• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    IORETH: Díky! A co tvar? Seděly dobře?
    IORETH
    IORETH --- ---
    WRNQ: Nevím, jak dnešní várky, ale kusy pořízené před cca 3 - 4 lety začaly po pár měsících prosakovat.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ...a dodatek - máte někdo zkušenosti se svrchňákama GroVia? Díky!:)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Zkušené matky, jaké svrchňáky jsou na bocích nejužší? Myslím ty, kde je méně materiálu, resp. které jsou víc vykrojené....Mladý pán je buřt a když ho zapnu do babooliků, tak skoro nemůže hejbat nohama:)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    FRENNET: Ja mela na zacatek taky dvoje. Pak, jak ditko rostlo, se to nejak zvrhlo a mam jich spoustu, aby se hodily k ruznejm satickam :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FRENNET: Před porodem jsem si koupila dvoje malé Haipa Daipa abych měla na začátek. A postupem času, jak dítko rostlo, jsem se dopracovala k rostoucím Petit Lulu.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Kdy jste kupovali svrchni kalhotky a kolik kusu?
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MALA_MISIA: ja cetla, ze kompostovatelny jsou jen kikko (z 98%). On teda ani ten ekosystem se po tejdnu nezhrouti, ale pro pocit :-)
    Jeste teda bojuju s nejakou svou umanutosti, ze to chci dat s latkama vsechno, ale nejedem jen my tri rodina, tak to asi nebudu hrotit.
    TRISSIE: Jo, to by slo, pro jistotu. Ani nevim, jak se pozna takova pocurana jednorazovka...
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    ja na cesty taky pouzivam babylove nature a jsou v pohode...
    MALA_MISIA
    MALA_MISIA --- ---
    Já jsem v bráně k dětem koukala na eko jednorázovky, co se daj kompostovat :D (tedy po odstrizeni plastovych casti, kterych tam ale asi neni moc) , takze by mi neprislo blby koupit 2-3 baleni techto, co jsou nejake prima.. a bud se s nima domluvit, nebo to proste nejak poresit. Taky bych pokadaky uplne nikomu nedavala, plus s tim praskem, to je snad ten hlavni problem.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Jako myslim, že pokud to dítě nemá vyloženě problémy, tak mu pár jednorázovek opravdu neublíží.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KOTENCE: co dát flísovou separačku přes jednorázovku? Ta se dá přeprat i v umyvadle, uschne rychle a omezí kontakt s tělem jednorázovky.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    WRNQ: no, tak ja bych jim tam neposilala hovna :-) Moc se nam to nestava a v nejhorsim jsem zvykla to hned predeprat. Ale ten neznamej prasek me ani nenapadl a to by mohlo bejt blby... Takze muj sen o tom, jak mi nekdo prinese nazehleny plenky, je v tahu :-(
    Z opruzenin mam obavy i u tech jednorazovek. Mozna budu davat aspon na noc latku a vemu s sebou oboji.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Jedno i druhý. Přišlo by mi to blbý a taky nevědět, v čem to perou...
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    KOTENCE: Já bych se asi bála, aby to neprali v něčem, po čem se mi dítě osype. Ale naše děti mají k ekzémům sklony, možná se to normálně nemusí tak řešit.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KOTENCE: Teď jsem zjistila, že je tam taková ta hotelová služba praní prádla, tak jim to asi vrazim a jednorázovky vezmu pro jistotu. Přijde vám blbý dát jim vyprat posraný plenky?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    KOTENCE: Měli jsme na táboře Babylove nature a bylo to ok.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Ahoj, máte někdo zkušenost s jednorázovejma plenama Kikko nebo jinejma eko? Jedem na týden na hory a asi nebude k dispozici pračka, takže si to s látkovkama moc nedovedu představit.
    JOLA
    JOLA --- ---
    TRISSIE: ok, děkuji! zkusím.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FRENNET: to že se nakrabatí špatně být nemusí, jen je budeš muset žehlit. Já mám třebas zkušenost, že pleny co mám třicet let staré (od mamky a od tchýně) jsou řidší, některé se krabatí (ty od tchýně) některé ne. Nové Libštátské vysokogramážní se nekrabatí a žehlit jsem je nemusela kdybych nechtěla. A co mám nějakou reklamní z Malvíka, zřejm libštátská obyč s potiskem, tak to je hnusný krabatící se tenký a hrubý hadr.
    Hlavně jestli dobře sajou a jsou měkké :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam