• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    Ahoj, kdyby nekdo chtel, prodám 6ks plen bum slender od ellas house na suchy zip velikost s, koupeno na bazaru od pani, co je pouzivala tri mesice, jsou ve velmi peknem stavu opecovavane, tyto: http://www.ellashouse.cz/denni-pleny/bum-slender-patentky.html?category=2&p=1, Ja je nepouzila, plen mam vice a tyto neupotrebim. S vybavou jsem to nejak precenila, stejne jedeme i jendorazy takze nam tech latkovych kalhotkovych staci mene.
    Dále prodam 3ks pleny bum fold od stejné firmy, koupené v brane k detem, nové nepouzité, taktéz je neupotrebim. K tomu muzu prihodit dve bazarove kalhotkove plenky baby lucy velikost xs, s - barva pistaciova. cena dohodou.
    HC_
    HC_ --- ---
    dnes slevová akce 8% na Petit Lulu:)

HADE
    HADE --- ---
    A ještě jedna část: 3x tréninkové kalhotky Popolini, 2x Imse Vimse flanelové kalhotkové pleny (nové, jen vyprané, nesedlo mi používání), 3x snappi sponka (nepoužité), 1x Imse Vimse svrchní kalhotky ve velikosti S (5-8 kg) na suché zipy, 1x Imse Vimse svrchní kalhotky ve velikosti XL (11-14 kg) na suché zipy, 1x svrchní kalhotky Kikko ve velikosti S a zdarma k tomu na vyzkoušení nebo donošení 3x Tots Bots organic (froté) ve velikosti S (1x oranžové, 2x bílé) a 1x svrchní kalhotky na patentky (nepoužité). Cena: 1050 Kč, předání osobně na Praze 4, případně poštou. V případě zájmu zašlu detailní fotky.

HADE
    HADE --- ---
    Zbavuji se většiny látkové výbavy, protože už není potřeba (mladší dcerka v 1 roce a 3/4 mívá suchou plenu už i v noci, přes den je bez plen už půl roku). Nabízím na tržišti i tady: Velká sada látkových plen Bambino Mio od narození po nočník obsahuje 28x vícevrstvou bavlněnou plenu velikosti 1, 36x vícevrstvou bavlněnou plenu velikosti 2 (pleny zcela v pořádku, jen některé mají rezavé flíčky od zkonzumovaného jídla, které se dobře vybělí v létě na sluníčku), 16 kusů svrchních kalhotek na suché zipy (zipy plně funkční, barva trochu zapraná, bílé nebo se vzorky): 4x velikost XS (do 5 kg), 3x S (5-7 kg), 3x M (7-9 kg), 3x L (9-12 kg) a 3x XL (12-15 kg). K tomu zdarma zcela nový béžový kbelík značky Tontarelli o obsahu 23 l a rozměrech 36,5 x 46 cm se šedými uchy (pevně drží a nepropustí pach ze špinavých plen; pořídila jsem dříve, než jsem se rozhodla pro sadu Bambino Mio obsahující kbelík, který ještě používám) a 2x vícevrstvá plena Anavy velikosti M. PC cca 9 tis., původní sada rozšířena o 4x vícevrstvou plenu velikosti 2 a 12x vícevrstvou plenu velikosti 1. Cena: 6000 Kč, předání osobně na Praze 4 kvůli objemnosti.

HC_
    HC_ --- ---
    Petit Lulu má limitovanou edici vánočních plen:)

Látkové pleny Petit Lulu
    http://www.petitlulu.cz
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    ZU_22: ano,to je fakt,ale mne se na rukach delaji mokvajici puchyrky,co desne svedi,takze to mam misto zinkovky.zaroven mam ale ruce jak troud,takze namazu sudo a na to navrch lipobazi,lenienskou nebo excipial mast.pnradila mi to tak i mudr a dost mi to vyhovuje.kdyz nemampuchyrky,tak jen promastuju a sudo je zavreny ve skrini.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ZABITULKA: to celkem koukam, protoze to strasne vysusuje a dcera se po tom jeste vic drbe nez normalne, mazala jsem driv, ale uz nemazu, nam se vubec neosvedcilo, na zadek mazu, ale kdyz je opruzena tak to nepomaha, to jedine imazol a nebo bepanthen, ale na atop vubec a ani na moji dost casto popraskanou pusu, proste to vysusuje, cili to jeste vic stahuje :(
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    PETRUSKA: jinak ja deti nemazala preventivne nikdy,mazu jen pri priznacich.ale je to fakt co dite,to jina zkusenost.rozhodne ale staci slaba vrstva,ty kremy se vetsinou vodou jentak nesmyji-si tim namaz ruce a zkus oplachnout.silnou vrstvou nic nezkazis,jen ti driv dojdou.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TAPINA: ja s nim na noc patlam atop na rukachB-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Sudocrem je dobrý i na záděry :o)
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    ANNAWA: To je dobry tip na ten nos, diky! Ja takhle na vse postupne zuzitkovavam Purelan..
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ANNAWA: A je dobrý i na akné ;-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETRUSKA: ještě koupíš? My jedeme na sudocremu už dva a půl roku, podle mě je to boží výrobek :-))) Třináctiletý syn si s ním momentálně maže nos odřený od rýmy. Má mraky využití.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    ANNAWA: dneska měsíc
    RYBKA: hm hm.. mno vypadá to, že sudocrem ještě koupím, zatím jsem používala jen nějaký vzorek - vypadá, že na náš zadek se hodí nejlíp :) díky!
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PETRUSKA: Prvorozenou jsem preventivně mazat nemusela, oprudila se jen zřídka (třeba když rostly zuby), po rybilce se osypala, fungovala na ni weleda. Druhorozená je ekzematička, tu jsme mazali preventivně, a i přesto jsme museli přejít na jednorázovky, z látky jí vylejzal ekzém i po počůrání, té sedl Sudokrem. Co "zadek", to jiné požadavky ;-)
    A jinak slabá vrstva mi přijde dostačující, silná se stejně otře do plíny.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETRUSKA: nevím, jak staré máš dítě, ale několik měsíců jsme mazala vždycky, taky sudocremem.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    SIHAJA: Super, díky!
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    A ještě mám dotaz - mažete do látkovek zadek preventivně? Ze začátku jsem nemazala a při větším nadělení měl hned pěknou opruzeninu :/ tak teď mažu sudocrem i preventivně, ale nevím, jestli dělám dobře a jestli si na to kůže nějak zbytečně nezvyká. A když mažete - silnou vrstvou? Na všech těchhle přípravcích píšou "slabou vrstvu", ale mamka mi vždycky říká, ať mu tam dám pořádnou vrstvu, aby vydržela, když si tam načůrá.. jak to máte vy? :)

A používáte rybilku/bepanthen/sudocrem/purelan? Zatím střídám rybilku a sudocrem, asi to chce prostě vyzkoušet, každému zadku asi vyhovuje něco jiného, že? :)
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Nevíte o nějakém kamenném obchodě v okolí Dejvic, kam bych mohla manžela poslat pro separačky popoliny? Jinak je objednám, ale nechtělo se mi dělat objednávku jen kvůli tomu, tak to nejdřív zkouším tak. Díky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam