• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    PETRUSKA: Přesně - od kůže: separačka, plenka, svrchˇnáky....:-)

DALEEN
    DALEEN --- ---
    NIENNA: jen přidám, pokud na kontrole kyčlí doporučí široké balení, tak osminky nejsou moc naširoko. Dodneška si myslím, že se Radkovi kyčle hezky upravily hlavně díky látkovým plenám. Do půl roku měl čtvercovky na osminky.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    NIENNA: aha, jo pochopila dobře. Mám taky 70x70 - takže jen novorozenecký sklad a přes to natáhnu kalhotky - další vrstva kromě separačky netřeba?
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    PETRUSKA: Snad jsem pochopila dobře, že máš čtverce... Mě se nejvíc osvědčilo MENŠÍ čtverce (70x70cm) a NOVOROZENECKÝ SKLAD...
    Koupila jsem (a měla ještě po mě a sestře) velké (tj. 80x80cm) a asi 30 menších (těch 70x70cm) a pro to nejmenší miminečko to bylo uplně super. Novorozenecký sklad mi pochválili i na rehabilitaci...že osminky jsou pro malá miminečka moc naširoko...
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    V sobotu jsme konecne dorazili z porodnice domu a ja porad jeste balim do jednorazovek. Pomalu bych chtela zkouset latkovky, ale pripadaji mi strasne obrovske...koupila jsem pae vicevelikostnich svrchnaku (sweet monkey, majab, petit lulu a merino) a kdyz tam vlozim plenu na osminy azkusim zabalit, ma to skoro na zada a plave v tom (vazi neco malo pres tri kila). Nejmensi svrchnaky, co jsem koupila jsou skapi merino natahovaci, ale nak nevim co do nich - taky jen plenu na osminy? A tu mu dam mezi nohy a na to natahnu kalhotky? Nebo novorozenecky sklad, do nej osminku a na to kalhotky? Diky za radu :) zacatky budou krusny asi..
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    NIENNA: to uz sem zkousela, ani nahodou :( dokonce ji Kaja vzdy ukazovala co do nocniku udelala, ja ji to vysvetlovala, pak tu byla i dalsi kamaradka, ktera curala a kakala pro zmenu na zachod a ani to nepomohlo...mata ma svoji hlavu proste asi :)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    TRISSIE: My s Klárkou látkovali, ale cca od roka právě začala čůrat takový louže, že by musela mít noční plenu i přes den, aby tu jednu dávku pobrala... Takže po roce jsme z tohohle důvodu přešli na jednorázovky.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ZU_22: A že by jí inspirovalo jiné dítě, které na nočník chodí? Na někoho to funguje....:-)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    TRISSIE: zkusim:) no ja s matou latkuju, protoze uz nechci utracet za papirovky, ona furt chce plenku, na nocnik si nesedne, na zachod taky ne, furt mimi plenecku sem sem tak zatim celkem dobry, treba ji to nauci drive na nocnik...snad!:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZU_22: tak řekni HC, ať ti udělá cenu na XXL svrchňáčky na patentky :-)
    já taky nebyla líná se zeptat, jestli by mi udělala cenu na XXL svrchňáčky :-)

já teda kvůli tomu častýmu přebalování to s Pavlem vzdala, jak jsem s ním nikdy nelátkovala, tak to nemám vychytaný a on tam má stejně sucho sucho sucho a pak najednou várku jak od pivaře ze čtvrté cenové, takže mokrý kalhoty a všechno :-(
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    TRISSIE: jo na ty sem taky koukala, jen ja nejsem moc zastancem tech ctvercovek, zaroven davat ty pleny na suchac treba petit lulu do svrchnacku, to ma pak Mata zadek jak mravenec a nevejde se skoro do zadnych kalhot, do dzin rozhodne ne...tak zkousim do svrchnacku grovia davat vkladacku treba z kapsovky nebo proste bambusovou vkladacku a na to separacku a jako dobry, ale musim prebalovat dost casto, coz teda ale zase nevadi...tak asi zkusim ty xxl a uvidim :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZU_22: Petit Lulu má svrchňáčky na XXL batolata, Pavel byl testovací vzorek a jsou mu i při těch jeho asi 17 kilo nebo kolik váží :-)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    jakou mate zkusenost, ktere aio a vicevrstve pleny jsou opravdu velke, pro velka batolata? to same svrchnaky? tam ale asi xl Matylde budou, ale treba pop-in pleny ji absolutne nejsou na sirku, charlie banana aio ji taky nejsou, kupodivu grovia pleny, ktery jsou jinak dost maly, tak ty ji jsou, i kdyz teda tip top, ale jsou...mate nektera taky vetsi sirsi dite a resila ste to?:) diky :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    GIMEL: vzhledem k tomu, že to vede moje kamarádka, co bezplenkovou metodu používá, tak může poradit.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    SOLEI: Já jsem to nakonec taky nestihla. Na jejich stránkách v sekci termíny akcí ale mají další vypsané a vypadá to, že totéž pořádají (tedy ve stejném čase) každých 14 dní
    http://www.vbavlnce.cz/terminy-akci/?SID=d551789be7cbda9ad53612de8b2b5d56
    na příští kurz už budu na mateřské, tak to snad stihnu :)
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    FILOMENA: ja chci:)
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    nechce se mi kvuli jedne male veci resit nastenku, tak se nezlobte...

mam tu jeden nepouzivany extendor manymonths, prirodni bile barvy. nechcete ho nektera? cena 70+ postovne (poslu v obálce, takze 1 znamka)
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    jeje ja si zrovna v k brane k detem objednala vice veci a nektere veci tam nemaji a cekam, pry objednano u dodavatele....to jsme zvedava, jak to dopadne, neznala jsem recenze tohoto obchodu...jsem v tomhle novacek mimco prijde za mesic, momentalne se snazim poridit nejkaou tu vybavu do zacatku.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    diky...takhle se mi to taky jevi...:)
    MORPED
    MORPED --- ---
    KAMPA: prvni mesic jsem mela jednorazovky,pak jsem presla na latkove,mela jsem to dopredu nakoupene z webu latkovepleny.cz a pak dokupovala svrchnacky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam