• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Je tu někdo, kdo používá sušičku? Pokud jo, jaký program používáte? Máme bavlněný, konopný i bambusový pleny a každej z těch materiálů samozřejmě schne dost jinak. Když nastavím nějakej supersušící program, aby se vysušil i bambus, nestane se něco těm plenám z bavlny? Zatím jsem se právě bála toho, abych něco zbytečně nezničila, a tak suším na "bavlnu do skříně", ale vícevrstvý pleny a bambusový kalhotovky pak ještě musím několik hodin dosušovat.
    RYNA
    RYNA --- ---
    SANCHA: já mám od kamarádky napůjčované různé druhy na vyzkoušení, od pul přes vlněné po AIO, ale zatím jsou mu z toho všeho jediné, všechno ostatní je velké. Takže používáme ty, jsou to nějaké úplně obyčejné kalhotky s PUL zátěrem Bambino mio a zatím vyhovují. Vlňáčků taky pár máme (ve větší velikosti), ale mám z toho provozu a údržby trochu obavu, je to v pohodě? Vážně to neprosákne?

Já tedy dospod používám klasické čtverce a moje úvazy mají k eleganci docela daleko, i když za těch pár dní jsem určitý pokrok udělala. Je to ale možná i kvůli tomu, jak je teď ještě malinký, všude něco přečnívá. Ach jo :)

SANCHA
    SANCHA --- ---
    RYNA: Jo přesně. Mimino je si nestěžuje, tak je to asi dobrý :) jaké používáš kalhotky navrch? Já mám vlněné, ale asi si pořídím ještě nějaké ''plastové'', poněvadž mám problém přes něještě něco oblíknout, no teď když je teplo tak to neřeším, ale asi začnu
    RYNA
    RYNA --- ---
    SANCHA: Mně to taky baví a po pěti dnech používání najíždíme na ustálený režim. Ale musím říct, že mám stále trochu pochybnosti, zda to dělám dobře, ten jeho obří zadek v plíně mě trochu děsí. Ale mimino se tváří spokojeně, tak snad je vše ok.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    Jinak musím konstatovat, že mně ty látkovky vážně baví, teda první dva dny byly vážně hustý, páč padly asi všechny a já měla stes jestli stihnu vyprat. Tak jsem si nechala ještě 20 přikoupit, a jsem víc v klidu. Ale fakt na ty první dny je potřeba se předzásobit nebo mít někoho kdo vypere.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    God bless nyx :)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    Děkuju mockrát všem za odpovědi!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RYNA: Delala jsem to stejne a planuju to tak zas..
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    SANCHA: Na umyvadle u záchoda mám stěrku na těsto, speciálně určenou na tyto účely. Opravdu velké trable oškrabuju rovnou v míse za doprovodu splachování, menší trable v záchodovém umyvadle. Umyvadlo se ucpalo za dvě děti jednou, a za to mohly spíš vlasy, krtek to prohnal bez potíží.
    RYNA
    RYNA --- ---
    SANCHA: Taky jsem najela na látkovky a zatím používám jednorázové celulózové separačky. Ty pokakané splachuju do záchoda, počůrané opakovaně peru.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    SANCHA: Věř mi, že odpad v umyvadle toho zvládne dost:) Je to nechutný to takhle napsat, ale větší kousky jsem většinou rozmlátila takovým výstupkem na boku kartáčku, co na plíny používám:) Jinak God bless separačky samozřejmě:)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SANCHA: jednorazovy separacky a vyhazovat. Kdyz jsem separacku nedala a musela to resit, tak jsem hovno seskrabla nozem bez zoubku rovnou do zachodu, ale to s tou uplnou kasi jde blbe.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SANCHA: používala jsem flísové separačky a vždycky jsem je chytla za krajíček, ponořila do záchodu a spláchla - třeba by to šlo i s normální plenou :-)
    ale jinak u mimin na ty kaše jsou fakt asi nejlepší jednorázové separačky.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    Dotaz pro ty co používají klasické látkové pleny - jakým způsobem odstraňujete hovínka, aby se plena umyla od toho nejhoršího? Do umyvadla mně to nepřijde moc dobré, mám novorozeně, a začínají v tom být kousky, které by mohly ucpat odpad. Děkuju za tipy.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SNELA: Ale s velikostí neporadím, pletla mi je známá částečně podle vzoru z webu a částečně podle oka.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SNELA: My je máme a jsou fajn. Nepropadla jsem jim teda zas tak moc - zatím mívá malá dost často nehody, kdy se stolice dostane ven na svrchňáky a nechtělo by se mi právě zbytečně často lanolinovat, takže vede PUL. Samotná kúra je v klidu a zabere chviličku aktivní práce, ale štve mě, že kalhotky tak šíleně dlouho schnou (nesměj se dávat sušit na přímý slunce a nesměj se mokrý ani příliš "vymačkávat", spíš se doporučuje vysušit je jen lehce ručníkem) - u nás to i teď v tom teple zabralo skoro tři dny.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    HC_: ja jeste pridam pochvalu od moji mamy, ta pokazdy, kdyz zahlidne nase petitlulu svrchnaky, tak musi zopakovat, ze jsou ze vsech nejlepsi :-)
    SNELA
    SNELA --- ---
    Ještě jsem se chtela zeptat jestli používáte nekdo vlnacky jako svrchni kalhotky? Dost o nich přemýšlím, jen nevím jestli si chci pridelavat praci lanolinovanim.. popr. jaky vam sedej? Nase 11 tydenni ma 6,5kg tak nevím jestli se mi vyplati investovat abych za dva měsíce nemusela kupovat vetsi. Diky
    HC_
    HC_ --- ---
    SNELA: tak to ráda slyším, já jsem na dovolené a měla jsem strach, jak to budou zaměstnanci zvládat a vidím, že dobře:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam