• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    RENFRI: super!!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KACHNY: Muzu ti prenechat zbytky po Majde, vetsinu uz jsem poslala dal, ale nejake mi zbyly porad doma, na ozkouseni idealni.
    MORPED
    MORPED --- ---
    KACHNY: jeste jsem nasla toto http://www.fler.cz/shop/joli-petit - to si ted dost chvali holky v te facebookove skupine
    MORPED
    MORPED --- ---
    KACHNY: nemas zac,ja taky peru kazdy den aspon jednu pracku,ale ja mam barak,zahradu,balkon,takze pohoda. Pro tebe budou asi ty kalhotovky.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    MORPED: diky. Kdyz ja uz tahle peru kazdej den minimalne jednou, mam jeste starsiho kluka a ten je krapet , no kluk .. A bohuzel jsem jeste stale v byte, takze na slunku neni kde susit a susak mam jenom jeden, proto ta susicka. Susicku muzu zapnout klidne pres noc nebo az je vyprane normalni ..
    MORPED
    MORPED --- ---
    jo a taky kazda firma-holka sije trosku jinak-jiny strih,tak asi pokoupit od kazdeho jedno a vyzkouset,co pasuje Vam. Hele na facu je skupina poradna pro latkovacky,tam mozes hodne veci koupit bazarove.
    MORPED
    MORPED --- ---
    kalhotove plenky vypadaji jako jednorazovky,ale hezcejsi a josu z latky,naty patri taky svrchni,jinak by protekly http://www.petitlulu.cz/...-produktu/jednovelikostni-kalhotkove-pleny/kalhotkove-pleny-na-suchy-zip/
    hele trissie latkuje nebo latkovala s dvojcaty,tak se ji zeptej. Ctverce s eurcite v susisce zmensi a taky se driv znici,ale zase brzo usnchnou jen tak na snure. Z ahodku na lsunku,pres noc doma na susaku. Zkuse podivat naty sio plenky. Me to docela zajima,ale ja uz nechcu investovat do plenek moc penez,ale pokud budes mit dalsi,tak se to vyplati,ale nevim,kolik ptrebujes mit sad. To se zeptej http://www.petitlulu.cz/kategorie-produktu/pleny-vse-v-jednom-sio/sio-complete/
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    MORPED: uplne nerozumim reci tveho kmene, ctverce a svrchni kalhotky chapu, co sou kalhotovky?
    No pokud do toho pujdu potrebuju co nejmin srani, prece jenom mam dvojcata a dalsi na ceste takze cim min prace tim lip, uz tak litam jak hadr na holi:o)
    Co mam asi 20 ctvercu tak mam bambusove a ty do susicky nesmi, neprecetla sem si to kdyz sem je koupila a pak sem to zkusila a mam zmolkovane obdelnicky :o(
    MORPED
    MORPED --- ---
    KACHNY: svrchni kalhotky mam z unua a od petit lulu a od petit jsou o moc lepsi. Ta ma taky spoustu kalhotovek a nejake sio s tema nemam vubec zadnou zkusenost. Treba nekdo povi,ze jsou bomba!
    Taky sije svrchni katy baby,majab,popularni jsou anavy a bamboolik. A jeste milion dalsich.
    MORPED
    MORPED --- ---
    KACHNY: toz je otazka,kolik do toho chces vrazit!Ja treba pouzivam latkove plenky normis ctvrce a mam par svrchnich kalhotek. No a plus mam par kalhotovek,na ktere patri jeste svrchni. Me ty ctverce vyhovuji,ale je s tim trosku vic srani nez s tema kalhotovkama. A myslim,ze oboji jde dat do susicky.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    mam dotaz nikdy sem nelatkovala a ted bych to chtela zkusit. Predpokladam ze existuji i pleny co jdou do susicky, existuje i nejaky "testovaci balicek". Nerada bych vyhodila spousty penez za neco co nepujde, L. ma atopicky ekzem ( a celkem extreme citlivou kuzi ), mam pocit ze ji to jednorazovky zhorsuji, ale muze to byt jenom muj pocit a latkove to muzou zhorsit, proto bych uvitala neco na cem to za par stovek otestuju a uvidi se. A pak jeste co pripadne vsechno potrebuju? koukala sem na nejake stranyk a vubec sem z toho nebyla moudra..
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Nabízím 2 vlňáčkošáličky za odvoz (Praha, Flora), případně za čokoládu. Jedna téměř nová, ale má prokousaný 2 dírky od molů, na funkci by to snad nemělo mít vliv, druhá neděravá, ale zas je na ní víc vidět používání.
    GIO
    GIO --- ---
    tak prisly, funguje to skvele.. davam to teda pres leginy nebo tenci teplacky, protoze narvat neco tak olbrimiho pod obleceni je fakt nemozne.)
    GIO
    GIO --- ---
    tk supr, mame jit po ctyrech tydnech, udelam vsechno pro to, aby to bylo ok, diky moc za rady.))
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    GIO: maly je uz pres rok a bohuzel tohle si uz nepamatuju, ale tusim ty 3-4 tydny
    GIO
    GIO --- ---
    a jeste sete zeptam, za jak dlouho jste meli tu dalsi kontrolu?))
    GIO
    GIO --- ---
    ok dekuji, objednala jsem ty svrchni kalhotky jednovelikostni, at holka nejak vypada a ne jak zavazany balicek.))a hlavne tohle vypada mnohem funkcneji nez to predpotopni vazani, kdy mi prijde, ze to zaprve mco nedrzi a za druhe to ta kolinka zas tak vyznamne nefixuje, tak snad gatky prijdou rychle.)
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    GIO: ja latkovala starsiho a mela jsem po nem jednovelikostni. zapla sem je tusim na prostredni. mladsi mela abdukci narizenou pouze preventivne, tze jsem davala jen v noci.

drzim palce!:)
    GIO
    GIO --- ---
    aha uz jsem objevila ty jednoveikostni, radsi vezmu ty, ty jsou od ctyr kil...
    GIO
    GIO --- ---
    a jeste dotaz, mam vzit novorozenecke, nebo o velikost vetsi kvuli tem plenkam co pod to potrebuji narvat nebo ty novorozenecke to pojmou...? holka ma mit tri pliny mezi nohama.. diky moc za rady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam