• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    WRNQ: Hned na začátku mu vrazím do ruky něco, s čím si normálně nehraje, tubu krému, balíček kapesníků, krabičku od Energitu s něčím, co v ní chrastí... V úplně nejkrajnějším případě mobil. Pak to zkoumá a nemá čas se kroutit.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Ženy, máte nějaký fígle, jak uzemnit dítě při přebalování? Mladý pán se teprva začíná kroutit a otáčet, ale síla a mrštnost mu nechybí a já vím, že bude hůř:)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    FRENNET: hned zitra rano/dopoledne to vyfotim a poslu ;)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FRENNET: Nebo novosklad a do toho složený čtverec. Já jsem běžně dávala dva čtverce na osminky. Snad tak od dvou měsíců dítěte, jedna prostě nestačila. To že vypadá jak brouček s obřím zadkem mi bylo naprosto jedno. Stejně měl mít široké balení kvůli kyčlím :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KOTENCE: no ja nad tim porad dumam. Nejdriv jsem to zkusila jak pise MALA_MISIA: a pak koukla na net. Jsem z Adamova (okr. Blansko) :( takze dekuju za nabidku, ale to by asi nemelo smysl.
    DUFFKA: ano! prosim!
    MALA_MISIA: to je dobra zprava! jdu to zkouset :D
    Jo a save jadro nedavam, myslela jsem staci plina a dost. Takze zkusim jeste ten novosklad plus vkladacku.

MALA_MISIA
    MALA_MISIA --- ---
    FRENNET: Taky tak, ja podedila 50 plin od tchyne po muzovi, kazda jina velikost, a povetsinou opravdu hodne nevyrazne obdelniky, a novosklad jsem taky skladala, byly nevzhledne, ale neresit. No a ted, co je vetsi, tak z tech obdelniku delam obycejny "pseudo" trojuhelnik (prelozenim jen dva protilehle rohy k sobe) a do toho jeste save jadro ze "ctverce" :)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    FRENNET: Ja novosklad skladam i z obdelniku, neni to sice uplne vystavni, ale ucel to plni... jestli chces, nafotim to.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    FRENNET: a nechces ten novosklad jeste zkusit? Treba si ho nechat ukazat nazivo od nekoho? Praha a okoli klidne prijedu, nechce se mi verit, ze bys to nedala :-)
    Pouzivas vkladacky pro vetsi savost?
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    FRENNET: Tak se omlouvám, je třeba opět čtverec...ale třeba by to šlo nějak zakamuflovat...?:)
    Skládání plen - na draka | Branakdetem.cz
    http://www.branakdetem.cz/clanek/skladani-plen-na-draka-51
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    WRNQ: aha, aha, neznam! najdu a zkusim! diky! a to pak staci jedna plina a kalhotky a nemelo by to protikat, ano?
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    FRENNET: Sklad na draka by snad z obdélníku šel, ne?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Jsem tak trochu nestastna.
    Mala je logicky spokojenejsi v jednorazovkach (bella happy), co jeste nekdy dam na noc. No tech 150let rozkladu jedne detske pliny mi trha srdce! Dalsi veci je to, ze musim davat pliny dve, jedna protika. Kalhotky mam Haipa Daipa velikost S. Na tu jednu plinu je ji to velky a protika jak das a na dve pliny je to akorat, ale mala pak vypada jak vajicko na nozickach.
    Skladam klasicky podelne, jak uz jsem dole psala, ten novosklad z obdelniku nedam.
    Nemate nejakou radu?
    Diky!
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    No to nevim, jak bych ho do nich balila, uz ted je to boj, to neni dite, ale pytel blech. Susicka je pase, nikdo okolo ji nema... ale diky. Vsimla jsem si i tvrdyho pradla pro nas (obleceni), zkusim neco na zmekceni vody.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    WRNQ: Prave proto jsem pouzivala jen ctverce, tohle selektovani a hlidani teplot a praslu bych nedala a akoratu tu incestici znicila
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Btw ty gaťky GroVia jsou super!
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    FRENNET: kdyz ti to neprotece, tak bych rekla, ze v pohode. Ja tak nekdy skladam tu vnitrni, kdyz davam dve.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Mam tady nove pidimimco a latkovky velke klasicke 70x80 ci jak to je, ale ctverce to teda nejsou. Ten novosklad z toho obdelniku asi nedam. Teda zkousela jsem to skladat, ale nejak se mi to nedarilo. No a tak jsem ty pleny zacala skladat klasicky do obdelniku, ale posledni sklady na trikrat at jsou poskladany na uzko. Je na tom neco spatne, nebo to tak muzu delat i dal. Od ortopeda mam receno, ze nemusim balit na uzko.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    BLANCHE1: Tyjo, tak to je dobrý. To abych ještě na praní selektovala plíny podle materiálu...
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    TEREZZ_: A jinak teda ideal je susicka, pak jsou nadychane jako vanek!
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    TEREZZ_: Ocet se na bambusove plenky (tkaniny) obecne nedoporucuje. Ja to nevedela a z osusek mam podivne mnohouhelniky, ta vlakna se smrskla a osusky ztratily tvar.
    Jedna se ale asi hlavne o vizualni poskozeni, na funkci jsem vliv nepostrehla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam