• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNNA: jj moje mamča pak bude testovat :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ANNNA: Aha, tak ne, už jsem něco dogooglila. Ale vypadají hrozně :-)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HC_: vložky dělá kdekdo, ale s inkontinencí bys byla myslím první na českém trhu! A myslím, že je to potenciálně velký trh - pojišťovna platí 2 papírový vložky denně, babky to suší na topení...
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNNA: jj pořád přemýšlím nad inkontinenčními vložkami a vůbec mens. vložkami :-)

INUSHKA: kolekce nějakou chvilku vydrží, od každého vzoru je tak na 400 ks - 40 ks už je od vzoru pryč :-) takže 360, ale pokud budou hodně oblíbené zase objednám...
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    HC_: Ty zelené kytky jsou skvělé. A ty kytary! Škoda, že mi dítě začalo látkové pleny bojkotovat, nové svrchňáky teď rozhodně nepotřebujeme a do narození druhého je ještě hromada času. Jak dlouho tahle kolekce vydrží?
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HC_: A neplánujete už edici pro dospělé, až současné matky dospějí do onoho věku? Že bych si zamluvila ty zelené kytky, to pár desítek let v krabici vydrží, ne? ;)
    HC_
    HC_ --- ---
    budou zas i nové kalhotovky :-), ale furt nějak na dílně nestíháme.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HADE: někdo prostě nikdy nemá dost :-)
    ale my jsme vždycky považovali tři za minimum, čtyři za optimální (a pět za nepřekročitelné maximum :-)
    HADE
    HADE --- ---
    TRISSIE: Tak to klobouk dolů. Mně stačí úplně dvě děti. :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HC_: na cestě není nic, ale v plánu jo, teda aspoň zatím - rozhodně všechnu výbavu s láskou skládám do krabic a těším se, až ji zase vytáhnu :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Tak já už se měsíc přesvědčuju, že když jsem to se synem zvládla se čtverci a pak HD Pastelkami, tak pro dceru nebudu potřebovat malou kalhotkovou sadu a pár svrchňáčků navíc......a teď tohle :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    TRISSIE: Já zas nemůžu spustit oči z těch zelenejch kytek... z takové látky bych něco brala i já! Škoda, že (nebo ještěže?) další svrchňáky fakt nepotřebujem...
    HC_
    HC_ --- ---
    TRISSIE: čtvrté?????:))
    jinak díky, také bych ráda holčičku:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HC_: ty jsou krásný! Skoro je mi líto, že už nelátkujeme, ty zajíce bych prostě musela mít!

bude sranda, jestli případné čtvrté mimino bude kluk - většina látkovací výbavy po holkách je v holčičích barvách :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    myslím, že se povedly, tak se musím podělit, již zítra by měly být v prodeji :-) /sorry za spam

www.petitlulu.cz
    HADE
    HADE --- ---
    Stále nabízím sadu vícevrstvých plen Bambino mio pro novorozence a děti až do 7 kg a druhou sadu od 7 kg po nočník. Více informací na tržišti.
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Sada vícevrstvých plen od 7 kg po nočník / Praha 4 / 2500 CZK ]
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Sada vícevrstvých plen od narození po cca 7 kg / Praha 4 / 2500 CZK ]
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    WRNQ: blbě, já se jich v určitou dobu prakticky vzdala. Dostane ji akorát ráno, když pije mlíko a nechá se v klidu zabalit v leže. A pak o víkendech látkuje muž, ten se s ní ještě domluví....
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    WRNQ: chytat ho budes blbe:-) znam:-) nejvic se mi na to osvedcili kapsovky nebo aio, proste aby semi to pri utikani za ditetem nerozsypalo jeste po celem pokoji.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    No upřímně, všechno, co píšete, už dávno aplikuju, bylo to spíš takový ublinknutí nad tím, jak toho rostoucího hada budu chytat do tý látkovky:)

Mimochodem, asi to některé znáte a asi i aplikujete, ale v poslední době jsem si zvykla nechávat si vodu z koupání dítěte na namáčení plínek.
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    WRNQ: my jsme nasi dceri povesili nad prebalovaci stul mobile a zvonkohrzu, do kterych fouknem, kdyz je neklidna
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    WRNQ: Dám něco zajímavýho do ruky a pevně jí držím. Už je velká, takže to moc nefunguje a někdy se vzpouzí už při slově plínka. Tak jí držím ještě pevněji :-)
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    WRNQ: Hodim mu plinu na hlavu a hrajem na schovavanou..on si zakrejva hlavu plinou a ja ho hledam a prebaluju ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam