GIMEL: Tak to jsem ráda....Jsem si myslela, že mě tu "ukamenujete", že to "přeci každý ví" (jednu dobu se tady ta emulze hodně řešila) a jak je vidět, tak se hodí některé informace uvádět čas od času zase...jak se maminky mění ;-D
Ta perlička je pratelná suprově... S tím jedním balíčkem jsem vydržela dlouho (cca 18 měsíců)...No, než hlídal týden děda (podezírám ho z vyhazování, ale on to popírá), pak záhadně zmizela většina ubrousků i koupila jsem nové balení... Peru normálně s plenkama, jsou pořád uplně super, nic na nich není vidět...praním příjemně změknou...
Lahvičku na ředění mám jednu od začátku... - stačila...
Jo a jinak - třeba mě někdo doplní / opraví....Pišou tam, že se má do lahvičky naředit každý den nová emulze...to jsem nedělala (nepřišla jsem na nic, co by tomu mohlo být). Testla jsem to... na konzistenci, vzhled, funkci apod. vliv nepozorován...Lenčina kůže si nestěžovala (a že si jinak stěžuje na kde co).... takže došla-li tekutina v lahvičce, dodělala jsem... Když byla L. maličká, tak to byla cca jednou za 3 dny... momentálně je to tak jednou měsíčně... Jen kdyby jste váhaly, jestli risknout, tak já riskla... :-)