• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    FRENNET: To tezko rict, treba jen nesedi.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Mam tady par AIO plen zn. T-tomi a do nich jejich vkladacky a pak takove chlupate supersave. No a nekdy ji kolem stehen protecou? Co delam spatne? Malo vkladacek, spatne obleceni nebo co? Nebo spatna znacka?
    CHANA
    CHANA --- ---
    Nezbavujete se prosím někdo tréninkových kalhotek? Praha nebo pošta. Nemusí dělat parádu, klidně oprané...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Zahnutí okraje vzadu....to bude možná ono. Mě nevadí, že v tom má velký zadek. Spíš mi přijde ta plena dlouhá, má ji skoro na hrudník :)
    Zkusím se s tím novoskladem nějak poprat.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    DALEEN: Ten novosklad se dá tak nějak trochu zmenšit zahnutím toho širokého kraje vzadu, a buď ho nechej samotný, nebo do něj místo další čtvercovky dej jen vkladačku.
    MORPED
    MORPED --- ---
    DALEEN: ja davala novosklad + vkladacku a pak i plenku jeste jednu k vuli kyclim.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    DALEEN: Ja davala novosklad bez vkladacky, jen jednu plenu.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Jak nejlépe nainstalovat čtvercovou plenu na novorozence?
    Se synem jsem začla látkovat tak po čtyřech možná šesti týdnech (blbě se mi hojila jizva po císaři a tak jsem začala později), ale teď se cítím a hojím dobře, tak bych chtěla začít co nejdřív. Ale i když je dcerka veliká (přes čtyři kila), tak mi ta čtvercovka na ní přijde obrovská a nějak mi nejde poskládat. Synovi jsem rovnou dávala plenu složenou na osminky, což mi zatím nefunguje. A i novosklad mi přijde děsně veliký, ale byl by lepší, malá je dost průtoková :)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    KACHNY: za me urcite sio system a par kalhotkovek a za me petit lulu, zkousela jsem toho hodne a tohle je proste nej a takovy univerzalni na kazdy dite si myslim:) mam 4 svrchnaky, cca treba 20 sio plen s vkladkama a fleece separacky, par kalhotkovek a mam teda susicku a peru obden a dobry :)
    NINGEN
    NINGEN --- ---
    KAERI: Zkusila bych jiné svrchní kalhotky. U syna se zničehonic začalo stávat to samý, bez nějaké příčiny, zkusila jsem jinou značku svrchňáků a bylo to ok. Dokonce jsme se po čase i vrátili zpátky k těm protékajícím a bez problémů je používali dalších x měsíců. Můj tip je, že prostě jak rostl, tak mu přestaly ty původní 100% sedět a po čase, když trochu povyrostl, se to zase srovnalo.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Hm. Látkuju mladší už cca čtvrt roku - kombinace bavlněných čtvercových plen a těchhle kalhotek: http://pleny.heureka.cz/batolini-svrchni-kalhotky-polyesterky-zlute-l-9-15-kg/

Donedávna absolutní spokojenost, pak začala zničehonic u nohou protékat, pak zas na tři týdny přestala a teď zase. Moc mě nebaví neustále ji převlékat, často proteče i když pleny ani nejsou pořádně nasáklé. A hlavně sakra vůbec netuším, čím to?? Nějaké nápady? Zkusila jsem povolit patentky, aby to bylo na větší velikost, vrátit je zpátky, místo dvou plen dávám dovnitř tři a moc to nepomaha. Máte ěnkdo podobnou zkušenost?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    DUFFKA: dik tak ja nejdriv ozkousim od Renfri a pak uvidim :o)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    KACHNY: kdybys chtela, muzu ti popsat svoji vybavu pro dvojcata... ;) nebo klidne i ukazu a vysvetlim...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    a koukam, ze jeste pop-iny..
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KACHNY: koukla jsem na to, mam tu Fuzzi Bunz, Real easy (hip hip), Charlie banana, Baby Lucy, Sketch a Bambino Mio, to je pro zacatek aspon nejakej vzorek, jak to vlastne funguje, klidne to vezmu i s prednaskou :-D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    RENFRI: super!!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KACHNY: Muzu ti prenechat zbytky po Majde, vetsinu uz jsem poslala dal, ale nejake mi zbyly porad doma, na ozkouseni idealni.
    MORPED
    MORPED --- ---
    KACHNY: jeste jsem nasla toto http://www.fler.cz/shop/joli-petit - to si ted dost chvali holky v te facebookove skupine
    MORPED
    MORPED --- ---
    KACHNY: nemas zac,ja taky peru kazdy den aspon jednu pracku,ale ja mam barak,zahradu,balkon,takze pohoda. Pro tebe budou asi ty kalhotovky.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    MORPED: diky. Kdyz ja uz tahle peru kazdej den minimalne jednou, mam jeste starsiho kluka a ten je krapet , no kluk .. A bohuzel jsem jeste stale v byte, takze na slunku neni kde susit a susak mam jenom jeden, proto ta susicka. Susicku muzu zapnout klidne pres noc nebo az je vyprane normalni ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam