• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TAPINA: ja s nim na noc patlam atop na rukachB-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Sudocrem je dobrý i na záděry :o)
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    ANNAWA: To je dobry tip na ten nos, diky! Ja takhle na vse postupne zuzitkovavam Purelan..
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ANNAWA: A je dobrý i na akné ;-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETRUSKA: ještě koupíš? My jedeme na sudocremu už dva a půl roku, podle mě je to boží výrobek :-))) Třináctiletý syn si s ním momentálně maže nos odřený od rýmy. Má mraky využití.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    ANNAWA: dneska měsíc
    RYBKA: hm hm.. mno vypadá to, že sudocrem ještě koupím, zatím jsem používala jen nějaký vzorek - vypadá, že na náš zadek se hodí nejlíp :) díky!
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PETRUSKA: Prvorozenou jsem preventivně mazat nemusela, oprudila se jen zřídka (třeba když rostly zuby), po rybilce se osypala, fungovala na ni weleda. Druhorozená je ekzematička, tu jsme mazali preventivně, a i přesto jsme museli přejít na jednorázovky, z látky jí vylejzal ekzém i po počůrání, té sedl Sudokrem. Co "zadek", to jiné požadavky ;-)
    A jinak slabá vrstva mi přijde dostačující, silná se stejně otře do plíny.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETRUSKA: nevím, jak staré máš dítě, ale několik měsíců jsme mazala vždycky, taky sudocremem.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    SIHAJA: Super, díky!
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    A ještě mám dotaz - mažete do látkovek zadek preventivně? Ze začátku jsem nemazala a při větším nadělení měl hned pěknou opruzeninu :/ tak teď mažu sudocrem i preventivně, ale nevím, jestli dělám dobře a jestli si na to kůže nějak zbytečně nezvyká. A když mažete - silnou vrstvou? Na všech těchhle přípravcích píšou "slabou vrstvu", ale mamka mi vždycky říká, ať mu tam dám pořádnou vrstvu, aby vydržela, když si tam načůrá.. jak to máte vy? :)

A používáte rybilku/bepanthen/sudocrem/purelan? Zatím střídám rybilku a sudocrem, asi to chce prostě vyzkoušet, každému zadku asi vyhovuje něco jiného, že? :)
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Nevíte o nějakém kamenném obchodě v okolí Dejvic, kam bych mohla manžela poslat pro separačky popoliny? Jinak je objednám, ale nechtělo se mi dělat objednávku jen kvůli tomu, tak to nejdřív zkouším tak. Díky :)
    HADE
    HADE --- ---
    LAMIA: Tohle se nám taky jednou stalo a zabral Imazol (mast).
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    LAMIA: Ono není jednorázovka, jako jednorázovka. Co tak čtu recenze na různé značky, z každé se alespoň pár dětí brutálně osype...

Já látkuju/papíruju půl na půl, možná mírně ve prospěch papíru. Taky právě kvůli tomu, že se čistě v látce osypává. Látku máme na doma v bdělém stavu, na spaní a delší výlety dávám papír. Kůže se drží. Když jsem zkusila třeba jen na denní spaní látku, osypala se...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Jen historka. Máme novou paní na úklid. Včera ji přítel jen náhodou zadržel, když šla do popelnice vysypat kýbl použitých látkových plen... Co si jako myslela, že to je? Podle překvapené reakce rozhodně netušila, že by někdo v roce 2013 dobrovolně používal látkovky :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    SHARIE: Nám na první nádherně zabíral krém na opruzeniny od Weledy, druhá se po něm osypala, první se zas osypala (ale strašně) po Rybilce... Pitomý je, že to moc nejde zjistit nějak předem...
    KATIA
    KATIA --- ---
    SHARIE: stejně je to fakt taková alchymie :o) mně se nelíbil benův zadek z látkovek, u jednorázovek není problém, pokud není hodně vedro a pokud není dlouho v pokaděném - to pak ale není problém té jednorázovky, že jo... sudocream zabírá skvěle, když už se něco stane... a tak dále a tak dále, člověk fakt musí pořád experimentovat na vlastním kusu :-)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    LAMIA:
    u nas sudokrem nezabiral vubec, ale pomahal bepanthen a nekdy purelan. taky to byvalo z jednorazovek...
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    RYBKA: Pravda, dobře tak zlatý funkční látkovky u našeho kusu.)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    LAMIA: Ono to je kus od kusu, starší byla v látkovkách a z příležitostné jednorázovky měla taky opruzeniny. Mladší zas byla opruzená a ekzémovatá z látkovek, takže jsme skončili u jednorázovek (z čehož jsem měla fakt "radost", zásoby super plínek na prd...) :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam