zdravím všechny maminky:),
Mám na vás dotaz, předem se moc omlouvám, pokud už tu toto téma zaznělo, ale nepodařilo se mi najít nějaké bližší info. Za cca 3 týdny očekáváme prcka, po dlouhém študování látkovek (všech možných i nemožných tipů a variant jsem si vymyslela svoji první výbavičku a v nejbližší době bych si ji ráda pořídila:). O co mi ale jde..., tím, že bych si chtěla zpočátku zkusit od každého něco (snad kromě 2v1, to až později), tak pořídím nějaké kalhotkové plenky, svrchňáky, vkládačky..atd., ale jako základ určitě čtvercové pleny (ty se nikdy neztratí), jen teď řeším jaké. Jestli má cenu, smysl investovat do drahých ImseVimse z biobavlny (o kterých se píše, že se nejvíce podobají těch starým za našich let), nebo postačí i obyč. např. Libšťácké atd., které jsou samozřejmě cenově úplně jinde. Aktuálně jsem rozhodnutá, že udělám kompromis (obecně jako se vším:) a koupím na zkoušku 10 ks ImseVimse a třeba 15-20 ks.(Libš.), abych si sama ozkoušela, jestli ty z biobavlny opravdu stojí za to:). Nejradši bych do nich šla.., ale trošku mě děsí představa cca 4000 jen do čtverců....
Moc děkuju za rady a ještě jednou se moc omlouvám, jestli jste to tady už řešily....., zkusím projet celou diskusi od úplného začátku (přišla jsem na ní až nedávno) a třeba si na mnohé odpovím sama:).
Díky Mikeyla