• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ROXXA: Zkoušela jsi sůl na skvrny (z DM)? Na banán nemám vyzkoušené, ale na různé jiné jídlo fleky mi to docela funguje.
    KEYA
    KEYA --- ---
    lanza mýdlo vypere téměř vše - namočit, namydlit - nechat přes noc a pak hodit do pračky...
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    cim vyprat skvrny od babanu? ctvercovky davam taky jako bryndak a zatim nejhorsi skvrny dela banan...vubec to nejde vyprat. mrkve kakani vsechno se po case vypralo, ale banan ne....da se toho zase zbavit? abych mela opět pěkne plinky? Zatraceny banana.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SEBIEN: dalsi potvrzeni: zkousi se stavet na ctyri, plina ji v tom nezabrani. evidentne fakt nejde o vahu a objem, ale o techniku.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ANNNA: Bamboolik mají PUL tréninkové kalhotky, kde se mění jen savé jádro (je dobré mít originál, zacvakává se na patentky) Jsem s nimi spokojená.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Máte někdo dobré zkušenosti s nějakými tréninkovými kalhotkami? Ideálně, aby se dal měnit vnitřek v případě potřeby... Teď jsem vlastně takhle začala používat minimální plenu od PetitLulu, ale nějak to není zcela ono...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ještě že jsem takov prokrastinátor, už se chystám u Lulu objednat asi měsíc :-)
    Akorát doufám, že na ty moje učůrané bestie bude noční plínka s extra vkládačkou stačit, už jsem z toho zoufalá, v noci je to v pohodě, ale odpoledne jsou skoro každý den durch a dost často až na spací pytel :-(
    HC_
    HC_ --- ---
    "malý" spam na den dětí :-)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    rikala jsem, ze papirovky fungujou? poslednich par dnu, jak ma papirovou a pokadi se, musim ji prevlilat celou. :-\
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    GIMEL: jak rika Rezzzy, az na to prijde, tak v pohode, nase Haipa daipa taky maji slusny objem. Nejdriv to vypadalo taky jak rikas, ze ta plina prekazi a prevazi ji zpatky, ale ve chvili, kdy uz se doopravdy prekuli, zvladne to stejne dobre i s plinou. Poprvy se otocila nahata, hned vzapeti jsem ji zabalila a v okamziku, kdy jsem ji pustila, byla hned zas na brise, stejne hladce a rychle jako nahata.
    (Na druhou stranu sla poprvy dokonce v pline, ale pak to zapomnela a delalo ji to potize i nahaty).
    REZZZY
    REZZZY --- ---
    GIMEL: Mala se v latkovkach prekuli stejne jako bez nich, a kdyz si vezku, jaky zadky sme mely my jako deti a v pohybu nas to neomezovalo tak bych se ani vlnacku nebala
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    SEBIEN: A myslíš, že se otočí i v tlustých vlňákách? Přijde mi, že ten zadek má chudák strašně těžký, když ji položím na bok, aby se zkusila dokulit, tak se mi kolikrát převáží zase zpátky :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    KOTENCE: no, obavala jsem se, ze ji latka bude omezovat v pohybu, ale po te, co hned druhy obrat na bricho byl v pline, uz se nebojim :-)
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    KOTENCE: jak píše SEBIEN plus ještě ručník a čtvercovku na čtvrtiny pod zadeček (ještě neleze ani se nekulí), aby případnou nehodu nasákly pratelné vrstvy. Podložku pak jen dám uschnout, protože na ní doteče jen málo.

A moje pediatra už se mě taky několikrát ptala, jak mi vyhovujou látkovky a já jsem zuřivě agitovala. Buď se chystá otěhotnět nebo doma mimčo má, to jsem nezjistila. Posledně se mě ptala, jak mi vyhovujou vlňáky. A taky látku pochválila, že se mimino dřív ozve, když je mokré, což má za následek kratší dobu v mokré plíně a tím menší riziko kvasinek, infekce a opruzenin, takže já mám ve svém okolí podpory dost.

Igelitovou plínu dávám jen když vím, že delší dobu nebudu moct přebalit (jako např. dneska při odhlašování auta - je evidentní, že se s matkami na registru vozidel nepočítá. Pomalu neměli ani záchod, natož přebalovák, pitomci. Ještě, že bylo hezky a mohla jsem se plácnout vedle parkoviště do trávy).
    REZZZY
    REZZZY --- ---
    SHARIE: já na kyčlích byla dnes a dr. byl unešen z látkovek, říkal že je to pro malou to nejlepší (asi myslel kyčle). Co dr. to názor
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KOTENCE: na deku, mame tu piknik s pogumovanym spodkem tak tam to nevadilo ani doma na koberec pustit nahace se plazit :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    KOTENCE: prebalovaci podlozky, jednorazove i pratelne
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SUCUBIS: nikdo, ale většina si to asi myslí :-)
    Zdá se mi, že se mimino tolik nehlásí na čůrání, když je bez plíny, takže to moc nejde, když musí bejt přikrytá.
    Na co dáváte rozbalený mimina?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KOTENCE: a kdo rika, ze dite musi mit plenku na zadku nonstop :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam