• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    RYNA: peru na 60 a nezehlim... :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    DENISE: Moje řeč:) Vyvářela jsem jen v šestinedělí.
    RYNA
    RYNA --- ---
    Děkuju moc všem za reakce!
    DENISE
    DENISE --- ---
    RYNA: Peru na 60 a žehlím... ale to hlavne kvůli skladu, dělá se mi lépe z vyžehlených plen.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RYNA: U obou dětí jsem čtverce vyvářela i žehlila do půl roku věku. V půl roce jsem schovala čtverce a vyndala Haipa Daipa Pastelky, které vyvářím (bavlna to snese), nebo teď peru s kalhotkovýma plenama Petit Lulu na šedesát.
    MORPED
    MORPED --- ---
    RYNA: asi tak jako KOTENCE,ze zacatku vyvarela,zehlila a pak jen prala a zehlila,no a kdyz uz vubec neni cas,tak jen peru a skladam!Kdyz je moznost,schne to na slunci!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RYNA: Peru na sedesat a nezehlim... Kdyz byla moznost, susila jsem na slunicku, coz ted bohuzel mit nebudu
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    RYNA: já taky od začátku peru na šedesát a nežehlím.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    RYNA: od šestinedělí postupně nejdřív vyvářela i žehlila, pak jen vyvářela a nakonec ani nevyvářela :-)
    RYNA
    RYNA --- ---
    Anketní dotaz: jak to máte s vyvářením a žehlením čtvercových plen? Vyváříte i žehlíte? Vyváříte a pak už nežehlíte? Perete na méně a nežehlíte?
    (pokud se někomu s prémiovkou chce vytvořit anketa, tak klidně :)
    Já jsem ten poslední případ, peru na 60 a už nežehlím, tak bych ráda věděla, jak moc je můj přístup nekorektní.
    OXIS
    OXIS --- ---
    Včera přišly noční plenky a jedny svrchňáky od Petit Lulu a líbily se i synovi, po x měsících si nechal dobrovolně nandat plínu!!
    Neprotekly a to jsem ani nepoužila všechny ty vkládací věci, který u toho byly :). Super. A suchý zipy jsou teda o mnoho lepší než patentky! :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    KOTENCE: Akorát stejně asi v té porodnici zůstanu na jednorázovejch, vzhledem k tomu, že nějaké dává přímo porodnice a nevim, jak to tam bude uzpůsobené na to, abych tam někde měla ještě kýbl na namáčení plen a pak to každý den nechávala vozit domů a prát a zase vozit zpět po 4 dny :-)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MISERY: jo, to by mely. Jen abys nebrala nejaky luxusky za 500 kus, ktery se nedaj vyvarovat nebo belit. Ten ctverec clovek v nejhorsim ozeli.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tak tu smolku by snad vyřešily čtvercovky, ty se pak dají snadno vyvařit, ne?
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MISERY: ja zacala hned doma a zvazuju, ze priste zacnu uz v porodnici, ale ta smolka je hodne neodbytna, takze do porodnice bych zadny drahy plenky nebrala.
    MORPED
    MORPED --- ---
    MISERY: ja zacla vzdycky latkovat asi tak v mesici mimina,k vuli spatnym kyclim,potrebovali oba siroke baleni. No a uz jsem byla v cajku,vse zvladala,tak proto az po mesicic,ale mozes klidne driv,jen pockej asi az nebude kakat tu smolku,to bys mela po ..plenky uplne zbytecne.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Můžu se zeptat, jaký jsou pro a proti koupit jednovelikostní látkovky? Nějak mne nenapadá důvod, proč kupovat podle velikostí, když ty jednovelikostní by měly vystačit vpodstatě na celé látkování, snad kromě úplného novorozeněte, pokud bude vážit méně jak 4kg, ale i to je krátkodobá záležitost.
    A ještě jeden dotaz, látkovala už jste některá v porodnici, nebo je lepší začít až doma a těch pár dní v nemocnici být ráda za pohodlí jednorázovek? :-)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    Přenechám po svých dětech, Praha:
    18 ks vkládaček Bambino Mio velikost 1 - různě obarvené jiným prádlem ale jinak plně funkční
    3 kalhotky Baby Lucy S ve skvělém stavu
    nějaké větší a potištěné čtvercovky, skoro nepoužité
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    OXIS: podle me na noc asi nocni plenu nebo dost sajou a neprotekaji SIO Petit lulu a jsou i na vetsi deti, to co pises je podle me malo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam