NICKIE: taky na sucho. Hovinko odrbu kartackem do umyvadla. Prejedu pracim mydlem (ja teda dojizdim marseilske mydlo, nemam zlucove a taky spokojenost), necham na topeni vyschnout a pak hodim do plastove krabice. Peru co druhy/treti den a pohoda. Mam 40ctvercu, 10 zavazovacek, 10popolino a 10aio. Peru teda po tech 10tkach, ctverce vyuzivam jako vkladacky.
MALA_MISIA: ja mam ted Lovela Sensitive (nase drogerie nic jineho nema), jinak nadsena jsem byla z Eco Batole Qualt. Obycejnsky batole bylo na nic. Ta Lovela je ucinna teda jenom s predpirkou a na 60. To eco batole bylo i bez predpirky a bez drbani skvrn mydlem. A teda misto avivaze nebo tak pouzivam ocet. Program je detska pece.
RYNA: v brane k detem jsem koupila expander.
ANNNA: jo! Ta zdrada je jeste i v tom, na ktere strane ma ten expander patentky. Ja koupila nejakej, co ma patentky na stejne strane na obou koncich a musim ho u vetsiny bodycek ohybat. Pak jsou expandery, co maji patentky na jinych stranach na obou koncich a ty se ohybat nemusi. Tak bacha i na to! Jinak s velikosti patentek na extenderu a bodyckach jsem jeste nejak nepohorela.
SANCHA: hele, jak ve kterych. V tech navonenych se mala oprudi hned a v obycejnych je v pohode. Ted mam nejobyc albert papirovky a pohoda. Byla jsem u sousedky, kocar venku, mala uvnitr. Sousedka mi dala jakousi pampersku a mala se celkem orpudila. Jinak mam na opruzeniny dobre zkusenosti s bepanthenem, po tom to vsechno mizi, jak houby po najezdu houbaru :)