• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Díky za info holky :) Máme od petitlulu a když jsem porovnávala veliksot kalhotek oproti oblečkům, přišlo mi to monstrózní :) Tak možná pár těch menších ještě doobjednám :)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    HYSTERIA: ja jsem taky pouzivala svrchnaky novorozenecke, Bertik se narodil 3370g a ted ve dvou mesicich ma neco k sesti kilum a furt mu jsou ty normalni zmensene velke nebo asi by mu byly, ale ty novorozenecky jsou lepsi a teda o cislo obleceni rozhodne pouzivam, ale nevim jestli kvuli plence nebo kvuli velkemu diteti :))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ANNNA: Jednovelikostní, jsem měla jen Pastelky a ani ty mi nepřišly obrovské. Ale je fakt že občas jsem nějaké body nezpala, ale na to fungovalo prodlužovátko zapínání.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    DALEEN: Čtvercovky jsou skladnější, než jednovelikostní plíny... Když jsem balila do vícevrstevných narovno, tak to většinou taky bylo OK... Ale ono to je asi i o proporcích - myslím (podle toho, jak padne všechno oblečení), že moje děti mají relativně dlouhej trup, tak to zvětšení plínou je asi víc cejtit...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    tohle mě překvapuje. Látkové pleny jsem používala od čtvrtého týdne dítěte. Klasické čtvercovky a nikdy mi ta plena nepřišla divně velká a nikdy jsem nemusela používat o číslo až dvě větší oblečení. A to jsem pak musela dávat i široké balení kvůli kyčlím :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HYSTERIA: Měla jsem novorozence 3,5 kg a "normální" jednovelikostní plína na ní byla obrovská (Anavy AIO docela šly, ale PetitLulu SIO ani náhodou)... Asi to je spíš o pocitu, ale i teď, když má 5 kg, mi přijdou ještě lepší novorozenecký plíny...

Ono i v jednovelikostní na novorozence oblečeš jenom o 2 čísla větší oblečení, ve kterym pak plave horní půlka těla... Je to jenom estetická záležitost, ale mě to vadilo.
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    Dotaz - používali jste pro novorozence ty novorozenecké plenky, nebo se to dalo zvládnout i s "normálníma"?

přemýšlím, jeslti ještě nepořídit pár mini :/
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    cest ve spolek:D se tetim ditem jsem zacla koncne latkovat:DDDD .no jsem zacatecnik teprve BM s vv :D
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MIKEYLA: My ho pouzivali se synem celou dobu nez se odplenkoval, coz bylo kolem 2,5 let
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MIKEYLA: Řekla bych, že dokud se do něj dítě vleze ;) Švagrová tak balila i rok a půl starý dítě...

JOLA: Jen na čůrání bych dala s klidem plínu narovno...
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    JOLA: k téhle otázce mě rovnou taky napadl dotaz? Do kdy se používá novorozenecký sklad? Odhadem? Díky:))
    JOLA
    JOLA --- ---
    Ahoj, mám dva dotazy:

- od kdy byste používaly sklad na draka nebo vícevrstvý sklad pro kluky? Jedeme BKM, takže jde spíš jenom o čůrání. Teď mu byli 3 měsíce.

- jak řešíte noční plenu? zkoušela jsem i jednorázovou papírovku, ale žádný rozdíl v délce spaní oproti látkovce se neprojevil. Řekla bych, že mu to je trochu jedno. nějaký tipy?

díky!
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ROXXA: Zkoušela jsi sůl na skvrny (z DM)? Na banán nemám vyzkoušené, ale na různé jiné jídlo fleky mi to docela funguje.
    KEYA
    KEYA --- ---
    lanza mýdlo vypere téměř vše - namočit, namydlit - nechat přes noc a pak hodit do pračky...
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    cim vyprat skvrny od babanu? ctvercovky davam taky jako bryndak a zatim nejhorsi skvrny dela banan...vubec to nejde vyprat. mrkve kakani vsechno se po case vypralo, ale banan ne....da se toho zase zbavit? abych mela opět pěkne plinky? Zatraceny banana.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SEBIEN: dalsi potvrzeni: zkousi se stavet na ctyri, plina ji v tom nezabrani. evidentne fakt nejde o vahu a objem, ale o techniku.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ANNNA: Bamboolik mají PUL tréninkové kalhotky, kde se mění jen savé jádro (je dobré mít originál, zacvakává se na patentky) Jsem s nimi spokojená.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Máte někdo dobré zkušenosti s nějakými tréninkovými kalhotkami? Ideálně, aby se dal měnit vnitřek v případě potřeby... Teď jsem vlastně takhle začala používat minimální plenu od PetitLulu, ale nějak to není zcela ono...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ještě že jsem takov prokrastinátor, už se chystám u Lulu objednat asi měsíc :-)
    Akorát doufám, že na ty moje učůrané bestie bude noční plínka s extra vkládačkou stačit, už jsem z toho zoufalá, v noci je to v pohodě, ale odpoledne jsou skoro každý den durch a dost často až na spací pytel :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam