• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Nechcete někdo v podstatě nepoužité vlněné svrchňáčky Loveybums jersey oranžové, velikost M (4-10 kg)? http://www.latkovepliny.estranky.cz/...lhotky/loveybums-crepe-a-jersy---svrchni-vlnene-kalhotky.html Za 150 Kč, osobní odběr Praha (v případě zaslání poštou ještě + poštovné).
    HC_
    HC_ --- ---
    PETRUSKA: vkládačky ano, sio má v sobě gumičky, to nemám ozkoušené, vzhledem k tomu, že každá sušička je jiná, doporučujeme opět mírný stupeň, pokud povolí pak gumičky,nedá se to vyreklamovat, chce to ozkoušet.
    RYNA
    RYNA --- ---
    DALEEN:
    SEBIEN: hm, super, díky, tak já ty bazary projedu. Zatím jsem nejspokojenější s froté vkládačkama, které jsem si koupila na fleru, takže bych určitě uvítala, kdyby byla z podobného materiálu celá plena.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PETRUSKA: Údaje o teplotě a délce programu by měly být v návodu? Nevím, na sušičku se teprve chystám.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    HC_: Ja tady prave z tech setrnych mam program Hedvabi a Vlna..tak asi zkusim ty. Bohuzel udaje o teplote u tech jednotlivych programu tu nevidim..(AEG Lavatherm). Ten delsi program Bavlna jsem pustila na ctvercovky - ty to myslim snesou, vkladacky a SIO myslis teda taky na setrnejsi, nebo alespon na Mix radeji?
    HC_
    HC_ --- ---
    PETRUSKA: u vkládaček je to fuk, u kalhotovek se musí sušit na mírný stupeň, jednak kvůli gumičkám a také by mohly být pleny pěkně sedřené u programu jako bavlna, který já konkrétně mám až na tři hodiny.... já mám na sušičce studený program, jen přidám čas..ono je to vždy sušička od sušičky.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Chystam se prat vybavu a prvne to dam do susicky, na jaky program davate kalhotkovky (mam PetitLulu)? U vkladacek je to predpokladam fuk - nebo je s bambisem nejakej problem? PULky do susicky nedam, to je jasny..
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    RYNA: já se přidávám, taky mám haipa daipa (i nepastelky) a jsou fajn. Zdědila jsem je, tak jsem ani moc nezkoumala šíře možností látkovek, a zároveň jsem ani neměla potřebu zkoumat alternativy, protože tohle mi sedlo. Intuitivní a snadný na zacházení, použitelný pro novorozence i dvouletý dítě, super.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RYNA: Já jsem s nima fakt spokojená a výhoda je, že když prohledáš net, tak je seženeš fakt levně a hlavně jim vůbec nevadí, že jsou už používané, spíš naopak sajou líp. Spousta z nich je používaná třebas jen půl roku, a vůbec to na nich není poznat. Snadno se u nich upravuje velikost. Jediné mínus trošku, že to froté trošku hrubne a tvrdne, ale stačí je trošku promnout v ruce a změknou.
    Pro mě to bylo takové řešení něco mezi superlevnýma čtvercema a drahou kalhotkovou plenou.
    RYNA
    RYNA --- ---
    DALEEN: aha, díky, mrknu :) teď nezbývají moc finance na žádnou novou výbavu, ani bazarovou, tak ještě chvilku zkusíme jet v tomto režimu. možná až taky přijde rodičák, jak píše
    JANISKA:, tak to taky oslavím shoppingem :) To je dobrá zpráva, že to i jakž takž schne, to sušení je u nás taky téma.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Jj, pastelky a obecne chobotky jsou super low-cost reseni. My jsme v bazaru sehnali starší verzi pastelek asi za 80 korun kus. A ted jsem si nakoupila v euforii z prisedsiho rodicaku nejake nove pleny od Majab, což je obecne dost levna značka s kvalitnima vyrobkama.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RYNA: A prošla jsi různé bazary? Petit Lulu se moc sehnat nedají, ale myslím, že třebas Bamboolik kalhotkové bys sehnat měla. Nebo mě vyhovují Haipa Daipa Pastelky. Jsou tedy bavlněné, ne bambusové, ale dají se dobře dovycpat buď vkládačkama nebo čtvercem, dobře se s nima manipuluje, hezky sedí a na bazaru se dají dobře sehnat. Tím, že jsou bavlněné, tak docela rychle schnou. Vyperuje večer a druhý den dopoledne už je mívám suché, když je nechám na sušáku v blízkosti topení.
    Nevím jestli se ti to ukáže, ale tahle sada je docela slušná a cena mi přijde taky vcelku dobrá https://www.modrykonik.cz/market/plenky/7y8l25/sada-plen-haipa-daipa-a-jine/
    RYNA
    RYNA --- ---
    NICKIE: Stejný problém v tomhle auditku řeším furt :) našemu prtěti jsou tři měsíce a pořád měním druhy a způsob vrstvení plenek za sofistikovanější a sofistikovanější. Čůrá hrozně moc a skoro bez přestání, uspokojivé řešení jsem zatím nenašla. Zatím nám stačí dobrá čtvercová plena (ty obyčejné s nízkou gramáží stačily fakt jen těsně po narození) v kombinaci s několika vkládačkami a fleecem, asi už to ale nebude na dlouho. Trissie mi doporučovala kvalitní kalhotkové pleny, ale na ty zatím nemám, takže stále balím takto a obden se sama sebe ptám, jestli se na to nevykašlu.
    S častým přebalovábním naštěstí problém není, moje dítě neblinká, tak aspoň nějaká radost v tom čůracokojícím maratonu :)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    KOTENCE: Já teda taky spotřebuju dost plínek, ale tak o polovinu míň než kdybych přebalovala. Peru jedenkrát za dva dny.. Kupodivu od doby co jsem to s ní začla zkoušet v noci nekaká - nejdřív tak ráno v šest a to pravidelně, takže ji dávám rovnou nad kyblík. Ale někdy čurá zcela bez varování. Odvážná - trochu počuranou madraci semtam mám, ale neřeším to.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SANCHA: to jsi odvazna, ja bych se urcite vzbudila s hovnem na nocni kosili :-) A hlasi teda i bez pliny, to je taky dobry. Nase si od mimina az do ted rika, kdyz ma plinu nebo kalhotky, ale s holym zadkem nikdy. To bud curala pod sebe nebo pak sama na nocnik. Proste bezplenkovka s horou plen...
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    KOTENCE: jo, pod jednou peřinou. No zatím se nekoulí, ale to budu asi řešit až pak.. jakože, někdy mně vzbudí na čurání pokaždé, a někdy jsou noce že prostě jen měním počůraný :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SANCHA: a to ji mate pod jednou perinou? Nedovedu si to predstavit az se bude koulet po posteli. Ja to takhle delala jen pres den a plinku menila klidne trikrat za hodinu. Jenze to uz pak stejne neni bezplenkovka, spis nezavazanaplenkovka :-)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    NICKIE: Já to ublinkávání taky dost řešila a občas ještě řeším. Myslím, že nějak ta poloha na zádech pro miminka není to pravé ořechové.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    SANCHA: me prave u brebalovani taky blinka..bez plin si to zatim nedovedu predstavit..nacura toho hrozne moc a kazydou hodku ukakne
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    SANCHA: Akorát že s tím přebalováním sem měla furt problém - nenechá se položit na záda dokud není dobře odkrkaná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam