BADIANE: jo, kdyz to neni odepinaci ta vse v jednom, jo? jsem se s takovou asi zatim uplne nesetkala, proto se ptam. pze kde odepinaci jadro je, tak se prat ten vrch nemusi porad (pop-in, grovia - z toho, co jsem ja vyzkousela) jinak kapsovky jo, no. to je na nich blby. jinak mi tens ystem u syna vyhovoval hafo, s nim jsem jela jedine na kapsovkach na noc. u dcery i nevyhovuje vubec, tam jedu na ctverci, bambus nebo frote vkladacce a separacce.
jinak ty minimalni znam zatim jen z obrazku a jejich vyhoda by mela byt v tom, ze se daji oblect jako kalhotky, nemusis tudiz u otacejiciho se ditete strefovat protikus suchace nebo patentku poslepu. a ano, chci ji pouzivat rpevazne k ditku tolik neoblecenemu - saticky a minimalni plena.i an trenink na nocnik by to mohlo byt jednodussi diky tomu rychlejsimu systemu sundavani. no, uz se musim jen rozhodnout kolik, ale objednam, vyzkousim a poreferuju.
jinak drzim pesti s BKM, u syna se nam taky darilo kakani (curani ne) vychytat od miminka a od nejakeho pul roku jsem nevedea, co je to pokadena plina. s dcerou to moc nejde, navic se mi dost casto pokadi tesne po spani a jsem z toho ted krapet zoufala, nejak nejsem zvykla utirat rozmatlany bobky z 10 mesicniho zadku:-))) takze at se dari!!!