• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    GIMEL: jak rika Rezzzy, az na to prijde, tak v pohode, nase Haipa daipa taky maji slusny objem. Nejdriv to vypadalo taky jak rikas, ze ta plina prekazi a prevazi ji zpatky, ale ve chvili, kdy uz se doopravdy prekuli, zvladne to stejne dobre i s plinou. Poprvy se otocila nahata, hned vzapeti jsem ji zabalila a v okamziku, kdy jsem ji pustila, byla hned zas na brise, stejne hladce a rychle jako nahata.
    (Na druhou stranu sla poprvy dokonce v pline, ale pak to zapomnela a delalo ji to potize i nahaty).
    REZZZY
    REZZZY --- ---
    GIMEL: Mala se v latkovkach prekuli stejne jako bez nich, a kdyz si vezku, jaky zadky sme mely my jako deti a v pohybu nas to neomezovalo tak bych se ani vlnacku nebala
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    SEBIEN: A myslíš, že se otočí i v tlustých vlňákách? Přijde mi, že ten zadek má chudák strašně těžký, když ji položím na bok, aby se zkusila dokulit, tak se mi kolikrát převáží zase zpátky :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    KOTENCE: no, obavala jsem se, ze ji latka bude omezovat v pohybu, ale po te, co hned druhy obrat na bricho byl v pline, uz se nebojim :-)
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    KOTENCE: jak píše SEBIEN plus ještě ručník a čtvercovku na čtvrtiny pod zadeček (ještě neleze ani se nekulí), aby případnou nehodu nasákly pratelné vrstvy. Podložku pak jen dám uschnout, protože na ní doteče jen málo.

A moje pediatra už se mě taky několikrát ptala, jak mi vyhovujou látkovky a já jsem zuřivě agitovala. Buď se chystá otěhotnět nebo doma mimčo má, to jsem nezjistila. Posledně se mě ptala, jak mi vyhovujou vlňáky. A taky látku pochválila, že se mimino dřív ozve, když je mokré, což má za následek kratší dobu v mokré plíně a tím menší riziko kvasinek, infekce a opruzenin, takže já mám ve svém okolí podpory dost.

Igelitovou plínu dávám jen když vím, že delší dobu nebudu moct přebalit (jako např. dneska při odhlašování auta - je evidentní, že se s matkami na registru vozidel nepočítá. Pomalu neměli ani záchod, natož přebalovák, pitomci. Ještě, že bylo hezky a mohla jsem se plácnout vedle parkoviště do trávy).
    REZZZY
    REZZZY --- ---
    SHARIE: já na kyčlích byla dnes a dr. byl unešen z látkovek, říkal že je to pro malou to nejlepší (asi myslel kyčle). Co dr. to názor
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KOTENCE: na deku, mame tu piknik s pogumovanym spodkem tak tam to nevadilo ani doma na koberec pustit nahace se plazit :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    KOTENCE: prebalovaci podlozky, jednorazove i pratelne
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SUCUBIS: nikdo, ale většina si to asi myslí :-)
    Zdá se mi, že se mimino tolik nehlásí na čůrání, když je bez plíny, takže to moc nejde, když musí bejt přikrytá.
    Na co dáváte rozbalený mimina?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KOTENCE: a kdo rika, ze dite musi mit plenku na zadku nonstop :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SHARIE: já jsem zase v nějakym mateřskym časopise četla, že látkový plenky jsou špatný pro vývoj pohybu. Ale byl to názor jen jedný terapeutky. Docela mě to překvapilo. Ale je pravda, že bez plenky se mimino hýbe o dost víc.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    MIKEYLA: nesnáším žehlení, ale když jsem zjistila, že mi to zabere maximálně pět minut a malá u toho hezky usne, tak mi to nevadí :)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    SEBIEN: ja je po dvou mesicich pouzivala jeden vikend na navsteve a teda, na latkove jsem se domu tesila, jak mala:)), je pravda, ze me nebavi zehlit, ale stridam je s kalhotkovyma, tak to jde:))
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    MIKEYLA: jo, to chápu, kdyby mi to nefungovalo, tak to taky vůbec nepoužívám. U nás zatm funguje oboje, tak můžu střídat a využívat výhod obojího. Ale teda když jsme jeli k rodičům a měli jen papírovky, tak byla po těch čtyřech dnech dost červená a fakt jsem se těšila, že zase najedeme na látku a byla jsem ráda, že na papírovejch nejsme závislí.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a to já, když jsem poprvé přišla s dvojčatama v látkovkách k pediatře, jsem se stala terčem výslechu, jak to funguje, kolik to stojí, a jak jsem s tím spokojená, protože naše pediatra měla tehdy asi půlroční mimino :-)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    SEBIEN: me se prave papirovky vubec neosvecily.., vetsinou protekly po stranach nebo nam absolutne nezvladly kakaz, kterou mel az na zadech.., ale nezazlivam je, urcite nee, maji svuj smysl a i jiste vyhody, o tom zadna..
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    SHARIE: joj, tak to bych byla asi taky hruba teda, protoze co je ji do toho ze jo...
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    MIKEYLA: taky me potesilo, kdyz jsem jednou na kyclich videla nekoho s latkovkou. ja ji teda nemela, na ven davam papirovky, takze byt z devadesati procent latkuju, venku budu vypadat jako ovce...
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    MIKEYLA: Ja kdyz byla s dcerkou na kyclich, tak jsem dostala hrube vynadano od doktorky, ze mam hloupe retro a nezdrave napady (dcerka mela ctvercovku) a ze mam pekne dat jednorazovku a pres ni dva ctverce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam