• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    MORPED
    MORPED --- ---
    KACHNY: toz je otazka,kolik do toho chces vrazit!Ja treba pouzivam latkove plenky normis ctvrce a mam par svrchnich kalhotek. No a plus mam par kalhotovek,na ktere patri jeste svrchni. Me ty ctverce vyhovuji,ale je s tim trosku vic srani nez s tema kalhotovkama. A myslim,ze oboji jde dat do susicky.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    mam dotaz nikdy sem nelatkovala a ted bych to chtela zkusit. Predpokladam ze existuji i pleny co jdou do susicky, existuje i nejaky "testovaci balicek". Nerada bych vyhodila spousty penez za neco co nepujde, L. ma atopicky ekzem ( a celkem extreme citlivou kuzi ), mam pocit ze ji to jednorazovky zhorsuji, ale muze to byt jenom muj pocit a latkove to muzou zhorsit, proto bych uvitala neco na cem to za par stovek otestuju a uvidi se. A pak jeste co pripadne vsechno potrebuju? koukala sem na nejake stranyk a vubec sem z toho nebyla moudra..
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Nabízím 2 vlňáčkošáličky za odvoz (Praha, Flora), případně za čokoládu. Jedna téměř nová, ale má prokousaný 2 dírky od molů, na funkci by to snad nemělo mít vliv, druhá neděravá, ale zas je na ní víc vidět používání.
    GIO
    GIO --- ---
    tak prisly, funguje to skvele.. davam to teda pres leginy nebo tenci teplacky, protoze narvat neco tak olbrimiho pod obleceni je fakt nemozne.)
    GIO
    GIO --- ---
    tk supr, mame jit po ctyrech tydnech, udelam vsechno pro to, aby to bylo ok, diky moc za rady.))
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    GIO: maly je uz pres rok a bohuzel tohle si uz nepamatuju, ale tusim ty 3-4 tydny
    GIO
    GIO --- ---
    a jeste sete zeptam, za jak dlouho jste meli tu dalsi kontrolu?))
    GIO
    GIO --- ---
    ok dekuji, objednala jsem ty svrchni kalhotky jednovelikostni, at holka nejak vypada a ne jak zavazany balicek.))a hlavne tohle vypada mnohem funkcneji nez to predpotopni vazani, kdy mi prijde, ze to zaprve mco nedrzi a za druhe to ta kolinka zas tak vyznamne nefixuje, tak snad gatky prijdou rychle.)
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    GIO: ja latkovala starsiho a mela jsem po nem jednovelikostni. zapla sem je tusim na prostredni. mladsi mela abdukci narizenou pouze preventivne, tze jsem davala jen v noci.

drzim palce!:)
    GIO
    GIO --- ---
    aha uz jsem objevila ty jednoveikostni, radsi vezmu ty, ty jsou od ctyr kil...
    GIO
    GIO --- ---
    a jeste dotaz, mam vzit novorozenecke, nebo o velikost vetsi kvuli tem plenkam co pod to potrebuji narvat nebo ty novorozenecke to pojmou...? holka ma mit tri pliny mezi nohama.. diky moc za rady.
    GIO
    GIO --- ---
    HANUMA: uf to bch s omc prala aby to za ctyri tydny bylo fuc,tak ja si jdu rychle objednat tyhle gatky.))
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    GIO: ja to tak delala a pri dalsi kontrole byly kycle ok:)
    GIO
    GIO --- ---
    Zdravim, mam dotaz, myslite, ze by se svrchni kalhotky daly pouzit jako fixacni k sirokemu baleni kycli novorozence..? hledam, jak to nejak hezky uchytit , navic necim, co by nedrzelo klouby zboku fixovane..
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    GIMEL: ROXXA: diky! ja mam jeste postnovorozence-kojence, takze ji do toho zabalim uplne bez problemu. Jinak ROXXA: pripadala ti ta sava vlozka savejsi/dyl vydrzela nez ten klasika ctverec? Jestli mam nejake dokoupit, nebo je to nepotrebne, kdyz mam ctverce.
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    KOTENCE: díky za info!
    ANNNA: taky díky, no musíme to dát, už chybí fakt jen to "říct si včas" na malou....
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    mě se ty zavazovaci Idea taky libí, ale bohužel jen z venku, nikdy se mi nepodařily zavazat nebo na dite kloudne přidělat, spravne ohnout atd. zkousela jsme do nich ctvercovku vkladacky to je ok, ale vzdy to z ditete padalo, coz asi resi svrchni, ale ja to mela jeste tak nesymetricke, proste to neslo. a ted uz kluk utika, prebaluji ve stoje za behu, takze je to pasé. přeci jen jsem si nechala tri jako zalozni kdyby jsem nahodou zjistila jak to upevnit .)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KRISTY: Léto na krku, to dáte! :-)

Tréninkových kalhotek jsme zkoušeli několik, něco bylo i fajn (vycpávací se mi nejvíc osvědčily: http://www.fler.cz/zbozi/treninkove-kalhotky-5142339 ; z pevně šitých tyhle http://www.branakdetem.cz/treninkove-merino-kalhotky.htm ).

Ale upřímně řečeno jsme je fakt moc nevyužili. Ony jsou stejně dost pevný - papírová plína jde myslím stáhnout stejně snadno, jako látkový trenérky...

Ten kritický týden, co se to dcera (cca v 27 měsících) učila, tak jsme řídili vždycky na půl hodiny minutku a po zazvonění to prostě musela zkusit. Začalo jí to brzo štvát a radši si začala sama říkat :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KRISTY: My máme Popin a ty vypadaj jako kalhotky. A vydržej docela hodně, takový běžný čůrání v pohodě. V nejhorším to začne trochu protejkat okolo nohou, což by asi nevadilo ani parketám GIMEL:.Jsou to tyhle.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    FRENNET: ty mám taky, ale nepřišla jsem na to, jak je používat přes den. Přebalit do zavazovací plíny batole, které zdrhá během vteřiny z pultu, je nad mé síly. :)
    Používám je na noc, kdy už je mrně tak unavené, že se nechá zabalit do všech těch vrstev.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam