA: držím palce :-)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    IORETH: žlučáka vezu taky, tak uvidíme jestli se prokleju, že jedu s látkovkama nebo ne:)
    IORETH
    IORETH --- ---
    LAMIA: v mýdle s jelenem, to je vedle žlučového mýdla ultimátní prostředek i ve studené vodě.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_:
    TAPINA: ale sucháč pokročilé dítě rozepne, patentky ne - takže ačkoli sama ráda sucháče, patentky taky užijeme.
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    INANNA: ja mam velky kybl od primalexu. sezenes kdekoli a tesni paradne.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    RYBKA: aha a to asi nestihnu, jedem zitra rano,ale v baskicku by ho mohli mit.diky
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    LAMIA: Prala jsem olivovým mýdlem, dalo se použít na praní i mytí, ušetřila jsem místo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam