• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    tak jsem dnes omylem nechala dítěti 13m přes noc jednorázovku (usnula a nechtělo se mi jí budit) a má uplně potrhaný puchejře z opruzenin. čim to léčíte? My jsme zatím žádný na který by nestačil olivový olej neřešili:(
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Díky všem za reakce k prášku na praní - vypotřebuju Lovelu a koupím něco jiného, tak se uvidí.
    KEYA
    KEYA --- ---
    SEBIEN: Jo, dík - podívat se na stránky je dobrý nápad :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    KEYA: já myslím, že tam budou zas až 22. 11., podle stránek, 20. na Pankráci.
    KEYA
    KEYA --- ---
    ANNAWA: Občas něco ztratí, ale svačiny zatím jí a nebo donesou domů... :)

SEBIEN: Tak ten Anděl zkusím... v pátek?

TAPINA: Tohle se dá vyprat v pračce... a "zdravou láhev" znáš? Tu každý den strčím do myčky a v pohodě (taky má výměnné náustky, když to děti okoušou...)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KEYA: tvoje děti neztrácejí věci a nestrkají svačiny pod učebnice?
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    KEYA: jo, náhodou jsem je potkala na Andělu a hned si něco odnesla, výborný nápady, dobrý zpracování (aspoň se to tak zatím jeví), milá prezentace, čekám, až tam budou zas a půjdu si pro další :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KEYA: Já mám ze školy trauma z neustále vymývané plastové flašky na pití, která se samozřejmě nikdy nevymyla tak dobře, aby po čase nesmrděla a na jídlo hodlám používat pouze plastové krabičky, které se strčí do myčky (v tom si nosím jídlo do práce) a nebo věci, které se často obměňují. Na pití petky z obchodu, které se použijou třeba i víckrát, ale ne měsíc v kuse, a tak.
    KEYA
    KEYA --- ---
    TAPINA: Už i svačinu na výlet můžeš zabalit ekologicky :): http://www.magsbags.cz/ (docela dost se mi tenhle nápad líbí a hodlám to dětem pořídit do školy...)
    HC_
    HC_ --- ---
    POZOR AKCE Den dopravy zdarma na http://www.petitlulu.cz už zítra! Platí pro objednávky provedené od 12:00 dne 12.11. 2013 do 12:00 dne 13.11.2013. Platí pro objednávky nad 300 Kč. Při objednávce Vám bude sice poštovné naúčtováno, ale emailem Vám přijdou upravené podklady k platbě bez poštovného a balného.
    :)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PETRUSKA: Pokakanou plínu jsem namydlila žlučovým mýdlem z DM, prala v Persilu Sensitive a fleky jsem neměla. Lovela mi hrozně smrděla.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PETRUSKA: Prala jsem čtvercovky na 90 v prášku z mýdlových ořechů a skvrny jsem nikdy neměla. Všichni kolem mě na Lovelu nadávají, že nepere pořádně.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    PETRUSKA: I zvláště odolné skvrny (mrkvičkááá!) povolí na sluníčku, nebo prostě mnohonásobným praním... (s Lovelou zkušenosti nemám, smrdí mi. Peru v Batoleti od Qaltu, vaječinu zvládal, ale od příkrmu mi taky často nechá pěkný moderní umění na plínách.)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    PETRUSKA: Lovela nic nevypere a kromě jiného coby exematik jsem se po ní osypala víc, než když jsem prala v Arielu.
    LAURA
    LAURA --- ---
    PETRUSKA: lovela je notoricky známá tím, že nic nevypere. Zkus před praním na skvrny dát žlučové mýdlo.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PETRUSKA: V zimě se s tím smiř a až bude teplo, tak dej pleny sušit na sluníčko. Krásně se to vybělí.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Tak vsechny pleny jsem vyprala v Lovele na 60 a zustaly mi na tech pokadenejch mistech zluty fleky. S tim se mam smirit, ze uz proste snehobily nikdy nebudou, nebo mam koupit nejakou tu pridavnou chemku na skvrny? Pripadne co pouzivate?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HC_: Dlužno dodat, že na výletové svačiny si fakt porcelánové nádobí s sebou neberu :P
    HC_
    HC_ --- ---
    diskuse dvou mamin o látkování:
    "Minule mi na ihrisku pri prebaľovaní dcérky hovorí kamarátka: "Že sa na ty látkovky nevyprdneš." Tak som jej povedala: "A že sa ty nevyprdneš na nádobí. Stále to skladať do umývačky, kupovať tablety a potom skladať späť do linky. Prečo si nekúpiš plastový príbor a papierové taniere ako som to videla v USA. Vyprodukuješ hromadu odpadu, ale budeš to mať bez práce." ;D"
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    KATIA: Je to ideální, praktikovali jsme :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam