• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    RYNA
    RYNA --- ---
    SANCHA: respekt :)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    RYNA: No to jo :) A taky furt utírám loužičky, a peru svoje trika a Adély gatě místo plínek
    RYNA
    RYNA --- ---
    SANCHA: no ale to prosedíš dopoledne nad kyblíkem, ne? :) Už dokážu vysondovat, kdy se mu chce kakat, ale čůrá snad pořád, po ránu obzvlášť, úplně si neumím představit, jak by nám to s tím kyblíkem fungovalo.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    RYNA: já experimentuju s čuraním do kyblíku, zachytím ty největší vodopády, hlavně po ránu :)
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    JANISKA: tak uz to vypada, ze se docela chytame a kazdym prebalovanim zlepsujeme..akorat tatovi to asi potrva trochu dyl:)
    KYO
    KYO --- ---
    KYO: prodano :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYNA: to moje J neumí, uznávám :-D
    VAACLAV
    VAACLAV --- ---
    NABÍZÍM
    Látkové pleny látkovky by Jitu AIO nové

Prodám 8 ks AIO plenky (vše v jednom) v kapsové variantě - vkládačky nejsou přicvakávací, ale vkládají se do kapsy,která je tvořená stay-dry vrstvou z polyesterového semiše. Plenky jsou NOVÉ

Plenky je možno patentkami upravit velikost do třech variant = plenky jsou vhodné od novorozenců až po nočník. Složení vnější vrstva: PUL, jinak barevný PUL nebo suedecloth (polyesterový semiš) na kontrastních ouškách vnitřní doteková vrstva: suedecloth zapínání na patentky nebo plenkový suchý zip PC: 525/kompletní set = kalhotky http://www.by-jitu.cz/Dvoubarevna-kapsovka-na-prani-d118.htm + vkládačka http://www.by-jitu.cz/Vicevrstva-plenka-S-NA-PRANI-d168.htm , nyní za 400/kus. ZNAČKA: BY JITU - s láskou šité plínky, žádný import z Číny!! Jsem z Prahy 7 Holešovic, kdybyste se chtěli přijet podívat.

Možnosti a ceny dopravy
    Osobní předání na Praze 7, nebo domluva
    RYNA
    RYNA --- ---
    TRISSIE: to zní skvěle, asi to tím pádem budu muset vyzkoušet. Já teď poslední dny přebaluju min. jednou za dvě hodiny.
    ANNAWA: říkám si to samé, snad až jednou přestane tolik pít, tak to alespoˇv noci vydržíme... bohužel přes noc zatím nevydrží ani jednorázová, takže musím stejně cca v pět vstávat, ale dá se to vydržet :) věřím v lepší zítřky!
    jinak mě teda zatím J počural jen jednou zlehka, zato si umí na přebalovacím pultu sám načůrat do pusy, heč :))
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    DALEEN: Souhlas!!
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SINSEMILLA: Já si myslím, že spánek je vždycky dobrá volba :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    DALEEN: Tak ono do roka a pul to nejak slo, on spal celou noc od nejakych 2 do sesti mesicu, pak se budil, to jsem asi pri kojeni prebalovala a od deviti mesicu spal zase celou noc, ale od roka a pul mu ta vicevsrtevna se ctvercem uz nestacila, takze jsem zvolila spanek
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SINSEMILLA: Taky jsem synovi dávala jednorázovku na noc, už od začátku. Vsátvat kvůli přebalování jsem odmítala. Dcera jí měla za začátku taky. Pak jsem zkusila pořádně vycpat PL kalhotky a ono jí to stačí. Myslím, že pro dítě je důležitější vyspaná matka, než to jakou má plínu :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Ja uz to tady mam tak nachystany na to prebalovani, jen jeste aby to miminko vylezlo... Jsem fakt zvedava, jaky bude druhy exemplar, s erim nam stacily po celou dobu ctverce a vicevrstevne na noc a v roce a pul jsem teda davala jednorazovku na noc, protoze vstavat jednou a prebalovat ze me nejak vysavalo energii (vim, byla jsem rozmazlena, co se tyce spanku)
    KYO
    KYO --- ---
    Prodam 6 ks bamboolik vicevrstvych latkovych plen - daji se naplnit jakoukoli jinou plenkou nebo i ctvercovkou. zdarma pridam snappi sponku.

puvodne vsechny za 920 Kc, chci za ne 500 Kc - supr stav, pouzivane minimalne :)

ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYNA:
    TRISSIE:
    NICKIE: Jo bude zítra osm týdnů a zatímco ještě před dvěma týdny jí stačil jeden čtverec na novorozenecký sklad, ona je pídě, teď už taky přidávám vkládačky a nadšeně přecházím na více vrstev a tak.

RYNA: já na odrostlejší dítě hodlám pořídit nějaké větší kalhotkové, měla jsem i na B a do dvou a půl let je měl i na noc, pak už na noc pleny nenosil. Fakt to funguje. Jo přebaluju tak v pět šest ráno. Rolůi nejspíš hraje, že ona v noci zase tak moc nepije a B od roka a půl už taky na noc ani v noci nepil.

RYNA: vidíš, mně zatím přijde, že to snazší bylo s klukem :-D Mmch, holčička už mě při přebalování x krát počůrala, počůrala skoro metr vzdálenou zeď, to kluci snad nikdy.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    OXIS: stařičkou ARDO, fungovala... no, byla to jedna z prvních, co byly na trhu, takže strašně žrala a uměla sušit pořádně akorát bavlnu (takže ručníky a ty plíny), zbytek strašně mačkala, ale posloužila.

moderní pračkosušičky jsou o něčem úplně jiném.
    OXIS
    OXIS --- ---
    TRISSIE: a jakou jsi měla pračkosušičku? přemýšlím, že koupím tuhle kombinaci, protože u nás to prostě neschne :/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RYNA: dostávaly čistou plenu před každým spaním a po každém spaní - intervaly bdělosti měly kolem 3, maximálně 4 hodin (na což jedna plena většinou stačila), takže to vycházelo na 4-6 plen za den. Když byly vzhůru, neprotekly nikdy, problém bylo to spaní.

a s tou sušičkou (měla jsem nejdřív pračkosušičku a pak separé pračku a sušičku) jsem jela na minimální množství :-) takže jsem si vystačila s nějakými asi 24 sadami, což bylo na dva dny s tím, že jakmile jsem brala předposlední, věděla jsem, že okamžitě musím dát prát.
    RYNA
    RYNA --- ---
    DALEEN: já si myslím, že mu ho možná rovnám nějak intuitivně, aby ho někde něco netlačilo... no ale budu doufat, že tohle je ten klíčový moment, který nás někam posune :)
    TRISSIE: 18. měsíců je slušnej výkon, respekt :) A ještě mám jeden dotaz: jak často jsi ty kalhotkové pleny měnila a kolik cca jsi jich pro holky měla? Snad už se neopakuju s něčím, co tu zaznělo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RYNA: já už nelátkuju... musela jsem toho nechat někdy kolem 18m, protože na odpolední spaní holkám nestačila ani noční maxiplena s dlouhou A krátkou vkládačkou, prostě to proteklo (ale ono holky v té době taky vyžadovaly na spaní dvoustovku čaje). Taky jsem se v té době vrátila na dva dny v týdnu do kanceláře a koordinovat to praní a sušení začlo být náročnější. Samozřejmě asi týden předtím jsem si pořídila novou pračku a sušičku, abych mohla dobře prát ty pleny, že :-)
    Ale vydrželi jsme to docela dlouho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam