JANISKA: Díky moc za tip, určitě na to mrknu! Pět hodin spánku zní jako sen, to už si ani neumím představit :) Já používám ty celulózové separačky, ale beru to spíš jako vychytávku pro pohodlné matky, díky nim je péče o plíny výrazně jednodušší.
JANISKA: úplně rozumím :) já mám výbavu zatím velmi chabou, takže prckovi neladí vůbec nic a mně to připadá pomalu jako zločin proti lidskosti :)
DALEEN: možná to s těma jednorázovkama občas přes noc zkusím. myslím, že nás možná nezachrání ani plína navíc, pes bude zakopanej v tom pocitu vlhkosti. Zkusím fleecovky, třeba to zabere.
JANISKA: No jo, taky mi to tak trochu přijde, ale co já vím, třeba fakt jejich dítě čůrá míň? A tu jednodušší údržbu jim nepokrytě závidím. Kéž by se to pak vrátilo a náš mladý pán chtěl aspoň rychleji na nočník.
DALEEN: No já jsem si to pro zajímavost počítala a zase taková úspora ty látkovky nejsou (a to jsem nepočítala vstupní vklad, protože jsem výbavu víceméně podědila). To praní taky není úplně zadarmo. Pokud kamarádi používají fakt jen pět kousků na den, dokonce mi vychází, že jsou papírové levnější.