• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HC_: ty jsou krásný! Skoro je mi líto, že už nelátkujeme, ty zajíce bych prostě musela mít!

bude sranda, jestli případné čtvrté mimino bude kluk - většina látkovací výbavy po holkách je v holčičích barvách :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    myslím, že se povedly, tak se musím podělit, již zítra by měly být v prodeji :-) /sorry za spam

www.petitlulu.cz
    HADE
    HADE --- ---
    Stále nabízím sadu vícevrstvých plen Bambino mio pro novorozence a děti až do 7 kg a druhou sadu od 7 kg po nočník. Více informací na tržišti.
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Sada vícevrstvých plen od 7 kg po nočník / Praha 4 / 2500 CZK ]
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Sada vícevrstvých plen od narození po cca 7 kg / Praha 4 / 2500 CZK ]
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    WRNQ: blbě, já se jich v určitou dobu prakticky vzdala. Dostane ji akorát ráno, když pije mlíko a nechá se v klidu zabalit v leže. A pak o víkendech látkuje muž, ten se s ní ještě domluví....
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    WRNQ: chytat ho budes blbe:-) znam:-) nejvic se mi na to osvedcili kapsovky nebo aio, proste aby semi to pri utikani za ditetem nerozsypalo jeste po celem pokoji.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    No upřímně, všechno, co píšete, už dávno aplikuju, bylo to spíš takový ublinknutí nad tím, jak toho rostoucího hada budu chytat do tý látkovky:)

Mimochodem, asi to některé znáte a asi i aplikujete, ale v poslední době jsem si zvykla nechávat si vodu z koupání dítěte na namáčení plínek.
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    WRNQ: my jsme nasi dceri povesili nad prebalovaci stul mobile a zvonkohrzu, do kterych fouknem, kdyz je neklidna
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    WRNQ: Dám něco zajímavýho do ruky a pevně jí držím. Už je velká, takže to moc nefunguje a někdy se vzpouzí už při slově plínka. Tak jí držím ještě pevněji :-)
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    WRNQ: Hodim mu plinu na hlavu a hrajem na schovavanou..on si zakrejva hlavu plinou a ja ho hledam a prebaluju ;)
    MEUZNIC
    MEUZNIC --- ---
    WRNQ: Taky hned vrazím něco do ruky, často tubu s krémem. Jeden čas taky zabíralo - a jak dělá kravička, atd.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    WRNQ: Hned na začátku mu vrazím do ruky něco, s čím si normálně nehraje, tubu krému, balíček kapesníků, krabičku od Energitu s něčím, co v ní chrastí... V úplně nejkrajnějším případě mobil. Pak to zkoumá a nemá čas se kroutit.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Ženy, máte nějaký fígle, jak uzemnit dítě při přebalování? Mladý pán se teprva začíná kroutit a otáčet, ale síla a mrštnost mu nechybí a já vím, že bude hůř:)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    FRENNET: hned zitra rano/dopoledne to vyfotim a poslu ;)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FRENNET: Nebo novosklad a do toho složený čtverec. Já jsem běžně dávala dva čtverce na osminky. Snad tak od dvou měsíců dítěte, jedna prostě nestačila. To že vypadá jak brouček s obřím zadkem mi bylo naprosto jedno. Stejně měl mít široké balení kvůli kyčlím :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KOTENCE: no ja nad tim porad dumam. Nejdriv jsem to zkusila jak pise MALA_MISIA: a pak koukla na net. Jsem z Adamova (okr. Blansko) :( takze dekuju za nabidku, ale to by asi nemelo smysl.
    DUFFKA: ano! prosim!
    MALA_MISIA: to je dobra zprava! jdu to zkouset :D
    Jo a save jadro nedavam, myslela jsem staci plina a dost. Takze zkusim jeste ten novosklad plus vkladacku.

MALA_MISIA
    MALA_MISIA --- ---
    FRENNET: Taky tak, ja podedila 50 plin od tchyne po muzovi, kazda jina velikost, a povetsinou opravdu hodne nevyrazne obdelniky, a novosklad jsem taky skladala, byly nevzhledne, ale neresit. No a ted, co je vetsi, tak z tech obdelniku delam obycejny "pseudo" trojuhelnik (prelozenim jen dva protilehle rohy k sobe) a do toho jeste save jadro ze "ctverce" :)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    FRENNET: Ja novosklad skladam i z obdelniku, neni to sice uplne vystavni, ale ucel to plni... jestli chces, nafotim to.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    FRENNET: a nechces ten novosklad jeste zkusit? Treba si ho nechat ukazat nazivo od nekoho? Praha a okoli klidne prijedu, nechce se mi verit, ze bys to nedala :-)
    Pouzivas vkladacky pro vetsi savost?
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    FRENNET: Tak se omlouvám, je třeba opět čtverec...ale třeba by to šlo nějak zakamuflovat...?:)
    Skládání plen - na draka | Branakdetem.cz
    http://www.branakdetem.cz/clanek/skladani-plen-na-draka-51
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    WRNQ: aha, aha, neznam! najdu a zkusim! diky! a to pak staci jedna plina a kalhotky a nemelo by to protikat, ano?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam