• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ZABITULKA: Je pravda, že když nechám jednu počůranou plínu venku, nesmrdí. Když ale tutéž počůranou plínu zavřu do kýblu, při příštím otevření (zvlášť třeba přes noc) mě čeká odér mocný.

Ale pokaděný plíny smrdí rovnou :)

Obecně plíny znečištěný od (převážně) kojenýho dítěte mi nesmrděly - močí vůbec a vaječina mi nejspíš připomínala kysanou smetanu...
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    ZU_22: ja skladuju nasucho v otevrenem kyblu a zacalo to smrdet mocovinou az po roce a pul veku.koupila jsem na to dezinfekci bambino mio a kapala i eterak.pomohlo to trochu.ted hazim plinxm 10mesicni a nesmrdi.podle me to vic zatuchne prave pod tim vikem,bo to tam zatubhne,ze se tam nedostane zadny vzduch.nema sanci to uschnout.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ZU_22: Pleny začaly smrdět až s příkrmy. Nevím jak je to u dětí krmených UM, ale dítě na MM nesmrdí. Zažívání dítěte přes dva roky beru asi bude už dost podobné jako u dospělého....zkus si mít pleny po dospělém člověku takhle uložené, bude to smrdět stejně.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    nesmrdi? ja teda jen kdyz otevru na chvili viko, abych tam tu plenu vzdy dala, tak musim zapnout vetrak, protoze to je smrad neskutecneeej, je pravda, ze mam dite pres dva roky, ale podle me to musi smrdet i u mimina nebo nee?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    GIMEL: Zhorší, ale bude stačit začít používat víko ;-)
    MORPED
    MORPED --- ---
    GIMEL: nesmrdi ani v jeho roce,ale kdyztak se da pouzit kybl od barev s vikem.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    K čemu jsou vlastně dobré ty koše na pleny? Já házím počůrané i pokaděné (mínus co zachytí separačka) do plastové krabice od IKEA. Má víko, ale to nakonec nepoužívám, protože mě nebaví to pořád otvírat a zavírat. A nic mi doma nesmrdí. Teda zatím, miminu jsou dva měsíce. Zhorší se to, že ten koš bude potřeba?
    HADE
    HADE --- ---
    KOTENCE: na sucho nebo na mokro, to je jedno, a ano, do pracího pytlíku
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    HADE: tam se házej pleny na sucho do pytlíku?
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    ANNNA: :)) hele to je dobry napad!!!!
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAMPA: Jestli si nejseš jistá, jestli je tam vodu nepropouštějící vrstva, zkus tam nalít decku/dvě vody a uvidíš :)
    HADE
    HADE --- ---
    Prodávám kbelík na pleny Bambino Mio viz tržiště
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Kbelík na látkovky Bambino Mio / Praha 4 / 350 CZK ]
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    KOTENCE: tak to vypada jinak....je to urcite mensi, ale zda se , kdyz se tam strci ty vkladacky popr. normalni slozeny ctvercovky, tak ze by to protect nemuselo....
    stejne si par tech svrchnaku objednam a proste vyzkousim no....ale diky :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KAMPA: Něco takovýho http://www.vbavlnce.cz/kalhotkova-pleny-ultrafit-organic.html? Na to patřej ještě svrchňáky.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    ZABITULKA: no asi tu kapsovou plenu , ja jak jsem to zdedila, tak v tom mam ted takovej chaoz, tak to popisuju asi divne :) ale jsou to takovy latkovy pevny bily kalhotky na suchy zip, kam udajne patri ta vkladacka (takovej proste obdelnik)...jo takovy frotecko...

RYBKA: jasne no...nezbyva taky asi nic jinyho, nez to prozkouset a z toho pak vyjit....

ANNNA: aha...tak to jsem na to prave zvedava, ja myslela, ze naopak, ze i tekutejsi bobky to zachyti v pohode, ale ze ta moc se musi zakonite prosaknout....no jsem na to zvedava (dopredu se v duchu mimcu omlouvam za neprijemnosti...:D)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KOTENCE: Obšité jsou jen dvě strany. Vážně pěkně založené. Zbylé dvě jsou pevný tkaný okraj.
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    jj, koupila jsem si jako zaklad taky Libstacky vysokogram.nebeleny a oproti zbytku (co mam od kamaradky-takova vsehochut znacek), tak jsou po.vyprani desne prijemny:),.uvidime, jak.se osvedci v praxi:)). Jo a kdyz odbocim, malinkej uz je na svete:), zvladli jsme to za krasne 3 hodinky:)), je to pasak:)), takze ted uz jen vydrzet tu "vojnu" v porodnici :D a hura domu na plenky:))
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAMPA: Jestli jde jenom o to, že savá vrstva je obdélník, nikoliv tvarovaná, tak to je na moč v pohodě. Dávají se takhle narovno třeba i čtvercovky. Problémy nastávají s tekutějšíma bobkama ;)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    KAMPA: Těžko říct, když to člověk nevidí, záleží, jak jsou vkladačky savé, a jak dítě čůrá (jako jak často a jaké množství).
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    KAMPA: uprimne moc nechapu, co myslis. na klasicke kalhotkove pleny patri jeste svrchni kalhotky s pul zaterem, ktere zarusi tu nepropustnost. nebo me napadlo, ze myslis kapsovou plenu? to je takova plena, ktera uz vlastne uz je "svrchnima klahotkama", jen se dovnitr, do takove kapsy vlastne dava prave vkladacka - coz je obdelnik bud z takoveho frote /jsem tatar na materialy, tak doufam, ze to rikam dobre) nebo bambusu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam