• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TRISSIE: ja taky ne. Diteti spodni kalhotky, kdyz si vzpomenu. Mne by to bylo i lito, protoze pak uz to nikdy neni novy novy :-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SEBIEN: to si mě uklidnila
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    se taky hlásím, že v tomhle nejsem moc poctivá...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TRISSIE: no jo, já vím, chemie, my zas toho nového oblečení tolik nemáme, nejsme moc nakupovací. chápu to, ale prostě to nedělám
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SINSEMILLA: asi mám na to až moc informací z toho, jak fungují továrny na textil (a to i v ČR, o Číně a podobných ani nemluvě), abych si tohle lajsla... všechno, co jde na holé tělo (u dětí úplně všechno) jde po nákupu okamžitě do pračky.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TRISSIE: ne, nikdy nikomu, ale my jsme prostě takoví punkáči v tomhle
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SINSEMILLA: ty nepereš nové oblečení?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    PETRUSKA: Taky jsem nezehlila, jen jsem vyprala a poskladala. A priznam se, ze oblecky jsem ani neprala, bud jsou novy anebo vytazeny vyprany po starsim.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    A prvně jste pro mimino čtverce žehlili? Chystám se po starším vyprat veškerou výbavu a váhám, jestli alespoň v rámci přípravy na miminko bych to prvně přežehlila.. jinak teda čtverce peru na 60, suším v sušičce, ostatní dle pokynů výrobce.

A trochu mimo, ale - vyprala jsem taky už všechny oblečky a hodila do sušičky a teď váhám, jestli je prvně přežehlit, nebo je nechat být. Jakože pak už jsem taky ty mikrověcičky nežehlila, ale prvně jsem je vyžehlený měla - jak to máte vy?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYNA: peru na 60, nežehlím, suším v sušičce.
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    RYNA: peru na 60 a nezehlim... :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    DENISE: Moje řeč:) Vyvářela jsem jen v šestinedělí.
    RYNA
    RYNA --- ---
    Děkuju moc všem za reakce!
    DENISE
    DENISE --- ---
    RYNA: Peru na 60 a žehlím... ale to hlavne kvůli skladu, dělá se mi lépe z vyžehlených plen.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RYNA: U obou dětí jsem čtverce vyvářela i žehlila do půl roku věku. V půl roce jsem schovala čtverce a vyndala Haipa Daipa Pastelky, které vyvářím (bavlna to snese), nebo teď peru s kalhotkovýma plenama Petit Lulu na šedesát.
    MORPED
    MORPED --- ---
    RYNA: asi tak jako KOTENCE,ze zacatku vyvarela,zehlila a pak jen prala a zehlila,no a kdyz uz vubec neni cas,tak jen peru a skladam!Kdyz je moznost,schne to na slunci!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RYNA: Peru na sedesat a nezehlim... Kdyz byla moznost, susila jsem na slunicku, coz ted bohuzel mit nebudu
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    RYNA: já taky od začátku peru na šedesát a nežehlím.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    RYNA: od šestinedělí postupně nejdřív vyvářela i žehlila, pak jen vyvářela a nakonec ani nevyvářela :-)
    RYNA
    RYNA --- ---
    Anketní dotaz: jak to máte s vyvářením a žehlením čtvercových plen? Vyváříte i žehlíte? Vyváříte a pak už nežehlíte? Perete na méně a nežehlíte?
    (pokud se někomu s prémiovkou chce vytvořit anketa, tak klidně :)
    Já jsem ten poslední případ, peru na 60 a už nežehlím, tak bych ráda věděla, jak moc je můj přístup nekorektní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam